זיהוי מוכר

barakhil

New member
זיהוי מוכר ../images/Emo13.gif

היי, פורום ממש חמוד יש כאן! :) הייתי אתמול באיזה דאנס בר על הים, ומדי פעם התנגנו שם שירי סלסה ואנשים רקדו בטירוף...איזה ריקוד מדהייייים זה. השירים הם מהלעוסים\ממוסחרים\מאוסים ביותר, זיהיתי בשם רק את "לטינוס" אבל גם השאר היו לי מוכרים פחות או יותר. הבקשה שלי היא כזאת: מישהו יכול לרשום לי כמה שמות של שירי סלסה מוכרים מאד מאד עם קצב טוב כזה? תודה רבה! -הילה-

שלום../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

הנה כמה שירים שאת בטוח מכירה..
אז דבר ראשון - השיר לטינום: Proyecto Uno - Colombia va a Ganar ריקוד השורות - קניבל: Ivete Sangalo - Canibal לה בומבה המפורסם: King Africa - La Bomba שיר הקטשופ שסובב את המדינה
:Las Ketchup - Asereje Marcela Morelo - Luna Bonita (סלסה) גם את השיר הזה שמים בד"כ במסיבות רגילות: Marcela Morelo - Eclipse Marcela Morelo - Corazon Salvaje (סלסה) Ricky Martin - La Bomba גם זה שיר דיי מוכר Salsa Soundtrack - Margarita - מרגריטה (את אמורה להכיר:) תורידי שירים של Thalia יש לה ככה כמה שירים שבטוח תכירי.. וקבלי עוד שיר סלסה בגנון מזרחי (לא בטוח שתאהבי) Yuri Buenaventura - Salsa Rai יש עוד כמה שירים שאני ארשום לך יותר מאוחר כי אני חייב לזוז.. אז.. תהני

barakhil

New member
תודה תודה תודה!

אבל לא מצאתי את מה שאני מחפשת
זה קצב מהיר, ואני חושבת שיש ברקע מלא Baila, baila baila יכול להיות? אגב, שירים נחמדים, הורדתי את כולם
יש עוד?

reina1

New member
אני חושבת יותר בכיוון של...

ג'יפסי קינגס, פלמנקו חתונות כזה?

*Ginny Weasley*

New member
בקשה מעוד הילה... ../images/Emo26.gif../images/Emo142.gif

LOL... צירוף המקרים... נאמ, היום הייתי בהרקדת סלסה בביצפר... אניוואי, שמו שיר שהתחיל כמשהו צבאי, ואם אני זוכרת טוב, הייתה את המילה פוג'י. אין לי שמץ של מושג איך כותבים פוג'י בספרדית, או בכלל... אם כך קוראים לשיר, לכן.. יהיה נחמד אם תבינו על מה אני מדברת ותכתבו לי את שמו... גראס! [וסליחה על ההדחפות לשרשור...]

היי../images/Emo13.gif

תראי, קראתי את ההודעה שלך וניסיתי להיזכר\לחפש לך את השיר ולא מצאתי
אז אני ממליץ לך לחכות עוד שמישהו יענה כי בסה"כ אנחנו גם נמצאים בפורום ולא כולם נמצאים 24 שעות בפורום און ליין מבינה
אז תחכי קצת ואולי מישהו אחר יוכל לעזור לך.. סורי

giladsabach

New member
לגבי השיר שהזכרת...

עולים לי כמה בראש תנסי אחד מאלו (בכולם יש מצעד צבאי). Asa de guia - Danca da Manivela ao vivo - Minhas Musicas Tchaka Bum - Tesouro de Pirata או בשם השני שלו - olha a onda. אם זה לא אחד מאלו אנסה שנית.

giladsabach

New member
הנה המילים של אחד מהם (אולי תזכרי)

Tesouro de Pirata Tchaka Bum (Marcelo Menezes/Jefferson Fuzuê) Vou te pegar Essa é a galera do avião Se liga, agora, nessa nova Somos piratas os reis da embarcação Oh, oh, oh Vou navegar Cumprindo as ordens do meu Capitão Capitão Tchaka vem dançando com a galera Nessa aventura que é pura emoção Vai te molhar, vai te banhar, vai sacudir, vai abalar Molhou o seu rostinho, molhou a barriguinha Molhou o seu pezinho, molhou todo corpinho Deixa que eu vou te enxugar Balança pra lá, balança pra cá Sacudiu, tremeu, remem sem parar O Capitão mandou, o marujo, sim senhor Andou na prancha, cuidado, tubarão vai te pegar

Lechko

New member
ניחוש

אני לא זוכר על בטוח, אבל נראה לי שיש שם קטע שהולכים כזה כמו חיילים... Asa De Aguia - Pit Bull אלכס

זהו.. גם אני חשבתי שזה השיר הזה

אבל כששמעתי אותו אז לא שמעתי פוג'י פוג'י או משהו כזה..

*Ginny Weasley*

New member
הורדתי את השיר.. ../images/Emo142.gif

והוא לא מה שחיפשתי. אבל הוא יפה...
הממ... אולי ביום ראשון אני אשאל את המורה של הסלסה וזהו.. תודע פיפל!!

Scop

New member
נראה לי שהשיר שאת מחפשת הוא...

טא טא טאם :) הונדה הונדה.

Scop

New member
חשבתי לי פתאום...

שעדיף לכתוב את שם השיר באינגליש- Olha A Onda

Palalolito

New member
נראה לי ש

היא סתם רשמה מילים כדי לראות אותנו מנסים לנחש כמו מפגרים.

giladsabach

New member
לכל החברים שמנסים לעזור...../images/Emo13.gif

בזיהוי שירים בקשה אחת לי אליכם. אם אתם לא מבינים אל תכתבו סתם דברים ותטעו את החברים החדשים. לאלו שמחפשים סלסה אני ממליץ בפורום לשאול את אלכס. לאלו שמחפשים ברזילאי (סמבה ו-AXE) פזית ואני נעזור וכמו כן לגבי שאר המוסיקה הברזילאית ישנו פורום למוסיקה ברזילאית כאן בתפוז עם חברים שמבינים מאוד ויוכלו לעזור כמיטב יכולתם. מי שלא מבין במוסיקה אנא (מופנה לאחרונים שכתבו על Olha a onda) גם את המילים כתבתי לכם וגם את שם השיר Tesouro de Pirata. הדגשתי שזה "השם השני" שלו רק בגלל חוסר הידע של האנשים בתחום. לא צריך להבין פורטוגזית ולהיות גאון רק פשוט קצת להתאמץ ולקרוא הודעות (תקליטנים שימו לב לכך!). תודה מראש.

sweetpeach

New member
אני חושבת ....

שהיא מדברת על השיר שיש לזה קליפ בויוה שבחורה עם חולצה אדומה רוקדת כזה וכמה גברים מנגנים בגיטרות... שכחתי איך קוראים לשיר אבל אם מישהו מכיר אני גם אשמח לדעת את השם שלו...

למעלה