זיהוי מוכר

Scop

New member
גלעד היקר.

בתור "האחרון שכתב על הונדה", נורא עצבנת אותי. לפי דעתי, זה באמת חוצפה שאנשים פשוטים כמוני, שאינם "הוט שוטס דיג'יס" מהוללים כמוך, בכלל מעיזים לשמוע מוזיקה וחס וחלילה להנות ממנה בלי קשר לשם ולמילים. עדיף שמעכשיו על כל שאלה-הודעה שנשלחת לפרום יענו עליה רק הרכב מחומש של אליטות הפורום, כדי למנוע עוגמת נפש והטעיית הציבור הרחב. אתה יודע כמה אנשים קוראים לשיר של תיסלם "לכי ילדה אהובה"/אבודה"??! אם באתר salsa.org.il, קוראים לשיר ola a onda וכשאני עושה חיפוש האינטרנט אני רואה יותא מ10 עם השם הזה, אני חושב שזה בסדר גמור. ויודע מה, כללית אני בעד ששירים יהיו בשם שלהם ואם היית אומר לי- "שמע, בעצם קוראים לו בלה בלה בלה, אפילו באמצע הריקוד עושים תנועות של פירט מסתכל לצדדים" הייתי מקבל את זה, בסדר, רשמתי הודעה ב2 בלילה ולא ראיתי מה שרשמת מלמעלה- לשלוח כזאת הודעה מזלזלת ומתנשאת? יצאת כלכך קטנוני, כלכך... פלוץ.

giladsabach

New member
לפני שזה יהפוך לוויכוח...

קבל את התיקון שלי ואת הערותיי. זה לא מרוע וקטנוניות. תשתדל בפעם הבאה לא לפנות אליי בכינויים שכתבת זה סתם מוריד את הרמה של הפורום ושלך. לגבי הריקוד והמוסיקה (לא הזכרתי זאת אלא אתה!) לא אמרתי לך לא להנות ולא לשמוע נהפוך הוא... תהנה ותשמע המוסיקה היא לכולם. יום טוב.

למעלה