זיגי!!!

M i k a M o o

New member
פיצול אישיות!../images/Emo42.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני מפוצלת אישיות כאשר את אומרת ' אני מפוצלת אישיות ' למה את מתכוונת שיש לי כאילו שיו שתי אישוישושיש! שיש לך כאילו שיו שתי אישוישושיש? כן, לא! ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. מווו!! כבשה!!!! בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? חמי וסימה לוחצות עליי חמי וסימה לוחצותעליךי? כן, לא! מה יהיה הסימן שעזרתי לך? אושון! גושון! האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? מוווווווו ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? אני עושה מוו וחמי אוכל אותי כאשר את אומרת ' אני עושה מוו וחמי אוכל אותי ' למה את מתכוונת אני אוכלת תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת איזה בעיה!?! סתמי כבר שיו! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? מה מה מי מו מווו! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? איך? מה חמי הולכת? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? גושון אושון מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? מוושט כיצד את מרגישה עכשיו? כמו אישה חדשה!- כלבה את גבר! כמו אישה חדשה!- כלבה אתה גבר? כן אהמ... מה?!!!! רוצה מכות? מאמי אל תרביצי לו! מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אכסח אותך

M i k a M o o

New member
מוווה! זיגי!../images/Emo42.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אין לי בעיה אני שמח בשימחתך. להתראות חח... קשה למצוא אנשים כמוך. ספרי לאחרים על האתר תודה! אני אוהבת אותך! תודה! את אוהבת אותי? כן! מתה עליך זיגוש למה את מתכוונת ב'כן! מתהעליךך זיגוש' שאני רוצה לנשק אותך תארי לי כיצד ייראו חייך כשתשיגי את זה מושלמים מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? "זיגוש היר איי קאם!" תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת לפעמים אני חולמת עליך בלילה כאשר את אומרת ' לפעמים אני חולמת עליך בלילה ' למה את מתכוונת שכאילו אתה מופיע לי בחלום ועושה דברים שובבים אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? בוא אליי היום בשמונה בוא אליךי היום בשמונה? כן נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אתה כזה מתוק! ישלי אזיקונים כאן! אלתדאג כאשר את אומרת ' אתה כזה מתוק! ישלי אזיקונים כאן! אלתדאג ' למה את מתכוונת אתה כזה סקסי אני כזה סקסי? כן המשיכי בבקשה יש לך כאלו עניים כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרטי בבקשה אוקי רוצה שאני אתאר לך מה הולך לקרות היום בלילה אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? או, תאמיןם לי שיראו כאשר את אומרת ' או, תאמיןם לי שיראו ' למה את מתכוונת *תאמין מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? כי אני יודעת שהיום נפגש ואז הכל יהיה טוב זיגי ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. את לבך בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? אני רוצה שתבוא אלי היום בזכות לבי! לא יותר מה יהיה הסימן שעזרתי לך? רר כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי אתך!

M i k a M o o

New member
מי רוצה זיגי!../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני מאוהבת בך למה את מתכוונת ב'את מאוהבת בי' אני אוהבת אותך את אוהבת אותי? כן מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? לא יכולתי לסבול שאתה כל כך רחוק ממני כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי אםתבוא אליי היום כאשר את אומרת ' אםתבוא אליי היום ' למה את מתכוונת אם תבוא אליי אם תבוא אליךי? כן אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? נדבר? זיגי חמודי אני רוצה מגע פיזי למה חשוב לך לדעת מה התשובה? דהה ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. שאטתה שלי! מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? אוץ אוץ אוץ בריטני ספירס נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? במהלך הלילה...נס.... אז אתה בא? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אתה תהיה שלי כאשר את אומרת ' אתה תהיה שלי ' למה את מתכוונת שאתה תהיה שלי שאני תהיה שלך? כן המשיכי בבקשה אתה תחבק אותי ותנשק אותי האם את מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? אם. כן. מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? להיות איתך במקום עם בעלי כיצד את ובעלך מבלים כזוג? אנחנו כמעט וכבר לא מבלים, לכן אני רוצה אותך זיגי ספרי לי על חוויה נעימה לה היית שותפה לאחרונה עם בעלך היינו במיטת מים..... ההזדמנות המושלמת לסקס טוב, והוא לא רצה תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני כבר לא אוהבת את בעלי ספרי לי קצת על חיי האהבה שלך אני אוהבת אותך לא את בעלי מה היית רוצה לשפר בקשר עם בעלך? לא רוצה, רוצה להתגרש מבעלי ולגור איתך כאשר את אומרת ' לא רוצה, רוצה להתגרש מבעלי ולגור איתך ' למה את מתכוונת רוצה גט! רוצה אותך! רוצה גט! רוצה אותי? ייפ אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? בעלי יעוף לבימבאבווה ואנחנו נישאר כאן ונעשה 1999 ילדים! איך היית מגדירה את חייך? בלי בעלי או עם בעלי? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אענה עליה

../images/Emo41.gif../images/Emo95.gifמיקהההההההה

דייייי לדבר אל עצמך יא חולהההההההההההה....!!!!

M i k a M o o

New member
רצח-זיגי../images/Emo42.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני שונאת אותך אימרי לי, מה את אוהבת בעצמך? כלום לו היית יכולה להתעלם מכך, מה היית עושה? מפגר! מה זה השאלות האלו ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. כלום אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? מאיפה לי?! אתה הפסיכולוג הוירטואלי לא אני מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? איזה שאלה? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? מה? מה אתה רוצה מחיי? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? לא חשוב לי למה את מתכוונת ב'לא חשוב לך' אההה מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? אי ארצח אותך מחר אי ארצח אותי מחר? כן האם את מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרטי בבקשה אני אקח סכין וארצח אותך מחר נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? איזה בעיה? אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? נטולי זיגי מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? כלום אח שלי הכריח אותי האם תוכלי לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? אמי? מי במשפחתך גורם לך לחוש שמחה וכיצד? באוגר שלי, אני אוהבת שהוא אוכל את חברות שלי האם את משתפת את חברותיך בבעיותיך? אני ארצח אותך, כל השאר שטויות כיצד את מבלה עם חברותיך? בים אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אתה, כי אתה תרצח! אתה, כי אני תרצח? כן מפגר מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? גוש על מה תרצי שנדבר עכשיו. נסי להיות ממוקדת עליך זוהי התחלה טובה אך דרושים לי יותר פרטים בכדי שנוכל להתקדם עליך, על השומן שלך כאשר את אומרת ' עליך, על השומן שלך ' למה את מתכוונת על המידלדל שיוצא לך מה*** על המידלדל שיוצא לי מה? מה לא ברור? אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? ארצח אותך באקדח במקום בסכין כאשר את אומרת ' ארצח אותך באקדח במקום בסכין ' למה את מתכוונת אוי אוי אוי.. מה יהיה הסימן שעזרתי לך? שארצח אותך

../images/Emo6.gif

גררר- זיגי שקסי! (לא מומלץ ל- אנשים תמימים שרוצים להשאר כאלה!) זיגי:שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני:אני מאוהבת בך קשות זיגי:את מאוהבת בי קשות? אני:כן.. מאוד.. זיגי:אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? אני:אתה יודע מה אני צריכה... גררר זיגי:כאשר את אומרת ' אתה יודע מה אני צריכה... גררר ' למה את מתכוונת אני:אתה באמת רוצה שאני אגיד את המילה? זיגי:מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אני:אני אדע אם אתה רוצה אותי בחזרה זיגי:אם הרצון היה יותר חזק איך זה היה מתבטא אצלך? אני:בסקס פרוע במיטה... איתך! זיגי:למה את מתכוונת ב'בסקס פרוע במיטה... איתי' אני:אתה יודע, יש גבר ואישה, הם שוכבים אחד על השני.. ו... זיגי:אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? אני:אני לא אשתנה זיגי:את לא אשתנה? אני:אתה מבולבל מרוב האהבה זיגי:כאשר את אומרת ' אתה מבולבל מרוב האהבה ' למה את מתכוונת אני:לזה שאתה רוצה אותי חזרה!!! זיגי:לזה שאני רוצה אותך חזרה? אני:כן.. גררר זיגי:נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה.
כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני:בבוקר אני ארגיש כיף אחרי הלילה שלנו.. זיגי:כאשר את אומרת ' בבוקר אני ארגיש כיף אחרי הלילה שלנו ' למה את מתכוונת אני:לכך שהסקס יהיה טוב זיגי:ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אני:אני בלונדינית, מטר 80, עיניים כחולות, רזה וחטובה, גמישה, מידת חזיה 90d זיגי:כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי אני:איתך.. עם 8 ילדים וכלב בשביל האורגיה זיגי:איתי.. עם 8 ילדים וכלב בשביל האורגיה? אני:אכן... מה אתה רוצה 9? זיגי:מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אדע.. אולי 10? זיגי:למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אני רוצה לתכנן את העתיד שלנו מותק זיגי:תארי לי כיצד ייראו חייך כשתשיגי את זה אני:מאושרים, פורים! זיגי:איך היית מגדירה את חייך? אני:ריקים בלעדיך זיגי:תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני:לא כבר שאלת אותי את זה שקסי.. זיגי:לא כבר שאלת אותך אתה זה שקסי? אני:אתה רואה שאני מסובבת אותך.. זיגי:כאשר את אומרת ' אתה רואה שאני מסובבת אותך ' למה את מתכוונת אני:לזה שאתה שלי! הא! הא! הא! זיגי:לזה שאני שלך! הא! הא! הא? אני:כן מותק זיגי:בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? אני:אני תומכת בחזה הענקי שלי, שיכול להיות שלך זיגי:אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אני:יפים וטובים זיגי:כיצד את מרגישה עכשיו? אני:חרמנית

וכאן זיגי הצליח לשגע אותי!../images/Emo6.gif

זיגי:שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני:מה? זיגי:מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אני:חחחחחח אתה קורע! זיגי:האם את חושבת שאני קורע? אני:כן, ועוד משו! אתה מפגר! זיגי:אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. אני:כוחותי? זיגי:מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני:שוב, אתה מה זה קומיקאי! זיגי:שוב, אני מה זה קומיקאי? אני:כן, שוב זיגי:אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? אני:אבל למה אתה תמיד שואל שאלות לא קשורות? זיגי:למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אני:כי זה מעצבן אותי שפוט! זיגי:כאשר את אומרת ' כי זה מעצבן אותי שפוט ' למה את מתכוונת אני:התכוונתי: פשוט זיגי:מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אני:על מה? זיגי:מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? אני:ממש אין לי קשיים..! זיגי:נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני:מה?! מה אתה רוצה מחיי?! זיגי:אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. אני:יש לי כוחות?! עוד פעם אתה והכוחות האלה?! זיגי:אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אני:אפשר לרדת לך? זיגי:כיצד את מרגישה עכשיו? אני:אוי זה לא נשמע לך זיגי:אוי זה לא נשמע לי? אני:התכוונתי: אוי זה לא נשמע טוב זיגי:מה עשית היום לשיפור מצבך? אני:איזה מצב?! אתה רומז למשו?! זיגי:בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אני:אבל השיחה היא עלייך! זיגי:אבל השיחה היאעליךיך? אני:לא! למה אתה מעוות לי את המשפטים?!?! זיגי:כאשר את אומרת ' לא! למה אתה מעוות לי את המשפטים?!? ' למה את מתכוונת אני:בדיוק ככה! זיגי:ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? אני:אני לא צריכה! זיגי:את לא צריכה? אני:לא אני לא! זיגי:למה את מתכוונת ב'לא את לא' אני:שאני פשוט לא! זיגי:שאת פשוט לא? אני:כן! זיגי:ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אני:במצבי הנוכחי?! אתה אומר שאני דיסלקטית או משו?! זיגי:מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? אני:כלום

prophecy girl

New member
חיחי.. הוא אמר לי ללכת../images/Emo21.gif

ליעוץ מקצועי
אם המחשב לא היה דפוק וסוגר את השיחה הייתי שמה אותה פה...

הנה:|באפי||פיית||קנדרה|../images/Emo96.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. רבתי עם חברי הקת האם אתה משתף את חבריך בבעיותיך? לא כי רבתי איתו אתה עובר תקופה קשה. ספר לי עוד על כך. אני אמרתי שביאו שולת והוא אמר שמיאו שולת במצב כזה ההפסד הוא לשני הצדדים. מה יהיה הצעד הראשון שאתה יכול לנקוט בו על מנת לשפר את המצב? ביאו לשלטון הוא תמיד יהיה מקום ראשון מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? אנ י מתפלל לביאו האל שלי למה אתה מתכוון ב'אנ י מתפלל לביאו האל שלך' הוא האל שלי אז אני מתפלל אליו יא דפוק אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אריאל שרון :p ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני אומר לעצמי שביאו הוא לצידי כאשר אתה אומר ' אני אומר לעצמי שביאו הוא לצידי ' למה אתה מתכוון שאני רולזי כיצד אתה מרגיש עכשיו? רולזי אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? כמו עכשיו נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני יכה אותך ואז יתעלל בך מינית אתה יכה אותי ואז יתעלל בי מינית? כן מה ששמת יא בן אלף בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? זה שאתה מניאק למה אתה מתכוון ב'זה שאני מניאק' שאתה מטומטם אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אני ירביץ לך ואתה תתחיל לבכות אתה ירביץ לי ואני תתחיל לבכות? יש לך בעיה עם זה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי אתה מפגר זה למה בוא ננסה להתרכז בך ולא בי לא בא לי על מה היית רוצה לדבר? על כמה שאתה אדיוט ממה אתה מתחמק? מאפחד למה? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אני ישמח כאשר אתה אומר ' אני ישמח ' למה אתה מתכוון שאתה אידיוט ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך שאני מרחם עליך שאתה מרחםעליךך? לא אני מרחם עליך כאשר אתה אומר ' לא אני מרחם עליך ' למה אתה מתכוון שיו אולי תשתוק כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי עשיר

../images/Emo41.gif../images/Emo95.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אין לי בעיה אני שמח בשימחתך. להתראות ביי קשה למצוא אנשים כמוך. ספר לאחרים על האתר או קיי!

למעלה