זיהוי ישן לוותיקים מביננו של מי הקטעים הבאים? לשנות סיומת ל rar.
I infected mind New member 19/8/05 #10 טראק 3... היו מנגנים אותו אצלנו בהפסקות בבית ספר בכיתה ז' (שזה לפני איזה 7 שנים)...את השם האמיתי לא ממש מכיר אבל היו קוראים לו אצלנו "טראנס המכשפות"
טראק 3... היו מנגנים אותו אצלנו בהפסקות בבית ספר בכיתה ז' (שזה לפני איזה 7 שנים)...את השם האמיתי לא ממש מכיר אבל היו קוראים לו אצלנו "טראנס המכשפות"
B bluster cruncher New member 19/8/05 #14 הנה 3-Unitec & Reverse Psychology-Witch 4-Sonichaos-Hayo Haya 5-Luminus-Baby's Fairytail יאללההההההההההה ניצחונותתתתתתתתת
הנה 3-Unitec & Reverse Psychology-Witch 4-Sonichaos-Hayo Haya 5-Luminus-Baby's Fairytail יאללההההההההההה ניצחונותתתתתתתתת
M Mike A New member 19/8/05 #6 sdfsdaf 1. etnica - trip tonite 2. כשתדע תגיד לי גם 3-5. אייל ברקן וחבריו?
N niro69 New member 19/8/05 #7 או קיי.. הראשון זה etnica - trip toniht (יש לזה גם גירסת צ'יל אאוט מדהימה (Playa Mix) והשני זה משהוא של Mystica או one man game אני לא בטוח
או קיי.. הראשון זה etnica - trip toniht (יש לזה גם גירסת צ'יל אאוט מדהימה (Playa Mix) והשני זה משהוא של Mystica או one man game אני לא בטוח
T TRANCE ADDICT New member 19/8/05 #8 לגבי מיסטיקה... מישהו יודע מי השמות שעומדים מאחורי ההרכב?? כי חבר של אחי קוראים לו דודי והוא טוען שהוא היה חבר בהרכב בזמנו.... זה נכון?
לגבי מיסטיקה... מישהו יודע מי השמות שעומדים מאחורי ההרכב?? כי חבר של אחי קוראים לו דודי והוא טוען שהוא היה חבר בהרכב בזמנו.... זה נכון?
B bluster cruncher New member 19/8/05 #17 הנה הכל 1-5 1-Etnica-trip tonitr 2-Sonichaos-feel the guitar 3-Unitec & Reverse Psychology-Witch 4-Sonichaos-Hayo Haya 5-Luminus-Baby's Fairytail
הנה הכל 1-5 1-Etnica-trip tonitr 2-Sonichaos-feel the guitar 3-Unitec & Reverse Psychology-Witch 4-Sonichaos-Hayo Haya 5-Luminus-Baby's Fairytail
D d pro New member 20/8/05 #18 כן נכון תודה מצאתי הכל באוסף Holymen - Over The Sunrise יש עוד שמות של אוספים בסגנון מ 8\97