זיהוי סרט שואה...

סַבְתָא

New member
זיהוי סרט שואה...

ביום השואה לפני שנים, היו מקרינים בערוץ 4 (ערוץ הסרטים הישן) ובערוץ 3 (השידורים היו מתאחדים תמיד ביום השואה) סרט שכמעט קבוע היו שמים, ואני מנסה למצוא פרטים עליו, או איך הוא נקרא באנגלית כדי לנסות ולמצוא באתר imdb. למיטב זכרוני הוא נקרא בעברית "מטען חורג" או משהו כזה, אבל זה בכלל לא בטוח.. בסרט סופר על יהודייה בארה"ב שהולכת לשמור על ילדים במשפחה יהודייה חרדית, הכל מתרחש בתקופת חג הפסח ואם המשפחה מחפשת עזרה כי היא לא מספיקה להכין הכל וגם לטפל בילדים. רואים איך המטפלת נקשרת לילדים, ובמיוחד לילד הקטן שלא מדבר, ואיכשהו הוא נפתח אליה ומתחיל לדבר בזכותה. אבא של היהודייה הזו שעושה להם בייביסיטר במשך כל הסרט מנסה למצוא מזוודות שאבא שלו או מישהו מהמשפחה שלו החביא בזמן השואה, והוא עובר עם מפות וחופר בכל מקום.. סרט ממש יפה שנורא ריגש אותי בזמנו, ואני מחפשת איזה פרט עליו שיעזור לי לאתר אותו, שם של אחד השחקנים, משהו.... מקווה שמישהו יודע על מה אני מדברת.... תודה רבה, ושנה טובה ומבורכת! יעל.

MovieMaster

New member
מטען אבוד

מטען אבוד (ארה"ב/בריטניה/בלגיה/הולנד 1998) / Left Luggage / 2 Koffers Vol סרטו הראשון של כבמאי של השחקן ההולנדי הידוע ג'רון קראבה. עם איזבלה רוסוליני, מכסימיליאן של וחיים טופול.

למעלה