זיהוי שיר סלסה

SammyJankis

New member
זיהוי שיר סלסה

איזה שיר סלסה שמתחיל בספרדית ויש בו חלק בערבית? בבקשה תגאלו אותי מייסורי, השיר הזה נתקע לי בראש כבר יומיים... תודה

morenolocoloco

New member
רואדה ???? אויי איזה שטות אמרת...

לא כל שיר שרוקדים עליו רואדה הוא באמת רואדה. זה כמו כל המוכשרים בהרקדות מסויימות שרוקדים רואדה על שיריי רוקנרול.....ולחשוב שזה התחיל כבדיחה פרטית שלי בערבים של "ראש צלול". ודרך אגב, שם השיר המדוייק הוא : Yuri Buenaventura & Fuedel - Salsa Rai

nCarmel

New member
באמת למה עושים את זה?

באמת למה עושים את זה? רוקדים סלסה על רוקנרול? כי אפשר?

cruvi101

New member
ככה זה מופיע

באימיול ככה זה ירד לי ומאז זה נשאר ככה על המחשב שלי... אני בגישה של איש הישר בעיניו יעשה, בא לך רואדה תעשה רואדה גם אם זה בכלל שיר של הורה, מה זה ריקוד אחרי הכל? משהו שאנחנו עושים בשביל הכיף שלנו, אז אם כיף לך לרקוד רואדה על רוקנרול או על מזרחית וזה עוד איכשהו מסתדר לך עם הקצב של השיר אז בכיף, וכן גם על ממבו או כל מה שבא לכם, לא חייב לרקוד רואדה אך ורק על טימבה... אני אומר די לפלצנות, קדימה לנהנתנות!!! (מי אמר תעמולת בחירות???)

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

זה בדיוק כמו שהיה אתמול בצ'אטה, והזמנתי מישהו לרקוד צ'הצ'ה, והוא הסתכל עליי מוזר, ולא היה מוכן לקלוט שאני מעיזה לרקוד צ'הצ'ה על בצ'אטה. בסוף הסתבר שהוא בכלל לא יודע צ'הצ'ה, אז לימדתי אותו, אבל מאחר והוא לא ידע LA, הוא עשה לי בעיקר סטנטות ודילקנו:) [ואלו היו 30 שניות מיותרות לחלוטין] אגב מי מכם היה אתמול במכון הטכנולוגי בחולון, אם בכלל?

למעלה