זיהוי סרטים

lili151

New member
זיהוי סרטים../images/Emo44.gif

אממ אז אני מחפשת שני סרטים..אני זוכרת שהם שודרו ממש מזמן בערוץ הסרטים כשהיו עוד כבלים רגילים.. אז אחד מהם זה על רומן של גבר מבוגר עם נערות תיכון....הסיפור העיקרי הוא על אחת בלונדה ואז היא מגלה שפעם הוא גם פיתה מישהי שהיא מכירה [ג'נג'ית כזאת...אם אני לא טועה שיחקה במלרוז פלייס את סידני] בקיצור הג'נג'ית מנסה לרצוח את הבלונדה ולדרדר אותה עם המכונית מצוק....ואז אני רק זוכרת את הסצנה האחרונה של הסרט...שכאילו הגבר הזה בא לאימון של קבוצת המעודדת...מחפש לעצמו טרף חדש... הסרט השני הוא על זוג שהילד שלהם נהרד איכשהו ואז פתאום הם מגלים שעשו לו שיבוט...הם מנסים להוכיח את זה ואוספים דגימות של הדם שלו ו...זה כל מה שאני זוכרת.. טוב אני יודעת שהסיכוי קלוש אבל אני ממש מקווה שלמישהו יש מושג על מה אני מדברת....

MovieMaster

New member
לגבי הסרט הראשון, אולי: Eye Of The Stalker

Moment Of Truth: Eye Of The Stalker ומשחקת בו השחקנית ברוק לנגטון, שגילמה את דמותה של סמנתה ריילי בסידרה מלרוז פלייס. כנראה שהתבלבלת עם השחקנית לורה לייטון, שגם היא שיחקה בסידרה מלרוז פלייס וגילמה בה את סינדי אנדרוז. לגבי הסרט השני: משוכפל (1997) / Cloned ד-מתח בידיונית של הבמאי דאגגלס באר מ1997. עם: אליזבת' פרקינס, בראדלי וויטפורד, טינה ליפורד, צ'ילטון קריין, אלן רוזנברג ואלכסנדר פולוק בתפקיד: טימי/כריס הבן המשובט.

למעלה