זיהוי סרט

BrEt HaRt 4eVeR

New member
זיהוי סרט

סרט כנראה שנות ה90, היה בערוץ AXN בזמנו... בסרט יש בחורה עם חזה מאוד גדול, נראה לי יש לה גם חברה שמסתובבת איתה והם עם עוד בחור או שניים במדבר כזה... אחד הבחורים מזיין אותה והיא רוצה לתת לו מכה בראש עם אבן גדולה, אבל הזיון טוב לה והיא מוותרת על זה בסוף.

ועוד בקשה: אשמח לכמה שיותר שמות של סרטים וסדרות שהיו משודרים בערוץ AXN, לא משנה מאיזה קטגוריה הם היו. עדיפות לסרטים דווקא שהיו שם בשעה 10 בלילה (כל לילה היו 2 סרטים)
תודה

BrEt HaRt 4eVeR

New member
בקשה אחרונה:

ראיתי סרט בערוץ הולמרק (כשעוד היה קיים...) לפני כ-7-10 שנים. מסופר על כומר שהיה רואה איזה דמות כזאת (לא זוכר בדיוק איך נראית). הקטע היחיד שזכור לי מהסרט הוא שלכמה שניות המצלמה עצמה מתפקדת כעיניים של הכומר, אז הוא כאילו ממצמץ והדמות (שעמדה רחוק ממנו) פתאום ממש קרובה אליו. כלומר, הדמות עמדה רחוק ממנו בחדר, הוא מיצמץ (אנחנו ראינו את זה כאילו המצלמה ממצמצת ואז הדמות הייתה ממש קרובה).
טיפה לפני המצמוץ הדמות אמרה משהו בסגנון: "אל תפחד ג'ון (נראה לי שקראו לדמות הראשית הזאת ג'ון), אתה רוצה לראות אותי?" (כמובן, זה ממש לא התיאור המדויק, אולי היא אמרה משהו שמזכיר את זה רק טיפ טיפה.
סליחה על הפרטים המעטים (מאוד!!) אבל אם בכל זאת תזהו אתם תצאו ענקים!
השחקן עצמו היה (ממה שזכור לי) יחסית גבוה (1.85?) ושיער בהיר יחסית בין חום לשטני..
נ.ב - לדעתי הסרט עוסק בזה שהכומר מתחיל לאבד אמונה, אבל בכלל לא סגור על זה! (אולי זה אפילו לא כומר.....)

Yo-man

New member
אתה רואה את הסימון מצד שמאל?

נכון לעכשיו 52 איש קראו את ההודעה שלך
זה לא שמתעלמים מהשאלה שלך, פשוט אף אחד לא מצליח למצוא תשובה כרגע.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
תענו לשאלות המקוריות שלי בבקשה מכם

זה מגניב הסימון של הצפיות, לא הכרתי לפני כן כי לא הייתי הרבה זמן בתפוז...
טוב לדעת

MissPell

New member
אין מספיק פרטים

הדבר היחיד שאתה בטוח בו הוא הסצינה שאתה זוכר. לצערי, הסצינה הזו מתאימה לכמה סרטים- למשל איש העש. נסה להזכר בעוד סצינות מהסרט, או אולי לתאר יותר את הדמות שמופיעה.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
אני אנסה יותר לתאר:

קודם כל איש העש זה סרט מוכר ואני ממש אוהב אותו אז זה בטוח לא זה...
לגבי התיאור: הסרט הוא סרט הולמרקי טיפוסי (צילום בפילטר כמו שמצלמים את "ימי חיינו" למשל, סרט רגוע יחסית אין פיצוצים ואקשן זה לא סרט הוליוודי רגיל). הדמות ככל שזכור לי לא רואים אותה ממש, אלא מין הילה שחורה כזאת בצורת אדם אני מניח, הקטע שתיארתי למעלה מתרחש במין לדעתי בבית של האיש (כומר?), הוא נתקל בדמות הזאת כבר כמהה פעמים ותמיד היא הייתה חבויה או משהו כזה, אבל בסצינה היא אומרת לו משהו בסגנון של "אל תפחד ג'ון (לא יודע למה, השם ג'ון נתקע לי בתור השם של הגיבור), אני אחשף בפניך כעת".
ואז קורה משהו יפה: המצלמה מתפקדת בתור ג'ון בעצם (כמו למשל במחשק doom). רואים את המצלמה ממצמצת, ואז הדמות שהייתה רחוקה ממנו בחדר (כ-5 מטרים ממנו) עכשיו קרובה אליו.
לצערי אני ממש לא זוכר אף פרט הכי קטן בנוסף....

MissPell

New member
נשמע משהו בסגנון של barb wire

הנה תבדוק פה, מה אתה אומר? אם לא, חשוב האם זה סרט פוסט אפוקליפטי, האם היא קרחת, האם במקום יד יש לה כלי נשק כלשהו? מה הזמן של הסרט- עתיד, מערבון? בקיצור, תן מידע נוסף.
לגבי הסרטים והסדרות- בגלל זה אלוהים יצר את גוגל, אבל שווה לחפור קצת כאן.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
אנסה יותר לתאר:

דבר ראשון, זה לא סרט עם פמלה אנדרסון (כפרה עליה, אותה ישר מזהים ולא הייתי כותב שזאת סתם מישהי עם חזה גדול...)
הבחורה עם החזה הגדול אני זוכר שהפנים שלה היו יחסית לא מושכים (נראית בחורה סבירה) אבל עם חזה ממש גדול. היא הייתה לבושה במין בגד גוף כזה צמוד עם מחשוף (בגד גוף של חתיכה אחת, עם מכנסיים כאלה קצרות)... הסרט הוא לא מערבון, לא פוסט אפוקליפטי, הוא סרט רגיל לחלוטין, לא קורים דברים בדיונים משום סגנון שהוא.
זה סרט רגיל עם עלילה טיפשית (ככל הזכור לי) אבל זה סרט של AXN. האמת רוב הסרטים שלהם היו ככה (נשים עם חזה גדול, עלילה טיפשית, אבל לא בדיוניים או משהו כזה)

MissPell

New member
תראה ברט

אתה ממש מתסכל. הדבר היחיד שאתה נותן חוץ מסצינה, גם בסרט עם הכומר שחיפשת, הוא לבוש או חזה גדול. לא הרחבת מעבר לסצינה ושהוא סרט רגיל. אתה לא זוכר דבר מהסרט? אפילו לתאר את האישה לא הצלחת (חוץ מחזה גדול, אבל את זה כבר הבנתי). אפילו תקופת הסרט היה עוזר לי (שנות שמונים, תשעים וכו'). לצערי לא אוכל לעזור לך, או שלא ראיתי את שני הסרטים, או שהם היו כל כך נשכחים שהם פרחו מזכרוני.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
הסרט עם הכומר

אני כמעט בטוח שהוא תחילת האלפיים מקסימום עד 2003 בערך, לא אחרי.
הסרט עם הבחורה עם החזה הגדול, הוא בערך סוף ה-90 אולי תחילת האלפיים גם לא מעבר.
לגבי תיאור הבחורה: היה לה שיער שחור, פנים ועיניים טיפ טיפה נפולות למיטב זכרוני, והיא לא הייתה רזה... זאת אומרת היא הייתה בדיוק כמו שצריך, עם טיפ טיפה בשר עליה.
מקווה שזה עוד טיפה עזר.. הלוואי!

MissPell

New member
לא מוכר, אבל נסה כל אחד מסרטי מאליבו ביי

malibu bay. כל אחד מהסרטים שלהם מתאים לתיאור הסרט שנתת- ככל שהחזה גדול כך העלילה פחות חשובה.

BrEt HaRt 4eVeR

New member
תודה רבה אבדוק ועוד בקשה

האם יש עוד חברות כמו מליבו ביי שמתמחות בהפקת סרטים טיפשיים כאלה בדיוק? בלי עלילה\עלילה מאוד צולעת, חזה גדול וכו'
תודה!

MissPell

New member
הזאנר הזה היה פופולארי בשנים 85-95

מלבד מאליבו ביי יש את סאנסט (sunset films international) שכל סרטיהם מהזאנר שאתה מחפש, המפורסם ביותר שלהם הוא ואמפירלה. לא מכירה יותר מזה. נסה להכנס לimdb ולחפש לפי מילות מפתח מה שאתה רוצה- ליד שורת החיפוש יש ריבוע בו כתוב all, שנה את זה ל- keywords ויש לך חיפוש מפולח לפי מילות מפתח.
בהצלחה

למעלה