זיהוי סרט
אהלן,
אני מנסה לזהות סרט גאה - וחשבתי שאולי מהפורום הזה תבוא הישועה

הזיהוי הוא קשה מאוד כי א' מדובר (כנראה, לא בטו) בסרט עצמאי דל תקציב ולא יותר מדי מוכר, ב' אין לי יותר מדי פרטים מזהים וג' - הוא די ישן.
אז ככה:
ראיתי את הסרט הזה בערוץ HOT Prime מתישהו בשנים 2003-2004, זאת הייתה תקופה (נהדרת) שהערוץ הזה שידר המון סרטים גאים לא מוכרים ומצויינים.
בסרט יש שני שחקנים ראשיים - את הראשון ניתן לתייג כ"פרחח", עובד בחנות מוזיקה (או שהיא שלו) ולא יציב. לעומתו השני תואר כשקול, בוגר יותר רציני, עם קצת "גיק שיק", מרבה לקרוא ספרים לאורך הסרט. ה"חנון" חיזר אחרי ה"פרחח" לאורך הסרט אך ה"פרחח" לא נענה לחיזורים.
מהסרט אני זוכר בעיקר שתי סצנות: בראשונה,"הפרחח" בחנות תקליטים, נראה לי שהחנות הייתה שלו או שהוא עבד בה.
והסצנה השניה שאני זוכר, שנחקקה לי בראש ובגללה אני רוצה לאתר את הסרט, היא סצנת הסיום: ה"פרחח" מגיע לבית של ה"חנון", עומד ברחוב בכניסה לבית (בו בחניה, אבל ראו את הרחוב שהיה ריק מאדם), התפשט כולו מבגדים, ואמר לו אחרי שהתפשט: "זה אני, זה כל מה שיש לי לתת, רק לזה אני יכול להתחייב, האם אתה מעוניין?". כמובן שה"חנון" הסכים, ניגש אליו ונשק לו, הם נכנסו הביתה, ואז ה"חנון" מדובב את הסיום כשהוא אומר שהם שכבו הרבה פעמים במפגש המרגש הזה, וריח חריף של זרע היה באוויר, ועוד כל מיני מילים גנריות של happily ever after.
אני חושב שהסרט התרחש באיזור ספר כלשהו בדרום ארצות הברית, זכור לי מדבר ואווירה קצת "טקססית" (קצת כמו האווירה ב"קיל ביל" בסצנת החתונה של אומה תורמן).
אני מאודדדדד מקווה שתוכלו לעזור לי, שלמשהו מכם התיאור הזה (שיכול להיות גם לא מדויק) מצלצל מוכר.
אשמח גם המלצה למקום אחר לחפש בו אם אתם מכירים.
חיפשתי בנרות ולצערי לא מצאתי.
תודה רבה רבה!
אליאור