זיהוי ביוץ

Boo16

New member
זיהוי ביוץ

שאלה לאלו שמשתמשות בערכה לזיהוי ביוץ: אני רוצה לקנות ערכה כזו, איזו מומלצת?

kerenl2

New member
היי בו- אני לא

משתמשת (עדיין) בערכות ביוץ אבל לפי מה שהבנתי כאן ה"הריונית" היא מאוד מומלצת.

r i p l y

New member
נראה לי שכולם אותו הדבר....

יש סוגים שונים קסטה (פלסטיק עם חלונית לתוצאות הבדיקה .) מקלון שזה דף כזהה שטובלים בפיפי סליחה על הביטוי וזה פחות נוח. ויש עוד אחד ששכחתי איזה סוג. תקחי את הקסטה. מדיטסטס גולד הייהת נראית לי טובה תנסי... זו של מכבי הייתה בסדר (קונים בבית מרקחת של מכבי אם את במכבי.) אבל לראות את התוצאה היה יותר נוח במדיטסט גולד- היה מבצע וקניתי 10 במחיר 100 שזה של מחיר של 50 עדיף לקחת 10 בבת אחת או יותר ואפשר מהאתר של הריונית או משהו כי אז זה זול משמעותית (אם אין לך בינתיים תקני בבית מרקחת ורק אז תזמיני כדי שלא יחסר לך עד שהמשלוח מגיע...) בהצלחה...

AYA34

New member
../images/Emo91.gif על מדי טסט ..ניסיתי אחרות וכמעט פיקשש

פיקששתי איתן

Boo16

New member
תודה לכל המשיבות

נראה לי שאני אנסה את מדי טסט. ריפלי - מה היא הבדיקה שיש במכבי? פשוט לבקש בבית המרקחת שלהם?

r i p l y

New member
הבדיקה במכבי נדמה לי מדי טסטס אולי (בלי גולד.

) או בייבי טסט לא זוכרת... תשאלי פשוט אם יש ערכות ביוץ ותקני כבר 2 קופסאות (5 כפול 2) תלוי אם המחזור שלך סדיר אם לא אולי תמטרכי יותר את כבר יודעת ...זה יותר זול מהסופר פארם בדכ.!! ותלכי לבית מרקחת של מכבי שהוא גדול יחסית\ מרכזי - בקטנים לא בטוח שיש, אני הגעתי לסיץ בית מרקחת קטן ולא היו ערכות . להם ועוד דברים....לא היו...

Boo16

New member
היי ריפלי

ראיתי היום בסופרפארם ערכה של מדיטסט שהתוקף עליה הוא 9/2007 ולא קניתי. אני אנסה לחפש במכבי לפי עצתך.

למעלה