זיהוי רזולוציה

MacMac7

New member
זיהוי רזולוציה

שלום לכולם. יש לי אפליקצצית WEB ב-ASP.Net 2.0 אני רוצה להעביר ל-Server Side את רזולוצית המסך אני יודע איך לזהות אותה בעזרת JS ב-CS אבל כאשר אני מנסה להכניס את הערך לשדה טקסט כדי שאוכל לקרוא אותו ב-SS אני לא מצליח. הקונטרול מוגדר כך: <asp:TextBox ID=TextBox1 name=TextBox1 runat=server></asp:TextBox> הפונקציה היא כזאת: var h = screen.availHeight; document.getElementsByName('TextBox1').innerText=h"; יש למישהו רעיון? תודה, אמיר

EdotK

New member
אז כמה דברים:

1. אל תעבוד עם TextBox אלא עם HiddenField (בשביל זה הוא קיים). 2. הID שלו בפועל יכול להיות שונה מאשר בשרת (אם למשל הוא בתוך MasterPage וכך הלאה. תעשה ViewSource על מנת לראות מה הID שלו בפועל. 3. במקום innerText ה"לא כל כך תקני" תשתמש ב value. (העצה היחידה שאמורה באמת לגרום לזה לעבוד היא #2. כל השאר סתם עצות
)

EdotK

New member
אגב, יש דרך יותר חכמה לזהות את

הID שלו בפועל תוך כדי ריצה בצד שרת:
SomeElement.GetClientID()​

ברק קרב

New member
זה עובד בכל מצב כם מאסטרפייג'ים?

הרי את ה getclientID בכלל נכתב בJS בצד גולש, לא?

EdotK

New member
לא, אתה כותב את זה בצד שרת, ומוציא

לצד לקוח, וזה עובד תמיד. כשאתה ניגש לID בצד לקוח, אתה שותל לתוך הקוד לקוח (ע"י קוד שרת) את הID המבוקש.

MacMac7

New member
תיקון השאלה

אני עובד עם ה-Visual Web Developer express אני משתמש ב-MasterPage בכדי ליצור מראה כללי של הדף בצורה כזו: חלק עליון עם הכותרת של הדף ולוגו חלק ימני עם התפריט חלק תחתון עם שורת זכויות יוצרים וכו'. כל החלקים נמצאים בתוך טבלה עם רוחב 100% וגובה 100% אני רוצה שהטבלה תמיד תתפוס את כל המסך אפילו אם בחלק המרכזי אין כלום. מצורף קובץ טקסט עם הקוד של הטבלה. זה לא מציג לי בכל המסך אלא תלוי בגודל של החלק המרכזי. מה אני עושה לא נכון? אמיר

EdotK

New member
תשאל בפורום בוני אתרים, אבל בגדול

אתה משתמש בדרך הישנה, שעובדת ב HTML4 אבל לא עובדת בXHTML, וVS כברירת מחדל עובד עם XHTML (התגית !DOCTYPE בתחילת הדף אחראית על זה.) יש לך שתי דרכים לפתור את זה: 1. להוריד את הDOCTYPE ולעבוד בדרך הישנה והלא מומלצת. 2. לשאול בפורום בוני אתרים איך אתה שם טבלה שתתפוס את כל האתר, עם שימוש בסטנדרטים של XHTML.

למעלה