זיהוי צמח האם מזהים את הצמח (שם,תנאי גידול והיכן ניתן להשיגו)?
E elishevs New member 24/11/05 #2 עד שהמומחים יענו... האים זו לא בּוּגֲנוִוילְיָה? ועכשיו למומחים....
W wildcat6 New member 24/11/05 #4 לא מומחית אבל לא בגונביליה בוודאות להערכתי לפי הפרחים בטח לפופית (את זה למדתי מחברי הפורום)
R r o i 1 9 New member 24/11/05 #3 זוהי לפופית טריקולור נראה לי שהרב בפורום מגדלים. חכה שייכנסו ויספר לך על תנאי הגידול.
מ מיכל בן נריה New member 24/11/05 #5 זו לפופית, אולי מורנינג גלורי. הפרח הכחול. קל מאוד לייחר אותה. אין לה זרעים. הלפופחת שלידה, האדומה מצטיינת בהמון זרעים וזורעת את עצמה בקלות בלתי נסבלת. חגיגה בגינה.
זו לפופית, אולי מורנינג גלורי. הפרח הכחול. קל מאוד לייחר אותה. אין לה זרעים. הלפופחת שלידה, האדומה מצטיינת בהמון זרעים וזורעת את עצמה בקלות בלתי נסבלת. חגיגה בגינה.
E elishevs New member 24/11/05 #7 זה מה שהתכוונתי! סיפור: כשהייתי קטנה הינו עוברים ליד גדר חיה, ואמא שלי כל בוקר בירכה את הפרחים: GOOD MORNING GLORY, GOOD BUGENVILIA מכאן הבלבול...
זה מה שהתכוונתי! סיפור: כשהייתי קטנה הינו עוברים ליד גדר חיה, ואמא שלי כל בוקר בירכה את הפרחים: GOOD MORNING GLORY, GOOD BUGENVILIA מכאן הבלבול...
צ צפנתי New member 24/11/05 #6 זו לפופית "כחוליות שמיימית" ויש לה זרעים, היא חד שנתית קייצית ומגיע לגבהים משמעותיים. הורודה שלידה היא מגוונת, קטנה ועדינה יותר בקצב הצימוח, .גם לה יש זרעים. כדאי לאסוף מהן זרעים יבשים לשנה הבאה ולחלוקה לחברים.
זו לפופית "כחוליות שמיימית" ויש לה זרעים, היא חד שנתית קייצית ומגיע לגבהים משמעותיים. הורודה שלידה היא מגוונת, קטנה ועדינה יותר בקצב הצימוח, .גם לה יש זרעים. כדאי לאסוף מהן זרעים יבשים לשנה הבאה ולחלוקה לחברים.
מ מיכל בן נריה New member 25/11/05 #11 ייתכן שיש עוד שתילים במשתלות אבל אומרים שהיא חד שנתית אז לא יכולה ליעץ לך לקנות. איפה את גרה?
Z zvikau New member 25/11/05 #9 האם הצמח ירוק כל השנה ופורח רק בתקופה מסויימת, או שהוא עונתי (מתחסל בסוף העונה כמו וינקה)
מ מיכל בן נריה New member 25/11/05 #10 אצלי בשפלה הפנימית היא ממשיכה לפרוח, לנבוט, לעמוד בשלכת, הכל היא עושה באותו זמן הלפופית