זיהוי סרט...

tamarhp

New member
זיהוי סרט...

בשנת 1998 טסתי לארה"ב. בטיסה חזרה הוקרן סרט במטוס, וראיתי חלקים ממנו. במשך שנים הייתי בטוחה שזה "ארמגדון", אבל כשראיתי את "ארמגדון" לאחר כמה שנים - היה זכור לי שהיו קטעים שראיתי במטוס ולא היו בארמגדון, כמו שכשהעולם נהרס אז הראש של פסל החירות נופל, ואחד מגיבורי הסרט מקלל וצועק על הבת שלו או משהו כזה, ובארמגדון לא ראיתי סרט כזה. חוץ מזה - שאר הדברים שאני זוכרת ממש דומים לארמגדון בקטע שיש כוכב בחלל שהם אמורים להשמיד או משהו כזה.. מישהו מזהה?

ניחוש:

אני בקושי זוכר סצינה מהסרט, והוא גם מ 96... אבל אולי: היום השלישי - Independence Day עם וויל סמית'

tamarhp

New member
יש מצב

ראיתי ביו-טיוב את הראש של פסל החרות נופל ככה בערך כמו שזכרתי... הסרט יצא ב98, יש מצב ששידרו את זה בטיסה? משדרים סרטים חדשים? ויש שם קטע שאבא צועק על הבת שלו (כנראה) בערך באיזור הזמן שרואים את הראש של פסל החרות נופל?

אני לא זוכר במדויק את הפרטים של הסרט

פשוט זכרתי שזה יצא באותה שנה כמו ארמגדון ושזה היה דומה מאוד. סרטים בטיסות לפעמים מגיעים מיד לאחר שהם יוצאים בקולנוע, זה תלוי בחברת ההפצה של הסרט. מאז שיצא הDVD יש אפילו זון (ZONE) מיוחד למטוסים וספינות שעשועים כי הם מקבלות עותקים של סרטים שמשודרים בקולנוע.

למעלה