זיהוי ציטוט...

SaberTooth

New member
זיהוי ציטוט...

נתקלתי בציטוט שהולך ככה:
"For you, Raistlin, there will be no sleep, only an endless waking. Endless listening for sounds that will never come, endless shrieking words that none will hear, and you will continue to exist forever within this emptiness."​
בתרגום עילג זה משהו בסיגנון: "בשבילך, רייסטלין, לא תהיה שינה, רק עירנות תמידית. הקשבה תמידית לצלילים שלעולם לא יבואו, אינסוף מילים צווחות (מלשון צווחה) שאף אחד לא ישמע, ואתה תמשיך להתקיים לנצח בריקנות הזו." מישהו יודע מאיפה הציטוט, מי אומר אותו לרייסטלין ובאיזו סיטואציה

nedisrael

New member
אני יודע *ספוילר לאגדות*

ממש בתחילת מבחן התאומים, הספרן ההוא (ששכחתי את שמו, אבל רבים מניחים שהוא גיליאן) אומר את זה לרייסטלין ממש לפני שרייסטלין מחסל את פלאדין. ההקשר הוא שכשרייסטלין יהיה אל, סבלו יהיה נצחי, כי העולם יהרס והאופל אינו יכול לברוא.

Full Of Holes

New member
אני כל כך סתומההההההההההה!!!

למה למה קראתי ת'ספויילר הזה?! הא?! למה?! אוף:[

אני חושבת שלא..

זה לא הקטע הזה עם טאקיזיס? בסוף אגדות, שרייסטלין מקריב את עצמו וטאקיזיס אומרת לו את זה? אולי אני טועה.. אבל היא אמרה משהו כזה..

KagomeSama

New member
ניחוש פרוע...

זה לא באביס? ריקנות... זה נשמע לי די טאקיזיס... משהו שמתאים למבחן התאומים...

Ophel McNeil

New member
"בשבילך רייסטלין, לא תהיה ../images/Emo117.gif

שינה..." מי אמר לרייסטלין ובאזיה סיטואציה? דאלמאר אמר לו, ואת הסיטואציה תשלימו לבד.

שלום אני חדשה!

אבל אני חושבת שהציטוט הזה הוא ממבחן התאומים טאקסיז היא אומרת לו את זה כשהכוהנת גוועת היא מאיימת עליו מה יקרה אם יפסיד לה (אבל אני יכולה לבדוק)

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני מבין שאת ביסלי ובמבה מעורבבים שירקו עליהם, נכון? אני מכשף אכזר וחסר רחמים. נעים להכיר אותך.

Ophel McNeil

New member
שם המשתמש שלה הוא ../images/Emo117.gif

"ביסלי במבה ושאר ירקות" - כמו החתימה שלה, רק שלת' בסוף לא נשאר מקום. אז הקטע של ה"זה ביסלי ובמבה שירקו עליהם?" הוא היה חוסר הבנה משווע, מה שקשה לי להאמין, או בדיחה לא מוצלחת, מה שהביא אותי להגיד שגם הניק שלך לא כתוב נכון - רייסטלין מאגר? זה עיוות של המילה "אוגר" - יענו צובר דברים. (אוי, השורש א.ג.ר בבניין פיעל. נסו להטות את זה - דווקא מצחיק). ואני יודעת שבטח היה תפוס השם הנורמלי, או שאי אפשר לשים פסוט-אופיקים (אם ככה כותבים את זה.... אני מדברת על הצ'ופצ'יק הקטן: ' ) במערכת תפוז, אבל העיקרון היה לא לצחוק על ניקים של אחרים.

למעלה