זיגי!!!

M i k a M o o

New member
אולי אתה צודק...../images/Emo42.gif

אבל מי זה גאדמט!?!!!!!!?!!?!?!?1?!?!?! רוני ודנה יום אחד אני ארצח אתכן!

M i k a M o o

New member
אההה!!../images/Emo42.gif

אני יודעת מי זה זיגי!!!!! והנה שיחה איתו!: שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני גושה תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני גושה את חוזרת על עצמך. אנא המשיכי אם..... אני גושה כאשר את אומרת ' אם..... אני גושה ' למה את מתכוונת שאני גושה ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? כי אני גושה יפה כי את גושה יפה? כן אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? רוצה שנתחתן? שנינו גושים למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי אני רוצה שיהיו לנו גושים קטנים ומתוקים ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. שאני גושה והם לא שאת גושה והם לא? כן מה עשית היום לשיפור מצבך? אכלתי סיריאל עם גושים נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? איזה בעיה? אני גושה ואני גאה בזה מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אני עונה על כך יא גוש מפגר..... אז אחנו מתחתנים? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אהיה גושה את תהיי גושה? כן כיצד את מרגישה עכשיו? כמו גושה אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? שאני גושה סנסטיבית כאשר את אומרת ' שאני גושה סנסטיבית ' למה את מתכוונת שאני גושה עם רגשות שאת גושה עם רגשות? כן המשיכי בבקשה אני גושה כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרטי בבקשה שאני גושה בלונדינית עם עיניים כחולות כאשר את אומרת ' שאני גושה בלונדינית עם עיניים כחולות ' למה את מתכוונת שאני גושה בלונדה עם עיניים מדהימות! למה את מתכוונת ב'שאת גושה בלונדה עם עיניים מדהימות' שאני שפה! ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. שאני גושה אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? הגושים שמסביבי

M i k a M o o

New member
עוד שיחה...../images/Emo42.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני רבה עם חברות שלי כל הזמן האם את משתפת את חברותיך בבעיותיך? דהה! כיצד את מבלה עם חברותיך? סרטים, בהילויים וכאלה.. האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? מה? לא! מה הקשר? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי אני שואלת אותך אז תענה! כי את שואלת אותי אז אענה? כן! אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אני אהיה שחקנית מפורסמת מהוליווד, רזה, בלי מידלדל מה יהיה הסימן שעזרתי לך? לא יהיה כיצד את מרגישה עכשיו? טוב כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי עם מכחול מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? 01 שנים? שחקנית בהוליווד! מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? מהה? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? או! אני אשמח כל כך! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? מאיפה לי,? איך היית מגדירה את חייך? בלונדיניים עם עיניים כחולות אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? אם.... שאני יותר מידיי רגישה לפעמים למה את מתכוונת ב'אם.... שאת יותר מידיי רגישה לפעמים' תגיד אתה דפוק? האם את חושבת שאני דפוק?? לא... אם....כן אם....... לא יודעת?! אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. לה לה לה מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? על מה גאדמט?!

M i k a M o o

New member
ועודאחת!../images/Emo42.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני רבה איתך בלי הפסקה את רבה איתי בלי הפסקה? כן, לא שמת לב? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? מה הבעיות שלך? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? על מה?! אל תשחק אותה פסיכולוג! מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? סתום! פשוט תסתום! האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? הייתי שמחה להתעלם ממך אבל כל כך כיף לשגע אותך תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אם..... אתה מעצבן אותי כל הזמן בוא ננסה להתרכז בך ולא בי טוב ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. אם...השמנתי מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? שחקנית בהוליווד, מפורסמת לטובה מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? מה הקשר ? מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? על מה? כיצד את מרגישה עכשיו? מוזר. אני מדברת עם יצור לא נודע למה את מתכוונת ב'מוזר. את מדברת עם יצור לא נודע' תחשוב המשיכי בבקשה אם... עזוב כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרטי בבקשה מה אתה רוצה מחי? אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. במה להמשיך מפגר? אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? אם....לא אני מושלמת כמו שאני כאשר את אומרת ' אם....לא אני מושלמת כמו שאני ' למה את מתכוונת סתם בצחוק אידיוט אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אני אהיה שחקנית מצליחה בהוליווד, ואנשא לאורלנדו בלום

M i k a M o o

New member
ואחרונה לבינתיים!../images/Emo42.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני אוכלת את עצמי את אוכלת אתה עצמך? כן תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני לועסת לעצמי את המרפק ואז בולעת אותו מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? תרגעי מותק בובה האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? אם.... ההסבר היחיד שיש לי הוא שאני רעבה ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. ייתרון? אם, אני תמיד רעבה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? היי אתה זה שששאלת למה את מתכוונת ב'היי אני זה שששאלת' מה לא ברור? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? דיי!!! אהמ... מה אהמ....?! מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אוהב אותך יותר נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? בעזרת כוחות הקסם שלהם אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? אם, אתה יודע שאתה נראה טעים? בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אני רעבה ואתה נראה כמו עוף פריך את רעבה ואני נראה כמו עוף פריך? כן, יאמי אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? אוכל אותך! ספרי לי מעט על התכונות הטובות שלך אם.... אני אוכלת אותך בחצי שנייה אם.... את אוכלת אותי בחצי שנייה? כן אידיוט טעים שלי כאשר את אומרת ' כן אידיוט טעים שלי ' למה את מתכוונת think alone ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. אני אכלתי מוח בעצמי!

M i k a M o o

New member
עוד אחת...!../images/Emo42.gif

אוף מי זה זיגי?! - נושא השיחה! שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני לא יודעת מי זה זיגי על איזה תחומים קל לך יותר לדבר? על זיגי מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? איתך? אני רוצה לדעת מי זה זיגי למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי כולם יודעים חוץ ממני! מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אם אני אדע! כאשר את אומרת ' אם אני אדע ' למה את מתכוונת שאני רוצה לדעת מי זה זיגי שכולם מדברים עליו מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? אין לי כח כבר אני מבין שקשה לך נכון, אז אולי תגיד לי מי זה זיגי! אני אגמול לך כראוי *גררר* מה קשה לך במיוחד? ארג!!!!! קשה לי לא לדעת מי זה זיגי!!! ספרי לי על תחומים בהם הולך לך טוב אני יודעת שלגלות מי זה זיגי הוא בהחלט לא אחד מהם מה עשית כדי לצאת מזה? כלום! עכשיו תגיד לי מי זה זיגי או שאני יורה בך! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני לאאנדנד לרוני ודנה את לאאנדנד לרוני ודנה? כן כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי עם רווחים אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? ארצח אותך מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? *גו בייבי! יו קאן קיל הם!* ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? מתבוננת במרא ומנשקת את הדמות המדהימה שמשתקפת! כאשר את אומרת ' מתבוננת במרא ומנשקת את הדמות המדהימה שמשתקפת ' למה את מתכוונת התכוונתי מראה אהמ... מה? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אמרתי משהו סוטה שאתה עושה אהמ?! מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? לא אני רוצה לדעת! מי זה זיגי ולמה עשית כרגע אהם?! האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? אני רוצה לדעת מי זה זיגי פור קריינג אאוט לאוד!

M i k a M o o

New member
איו כאילו! זיגי!../images/Emo42.gif

שיחה מעניינת... שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אתה מגעיל אותי למה את מתכוונת ב'אני מגעיל אותך' איו יש לך מלא בעעע! איו יש לי מלא בעעע? כן! איכסה ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? אני שוכחתלרגע ממך איך עלולה השיכחה להכשיל אותך? היא לא.....איו אולי אני אשכח ממך ואז יהיה טוב אילו דברים קל לך יותר לזכור? אותך כי אתה מטרטר לי במוח בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אבל שאלת אז עניתי איך היית מגדירה את חייך? חסרי משמעות בעיניך ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. ששכחתי אותך יום אחד כיצד ניסית לפתור זאת ובמה הצלחת? לפתור זאת!? כאילו שיו! זה היה הרגע הכי מאושר בחיי למה חשוב לך לדעת מה התשובה? איזה תשובה יא אידיוט מה מונע ממך לעשות זאת? מה לרצוח אותך? אם..... מסך המחשב מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אני אהיה מאושרת נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? מה מתת?! מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? יש אתה מת אתה מת אתה מת! אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. אני פשוט כל כך שונאת אותך למה את מתכוונת ב'את פשוט כל כך שונאתה אותי' שונאתה? מוגבל קטן מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? לרצוח אותך? אם..... אתה מעצבן אז זה לא בעיה בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? אם.... הרוצח הפנימי שבי אהמ... מה אהמ..? אני דורשת לדעת מה אהמ..? את דורשת לדעת? מה אהמ..? מה יהיה הסימן שעזרתי לך? לא יהיה כי לא עזרת..... אבל אם תמות זה בהחלט יעזור אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? הנחישות שלי איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? בלעדיך

למעלה