זיהוי נחש

shahafxxx

New member
זיהוי נחש

חג שמח לכולם וצום קל זה פעם שניה שאני מבקש אבל שם לא ענו כי לא הייתה תמונה ושהוספתי זה כבר היה מאוחר אז אני מבקש מי שיודע איזה נחש זה שיגיד לי אבל בבקשה רק מי שבטוח, אני חושב שזה מילק אלבינו הוא כבר 55 ס"מ אז אני משאר שהוא בן שנה בערך זה הגיוני? ואם כן מה בערך המחיר של הנחש הזה?

לי זה דווקא נראה:

כרכן צהוב/אפור(בגלל הראש) X עם מלך קליפורניה .כמובן שגן האלבינו יכול להגיע מאחד הצדדים או משניהם. נחש יפהפה לדעתי,אם הוא מוצא חן בעיניך ובדקת אותו (אוכל טוב בריא וכולי)-לך על זה. לעניות דעתי מאות בודדות של שקלים יספיקו . אגב , אפשר לשאול מי הציע לך אותו ? מגדל פרטי או חנות ? והאם הוא/הם אמרו לך שהוא מילק ? ועוד דבר קטן - באם יתברר שהוא אכן הכלאה של שני מינים שונים ,לא מומלץ יהיה להרבות אותו/אותה ,לכן אם אתה בונה על ריבוי עדיף לדעתי אחד ממין טהור ולא מוכלא !

naja

New member
אני לא חושב שהוא רוצה לקנות אותו.

לפי הלוחות הוא דווקא מעוניין למכור אותו, ואני מקווה שהוא מציג אותו למכירה כ"מילק אלבינו" בגלל טעות ולא חס וחלילה שהוא רוצה לרמות את הקונים......

naja

New member
מילק אלבינו זה בטוח לא.....

הנחש הזה לא מזכיר אף אחד מהמילקים האלבינו הקיימים (בארץ או בעולם). הנחש הזה הוא בודאות הכלאה. הכלאה של מה?, אני משער שגם מי ש"ייצר" אותו לא היה מסוגל לומר. אני דיי משוכנע שההורים של הנחש הזה היו נחש מלך, כרכן תירס ואולי גם מילק. בכל מקרה, לגבי השווי שלו-הכל תלוי בכמה יסכימו לשלם עליו. אני לא חושב שהוא שווה יותר מ150-200 ש"ח, אבל תמיד ימצא איזה מישהו שיחשוב שמדובר בנחש מדהים ויסכים לשלם עליו יותר. דרך אגב, בהקשר לשירשור שרץ כאן לאחרונה בעד או נגד הכלאות- השאלה שלך היא אחת הסיבות המרכזיות לכך שצריך להפסיק עם זה.

nevs

New member
לא יהודה, לכרכנים יש צורת ראש שונה

ובנוסף הכרכן תירס "סנוא" נראה די שונה בצבעים הוא אינו בעל צבע צהוב. ברוב המקרים יש לו מין גוון ורדרד או ירקרק אצל הצעירים. כמו שאמרתי שהנושא עלה מתחתחילה הנחש אינו מילק אלבינו, והאמת שהוא נראה לי כמו קליפורניה אלבינו רגיל. אסף מה גורם לך לחשוב שזה הכלאה? (הראש טיפונת מוזר אבל עדין נראה לי קינג אלבינו נקי סך הכל) נבו

naja

New member
מה שגורם לי לחשוב שזו הכלאה....

זה הראש ה"כרכני" שיש לו(אם כי זה יכול להיות בגלל אכות הצילום) והדוגמא שנראית בצד הרחוק משמאל בתמונה השניה.

nevs

New member
אממ לא יודע...

איך אתה רואה משהו בתמונה השניה חחח, אני לא מצליח לראות כלום אבל התמונה הראשונה הדוגמא הכללית של הלהבות מזכירה מאוד את הקינגית שלי שבתמונה בצד. והראש מוזר בתמונה השניה אבל לדעתי זה בגלל איכות הצילום. האמת היא שאי אפשר להיות בטוחים לעולם, אולי תמונה טובה יותר תסדר לנו את הראש. נבו

naja

New member
קשה לי להסביר לך אבל....

תסתכל על הטבעות הצהובות בתמונה השניה ותראה שבמרכז הגוף (או יותר לכיוון השליש התחתון) הן מתאחדות ומזכירות מאוד את הפלורידה, ואצל קליפורניים אין את ההתמזגות הזו של הטבעות(תראה שאצלך הטבעות נמשכות עד לבטן.).

shahafxxx

New member
תגובה

תודה לכולם סורי שלא עיתי לא הייתי פה ובכל מקרה זה של חבר ואני מנסה למכור בשבילו הייתי בזו ארץ בפ"ת ואמרו לי שזה מילק אלבינו ואני לא יודע מה זה סופי ובכל מקרכה תודה וד"א זה בדיוק כמו הקינג של נבו

למעלה