זיהוי סרט

starrywolf

New member
זיהוי סרט

הנה הפרטים של הסרט שאת שמו אני מחפש כבר כמה שנים טובות ללא הצלחה: שנת יציאה: שנות ה-80 כמעט בוודאות. סגנון: פחות או יותר בסגנון אינדיאנה ג'ונס. משתתפים שאני זוכר: בחורה בלונדינית (דומה לדאריל האנה), בחור שנמצא איתה (אני לא זוכר את המראה שלו), חבורה של ספרדים או מקסיקנים (לפי המבטא שהיה לראש החבורה שלהם). עלילה: הבחורה והבחור מחפשים אוצר מסויים (כנראה זהב) והספרדים/מקסיקנים מחפשים את אותו האוצר גם כן. משפטים שאני זוכר: 1. כשהבחור והבחורה פוגשים את הספרדים, ראש החבורה אומר לבחורה: "Buenos Dias Seniorita" ואז הוא פונה לבחור ושואל אותו: "? Did you find the gold, kid" 2. הבחורה תופסת את ראש החבורה במפשעה ומרימה אותו לתוך עגלה שקשורה לסוסים או חמורים אם אני זוכר נכון. ראש החבורה צועק על האנשים שלו: "...Be Still ! How Dare You ! There is nothing to laugh" ובדיוק כשהוא אומר את ה-laugh היא מרימה אותו לעגלה והוא מתחיל לצחוק. סרטים שבדקתי ואינם הסרט המדובר: שבט דוב המערות אני יודע שהזיהוי לא קל, אבל אני מקווה שמה שכתבתי כאן יוכל לעזור לזהות את הסרט. תודה רבה מראש !

starrywolf

New member
זה לא אחד מהסרטים האלה...

הבחורה אמורה להיות צעירה בלונדינית (לדעתי בסביבות שנות ה-20 שלה והיא מאוד דומה לדאריל האנה הצעירה - בגלל זה חשבתי שזה "שבט דוב המערות" בהתחלה), אבל הסגנון של הסרט שאני מחפש הוא באמת פחות או יותר באותו הסגנון של 2 הסרטים שציינת. תודה רבה על הנסיון לעזור - אם תצליחי לחשוב על עוד סרטים שדומים למה שאני מחפש אני אשמח לשמוע עליהם ולבדוק גם אותם.

מה פתאום

אין מצב לסרטים האלה. קודם כל אוצר הנילוס היה באפריקה, ולא היו שם ספרדים/מקסיקנים והאוצר לא היה זהב. האוצר הרומנטי היה בקולומביה, אבל 100% לא היתה שם שום סצינה ממה שתואר. הייתי מהמר על "האוצר מארץ האש" עם שרון סטון וצ'אק נוריס כי באמת היה שם חיפוש זהב, אבל אני לא ממש זוכר סצינה כזאת.

starrywolf

New member
אני לא חושב שזה הסרט הזה

הבחור שהיה איתה היה בערך בגילה (צ'אק נוריס היה בן 40+ בשנות ה-80). אם תוכל לתת לי לינק לסרט ב-IMDB אני אודה לך כי אני לא הצלחתי למצוא שם סרטים של צ'אק נוריס ושרון סטון ביחד.

starrywolf

New member
זה לא הסרט הזה

צ'אק נוריס היה בן 46 בסרט הזה, ובסרט שאני מחפש הבחור והבחורה שדומה לדאריל האנה (אם זאת לא היא) היו צעירים - להערכתי בני 17-18 עד 25-26 (המשפט "? Did you find the gold, kid" די מסגיר את העובדה שהבחור היה צעיר), וראש החבורה אמור להיות בערך בן 35-45 עד כמה שאני זוכר (נדמה לי שהיה לו שפם). אני אנסה לפרט את הסצינה השניה - אולי זה יעזור במשהו... באיזשהוא שלב בסרט הבחור והבחורה מצליחים להשתלט על הספרדים/מקסיקנים האלה, ואז הבחור מכוון אליהם אקדח או רובה, ותוך כדי כך הבחורה הבלונדינית תופסת את ראש החבורה במפשעה כאשר הוא קשור ומעלה אותו לעגלה, בעוד האנשים האחרים בחבורה צוחקים. בזמן שהיא עושה את זה ראש החבורה פונה לחבורה שלו ואומר להם "Be still ! how dare you ! there is nothing to laugh". הוא לא מספיק להשלים את המילה "laugh" (הוא אומר רק "...la") והוא מתחיל לצחוק בגלל שהבחורה תופסת אותו במפשעה ומרימה אותו לעגלה וזה מדגדג אותו. כשאני חושב על זה ראש החבורה די מזכיר את ראול ג'וליה עם השפם. אני מקווה שהתאור המפורט יעזור יותר בזיהוי. הצלחתי כבר למצוא 2 סרטים ישנים על סמך פרטים דלים בהרבה מאלה, כך שאני עדיין אופטימי...

למעלה