זיהוי פרק (קשה)

קרמריקה

New member
זיהוי פרק (קשה)

כולם מכירים את הסיומת של קרמר (צעקת Oh Yeah) כשהוא מסיים איזו תוכחה או ההיפך. אני מחפש פרק שבו הוא סיים איזה מונולוג עם Yeah כזה מאוד חלש ואז יצא מהדלת. אני לא מצליח להזכר באיזה פרק זה היה או אפילו באיזה הקשר זה היה, אני רק זוכר שזה מאוד הצחיק אותי... יש למישהו מושג על מה אני מדבר?

M C A

New member
אולי the note? פרק 1 בעונה 3.

בדיוק אתמול ראיתי את הפרק הזה, בביפ אם אני לא טועה. כשג'רי לקח מחבר שלו הרופא שיניים רוי אישור רפואי לטיפול פיזיותרפי על חשבון הביטוח, ואח"כ תופסים את רוי ומתנהלת נגדו חקירה על הונאת ביטוח, אז קריימר יושב לג'רי על המצפון: how could you do this to your friend"? he's got a wife, kids, and a lot of other stuff. oh - yeah..." ויוצא מהדירה. יש מצב שעל זה אתה מדבר?

קרמריקה

New member
אני לא חושב שזה זה..

ראיתי את זה עכשיו איך שאמרת, אבל אני זוכר משהו אחר. בכל מקרה, זה הסגנון של מה שאני מדבר עליו.. תודה בכל מקרה על ההצעה

Lomez2008

New member
אני יודע!

THE LITTLE JERRY אחרי הנאום שלו שג'רי מקנא בהצלחה של התרנגול, הוא עושה כזה YEAH YAEH מהיר כזה לפני שהוא סוגר את הדלת אחריו. -------------------------- מרתון סיינפלד על מסך ענק! בואו כולם! כניסה חינם! http://www.facebook.com/event.php?eid=19106889200

למעלה