עוד שיחה...../images/Emo42.gif
שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני רבה עם חברות שלי כל הזמן האם את משתפת את חברותיך בבעיותיך? דהה! כיצד את מבלה עם חברותיך? סרטים, בהילויים וכאלה.. האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? מה? לא! מה הקשר? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי אני שואלת אותך אז תענה! כי את שואלת אותי אז אענה? כן! אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אני אהיה שחקנית מפורסמת מהוליווד, רזה, בלי מידלדל מה יהיה הסימן שעזרתי לך? לא יהיה כיצד את מרגישה עכשיו? טוב כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי עם מכחול מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? 01 שנים? שחקנית בהוליווד! מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? מהה? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? או! אני אשמח כל כך! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? מאיפה לי,? איך היית מגדירה את חייך? בלונדיניים עם עיניים כחולות אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? אם.... שאני יותר מידיי רגישה לפעמים למה את מתכוונת ב'אם.... שאת יותר מידיי רגישה לפעמים' תגיד אתה דפוק? האם את חושבת שאני דפוק?? לא... אם....כן אם....... לא יודעת?! אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. לה לה לה מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? על מה גאדמט?!