GreeCheeMan
New member
זיהוי שירים
יש לי כמה שירים על המחשב שאני לא ממש יודע איך קוראים להם, אז בבקשה תעזרו לי לזהות אותם (כל השירים בעברית).
שיר של ביג אס ודני דין שהפזמון שלו הולך ככה: לאט אני על זה זרמתי/ מעט מזה ומהכול/אחד, אני עכשיו הבנתי/מה שנותר לי/ לאכול את כולם/ עוד אחפש אמצא/לבד ת´דרך לפסגה/ אני רותח/מותח/ כי אין עוד דרך חזרה (השיר שודר במעבדה בתכנית האחרונה או זאת שלפניה)
שיר של מסיקה. הפזמון: מבט תוקף שמעכב בוחן היטב איך להפיל אותה/ טורק ת´דלת בפנים כי לא צריך אותם/ אין שאלה אין ת´תשובה אז לך תבין אותה/ אנ´לא נושם אבל חייב לזרווווום
שיר סול ששודר במעבדה, אין לי מושג מי הזמרת. הפזמון: צריך להמשיך לנשום/ יש דברים שמותר לראות אבל אסור לגעת / אסור להפסיק לחלום/ יש מנגינות ישנות שאני מזמן כבר לא שומעת/ לא משנה /לא/ מה יקרה/ אסור לרדת תחת נקודת הפגיעה
שיר שקוראים לו עוד ערב עממי, אבל אני לא בטוח איך קוראים ללהקה, יכול להיות שזה DDD-MA או משהו כזה?
שיר היפ הופ מוזר כזה שמתחיל עם בחורה שאומרת: "היי די.בי.בי, היי ג´ינו, היי גבי, היי 77, היי קרמה וכל שאר המסטולים בחבורה שלכם. מתי תתבגרו, מתי תבינו שיש עוד בחיים, חוץ מעישונים, זיונים, לסובב תקליטים מתי תפסיקו עם המקלות, המכות, אה? לשחק בכל הבחורת? אז קלטו ת´קליק, בכל אישה יש משהו מדליק, מההליכה, האודם, האיפור, אפילו בנרתיק, כי אסור לכם להפסיק, אתם טובים במה שאתם עושים,הקטע שלכם עוד יתפוס מלא אנשים אתם תגיעו כ"כ גבוה, כמעט עד אלוהים." ואז יש קטע שירה כזה ששרים בו בערך כמה פעמים "כ"כ גבוה, כמעט עד אלוהים".ואחרי זה יש עוד בית של ראפ. אם אתם מכירים את השיר בטח אתם יועים לאיזה שיר אני מתכוון. תודה
יש לי כמה שירים על המחשב שאני לא ממש יודע איך קוראים להם, אז בבקשה תעזרו לי לזהות אותם (כל השירים בעברית).