זיהוי סרט ישראלי:

זיהוי סרט ישראלי:

ראיתי לפני כמה שנים בערוץ הסרטים הישראלים של יס סרט בכיכובה של קרן מור בו היא מגלמת אישה שחיה את החיים שלה לפי הטרדנים החולפים. יש שם קטע בו היא משתתפת בתוכנית בסגנון דן שילון. בנוסף יש עוד קטע שבו היא עומדת מחוץ לבית שלה ומדברת למצלמה בשביל מישהו רנדומלי שמראיין אותה. נראה לי שמיכל בת-אדם ביימה את הסרט, אבל אני לא בטוח. מישהו יודע מה שם הסרט? ועוד משהו, האם הסרט מבוסס על הספר "הספר החדש של אורלי קסטל בלום" של אורלי קסטל-בלום? תודה רבה!

בטרנד

בטרנד באתר אישים. למיטב ידיעתי הוא לא מבוסס על הספר אלא על סיפור קצר של אורלי קסטל בלום. במקום תודה, אני אשמח אם תצביע לסרט (דורש רישום של מספר שניות)

באמת?

אמנם לא קראתי את כל הספרים של אורלי קסטל בלום, אבל קראתי את רובם, ולא זכור לי שום סיפור קצר שמדבר על זה. מה שכן ב'ספר החדש של אורלי קסטל בלום' כל הספר מדבר בדיוק על הנושא הזה. אולי הסרט מבוסס על מספר פרקים, אבל את זה אני כבר לא יודע.. יש לך מושג אולי איפה אפשר לראות/להשיג את הסרט? אה, ותודה. וגם הצבעתי.

תודה

אתה יכול לפנות לערוצי השידור ולסינמטקים ולשאול אותם אם הם מתכוונים לשדר את הסרט בזמן הקרוב או לחפש בחנויות כמו האוזן השלישית אבל הסיכוי מאוד נמוך. בקרוב נעלה באישים מערכת ליצירת קשר עם האמנים (שחקנים, במאים וכו') ואז תוכל לכתוב מייל למנשה נוי למשל. לגבי התסריט של בטרנד, תראה מה דבורית שרגל אמרה בבלוג שלה: http://www.notes.co.il/dvorit/archive.asp?m=4&y=2006 "למרות הזיקה שלה [של אורלי קסטל בלום] לקולנוע מפתיע אותי שכמעט אף סיפור שלה לא עובד לתסריט. היחיד שעולה בדעתי כרגע הוא "בטרנד" שביים מנשה נוי ב-98`."

למעלה