זיהוי השיר הבא;

eyal-m

New member
זיהוי השיר הבא;

דואט של אתניקס אם אני לא טועה/זאב נחמה בלבד יחד עם, צופית גרנד מה שם השיר?

malis

New member
בבקשה ...

לשיר קוראים " בחור חרמן" ושר אותו ביחד עם צופית גרנט איזיקיס (או משהו כזה ..:)))

malis

New member
בבקשה ...

לשיר קוראים " בחור חרמן" ושר אותו ביחד עם צופית גרנט איזיקיס (או משהו כזה ..:)))

eyal-m

New member
מה זאת אומרת אליישיב?

היתכוונתי לצופית גרנט, אשתו של ההוא שמנהל את מכבי חיפה אברהם גרנד כאילו דה........ זאת ששתתה את השת/טן לא אישתו של מנכ"ל הגרנד קניון וגם לא צופית הפרח אם עם כל התיאורים הללו עוד לא זיהיתם אז הבעייה היא אצלי מצטער אפרופו אליישיב, מה ז"א? תחזור אליי עם תשובה אני במתח ואם אנחנו בעינייני ספורט אז ככה אם לא ידעתם יצא צו סגירה להפועל אופל חיפה ישששששששששששששששששששששששששששש הם עוד ייתפרקו הם חייבים 8 מליון והמדינה תובעת אותם כדי שלא יגידו שאני ממציא אני יפנה אותכם למקור ששמעתי את זה ממנו התכנית"ערב ספורט" עם גדי נס ברדיו חיפה 107.5fm הראשון בספורט זה נחשף אצלהם לראשונה לפני כולם, הערב הזה ב18:00 כמידי ימים א-ה ברדיו חיפה, זה ערב ספורט ממליץ לשמוע תכנית חמה במיוחד כמו שנהוג להגיד למי שמכיר. וכעת אני בפנייה למנהל החדש של פורום זה וגם הישן אנא אל תימחקו הודעה זו כי חלק ממנה קשור לזיהוי שירים ולשיר אודותיו שאלתי מקווה שתיתחשבו וחוץ מזה עכשיו חג אז תרשו לי לגלוש קצת לנושא אחר חד פעמי עליי שיהייה חג באמת שקט, במיוחד לירושלמים שעוברים עלייהם ימים קשים, אנחנו איתכם ואופה שוב גלשתי לנושא אחר ככה זה אתם רואים מנהלים יקרים זה בלי ששמים לב הדברים מיתגלגלים אז זהו בוא נסיים פה חג שמיייח ומועדים לשימחה כמו שנהוג להגיד בקול ישראל עם שמירה אימבר זה הכל שלום להיתראות יאללה ביי "אתה החולייה החלשה, שלום!!!"[פ.דבורין] דיי גלשתי יותר מידיי אני זז לים לגלוש יאללה ביי לא סתתתם אני ימשיך לגלוש כאן בפורום כמובן הכי טוב בתפוז "פורום זיהוי שירים" אז דיי יותר מידיי הטשתי אתכם בקריאה בוא נסיים כאן בנקודה וזה הכל, ממני אליכם צאו, בלו, שימרו על עצמיכם והעיקר הישארו מחוברים!!! ביי. אייל מחיפה. דיי. עוד אחד. טוב דיי. בייייי. חלאס. צ´או.

למעלה