זיהוי סרט

זיהוי סרט ../images/Emo9.gif

שלום לכולם, צהריים טובים, שאלה חשובה- אני מחפשת סרט טלוויזיה עם שרליז תרון שהיא משחקת חברה של גבר שמביים את ההתאבדות שלו ובסוף היא מגלה את זה. חוץ מזה אני לא זוכרת יותר... תודה לכולם!!

MovieMaster

New member
לא נראה לי שזה עם שרליז תרון

אולי עם מישהי שדומה לה, אך לא איתה. כמו כן, אם תהי יותר ספציפית לגבי הסרט, ייתכן מאוד שאני אוכל למצוא לך בכל זאת באיזה סרט מדובר.

הלוואי ויכולתי

אבל ראיתי את הסרט די ממזמן. אני בטוחה במאה אחוזים שזו שרליז תרון, כי ראיתי כמה סרטים שלה הרבה לפני שהיא נהייתה מפורסמת... יש לה תפקיד די שולי בסרט הזה... בכל מקרה אני זוכרת שהעלילה התמקדה בגבר שביים את ההתאבדות שלו מסיבה מסוימת ולא סיפר לאף אחד ובסוף היא ואבא של הבחור מגלים את זה... אממ....זהו, כן, כן יש לי זיכרון של
... ושוב תודה לכולם

MovieMaster

New member
אם את כל כך בטוחה שזו היא, קבלי פילמוגרפיה:

אולי הפילמוגרפיה המלאה שלה, תעזור לך למצוא באיזה סרט מדובר, למרות שלא נראה לי שהיא שיחקה בכזה סרט. איאון פלוקס (2005) / Æon Flux ארץ קרה (North Country / (2005 ראש בעננים (Head In The Clouds / (2004 / Juegos De Mujer החיים על פי פיטר סלרס (The Life And Death Of Peter Sellers / (2004 מונסטר (Monster / (2003 הג'וב האיטלקי (The Italian Job / (2003 להתעורר ברינו (Waking Up In Reno / (2002 לכודה (Trapped / (2002 קללת אבן העקרב הירוקה (The Curse Of The Jade Scorpion / (2001 15 דקות (15Minutes / (2001 אהבה בחודש נובמבר (Sweet November / (2001 משחק החיים (The Legend Of Bagger Vance / (2000 גברים עם כבוד (Men Of Honor / (2000 רחובות מושחתים (The Yards / (2000 משחק הצבאים (Reindeer Games / (2000 תקנות בית השיכר (The Cider House Rules / (1999 אשת האסטרונאוט (The Astronaut's Wife / (1999 סופר ג'ו יאנג (Mighty Joe Young / (1998 סלבריטי (1999) / Celebrity מלכודת לפרקליט (1997) / The Devil's Advocate ניסוי וטעייה (משפט בדלתיים מצחיקות) (Trial And Error / (1997 סודות הוליווד (Hollywood Confidential / (1997 מה שאת עושה לי (That Thing You Do! / (1996 שני ימים באל.איי. (Two Days In The Valley / (1996 ילדי התירס 3 (1995) / Children Of The Corn III בהצלחה!

למעלה