זיהוי אבן

Suikun

New member
זיהוי אבן

להלן שתי אבנים קטנטנות מאותו הסוג, שמצאתי מחדש לאחרונה בארון שלי.. אם אינני טועה- הן מלכית.. אבל סביר להניח שאני כן טועה :) אז אם מישהו יוכל בבקשה לנסות לזהות.. אני אשמח מצטער על האיכות הירודה של התמונה.. הן פשוט כל כך קטנות.. ד"א, החלק שנראה כשחור באבנים הוא למעשה ירוק כהה, לא רואים זאת בתמונה לצערי.

stoneage

New member
אני רואה שמישהי ראתה את התמונה

אבל אצלי משום מה אין שום צרוף של תמונה. אולי ישנה תקלה. אשמח לענות אם תשלח שוב. אגב, מלכית: ירוק חזק ואטום עם פסים בירוק מאוד כהה. הפסים מקבילים זה לזה וקרובים. לעיתים קרובות הפסים יוצרים עיגול כמעין עין. אם אין פסים - זו לא מלכית. יש המון אבנים ירוקות אז אני חייבת תמונה (טובה) ואולי גם תאור בכדי לזהות. (עם או בלי שקיפות, נצנוצים קטנים, פסים לבנים וכן הלאה)

אור ב

New member
כן גם אני לא רואה תמונה....

מעניין איך גברת מיייאו ראתה כי לפי השעה שבה היא כתבה את ההודעה אני די מהמר על הזיות.... גברת מיייאו יש לך מה להגיד להגנתך?
והשעה שאני כותב בה את ההודעה זה בגלל עודף מרץ מאחת האבנים כנראה שקניתי ביום שישי בחנות אצלכם..... יש לי מלאא מרץ כל הזמן....מוזר.... וזה לא נמתא באחת התכונות של האבנים הנה האבני שלי בתמונה המצורפת.....

FireDragon

New member
השמות רשומים בתמונה ../images/Emo4.gif

למה אתה צריך זיהוי אם יש שמות על יד כל אבן? לפי מה שאני יודע, השמות מתאימים לאבנים, חוץ מזה שהאמטיסט קצת כה מדי, אבל היא עדיין אמטיסט כמעט בטוח... נ.ב. נראה לי שפרינסס מיאווו אמרה "איזה תמונה יפה" בציניות... ולפי הסמיילי המהסס, זה די ברור...

אור ב

New member
לא הייתי צריך זיהוי סתם השווצה

סתם הסורק החליט לשתף פעולה ולהוציא תמונה באיכות מעולה...

stoneage

New member
טוב, נדמה לי שאתה זה שאמרת

שאמהות לילדים קטנים מאבדות את ההומור...

stoneage

New member
הי אור, אם השמות שרשמת

הם לפי מה שרשמתי לך שכהיית אצלינו אז זה נכון. אם לא, אז אני לא בטוחה לגבי הקוורץ בחלק העליון, הפרידות ובעיקר לא לגבי הרובי. הקוורץ יכול להיות קוורץ נביא (נראה כמו גוש קרח) אבל משהו במבנה לא נראה, היא מזכירה דנבורייט (דנבורייט יקרה הרבה יותר מהקוורץ) - ייתכן שזו זוית הצילום. הצבע של הפרידות לא ממש משקף אבל שוב, אם אמרתי כאשר קנית אז זה זה אם זמ ממקור אחר - אצטרך תמונה טובה יותר. הרובי, לא נראית כמו רובי. שוב, אולי זה הצילום.

../images/Emo39.gif אני רואה הרבה דברים.....

גם אותך אני רואה עוד שעה שעתיים... הממ.... ונורא כיף לענות בשימך על הודעות ^-^ חי חי מייאו

Suikun

New member
אההה

כולי שמח, באתי לראות תגובות ו....שכחתי את התמונה אופסי...

stoneage

New member
צר לי לאכזב אותך אבל התמונה

לא ברורה. אי אפשר לאבחן . זו בהחלט לא נראית כמו מלכית. לאבחון וודאי אתה מוזמן להגיע אליי עם האבנים או לנסות לצלם שוב בתאורה אחרת : האבנים מצטלמות הכי טוב בתאורה טבעית אבל לא בשמש ישירה.

למעלה