זיגי 4-פרק 71- מי הבוס?

Roei152

Well-known member
מנהל
אז איך נטע מתכוונת להמשיך את החקירה של אורקה? והאם השיער המושלם בסכנהה?
איך שחר מפעיל לחץ על דורי לעזור לחגית?
מי יזכה בתוארק המחליף של אושר (אל תלכי!!!!!!!) - מיקי או דן?
ומה קורה בטטלנובלה הפוליטית של הסדרה?

YossihNew

Well-known member
אל תדאגי, תמוז, היא רגילה לזה. למה המניפה? אל תדאגו. שוב פעם נטע נחטפת. הפעם היא רגילה לזה... אם רק היה בן זוג משעמם שיכול היה להציל אותה... אה... כן... (חבר'ה, כל עוד הם ימחזרו סצנות ימוחזרו תגובות. מדיניות) יש לה הסבר. פשוט... שמעת על מכת פריצות? הפורץ הנוצץ? לא שמעת? יש לך חוג? נבוא, נבוא. היא מחבקת אותה בשביל להסניף את שערה המזין.

או שתורי... אני מבין שבחרת להוריד, דורי. סבבה. חכה חכה, אני לא אגיד כלום אבל השר לפיתוח אזורי נגדך.

לאיתמר יש המון שמירה. וזה מוזר כי הוא לא אדם ציבורי בכלל. לפחות הוא לוקח את המאבטחים לבית נחמה ולא... ל... מקומות אחרים...

כן, המדליף הוא אחר!

היא לבושה בלבוש שחור ואני חושב שזאת פרודיה על מרב מיכאלי שאורן מאוד אוהב. איך אני גאה בעצמי שלא עשיתי בדיחות כפולה על איתמר. החזקתי יפה. לא, אבא שלה שבר לך את הלב! אבל אני חוזר להצעתי. רכבת. ממתקים.

חולצה יפה, דורי. שחר או שחף? נייט או נייט? עזוב, דורי, הוא חוטף אחרי הבחירות. לא, איזו אימא לוחצת בכלל. אל תהיי כזאת יפה! את יודעת שזה קשה לסרב, כמו שזה קשה לסרב לרות. וגם יש לך שם נהדר. אבל את יפה מאוד. ייתפסו לו. גם לנטע.

המנהלת אושר, אני לא מתיימר, אבל הסיסמה הייתה בכלל... מה? אה, האחרונה שאמרה את זה בפיה הגדול בצורה הטבעית נעלמה למרתף שלכם? טיפשון שכמוני, מה חשבתי לעצמי... סליחה, כן. האמת שבמאבק בין המנהלת אושר לניב, אני לא יודע במי לתמוך. מצד אחד יש את הסנקציות הידועות בחוסר תמיכה במנהלת אושר, אבל מי שלא תומך בניב... צפוי לו מוות קשה מאוד בידי מעריצות. לא, לא מוכנים לתמוז. אה, אתה שוב רב איתו... כל הזמן אתם רבים... בכמה זמנים... למה בנות נכנסות להם באמצע?

רגע אחד. אתה היית... נו, באמת, מני, היית אומר לי מראש! היית אומר לי מראש, חוסך המון עוגמת נפש! גם בר הייתה יודעת! בר, אני מתפלא עלייך, באמת, מה חשבת לעצמך... עזבי, הרי כולנו יודעים מי הייתה המוצלחת בשלישיית הפושעים הזאת... היום היא כבר לא פושעת. כלומר, לפעמים, אבל היום היא שוטרת. רגע, איזה רונן? העוזר השני זה רונן...? רונן המזוקן?! שמעו, חבר'ה, אם אלו האנשים שהם חברים של מני... אם זאת הכוורת שלו... לא חייבים לבחור בו. מה זה, כזאת כוורת לגנץ לא הייתה. לבנט היו אנשים יותר קולגיאלים. תראו, איך אמר לוי אשכול, למה להתעצבן כשאפשר בשקט לדחוף להם את החוקן. אמה! אלון! סליחה. פשוט... אולי מזה היא ירשה את זה.

השאיר חבילות, הא? כן, אתה לא יודע איך מאוורר עובד, איתמר? יופי, הון שלטון ועולם... אה... לא יודע. כן, אני לא רוצה שההורים של נדיר יתערבו. תקשיבו לאיתמר, הוא מבין בהופעות.

תראו, אני יותר התעניינתי מי תנהל את הפיצה. זאת הייתה כמובן ליהי. צ'ומפי! לא, מה פתאום. זה לא מתאים. הנה, מאיר יוצא. לא מאיר. לא דיברתי בכלל בכלל, דן. אתה דן. בטח. לא אמרתי... אה... מוח ודריה, הם היו ביחד ונפרדו. מיקי חסרת מודעות. לא, מיקי, זה לא הדבר הנכון! את רק מעצבנת אותו יותר!!!!!!!!!!!!!

במה הוא עובד בכלל... פגישה חשובה, בטח. לא שזה לא חשוב. מילא טובת הלהקה, אתה הרי יודע שלא מעניין אותי טובת שחף או שחר או וואטאבר, אבל טובתה של אימך... תראה. בחורה נאה. לא?

לא לא, לא קוקי. מיקי, חבר רואה ולא מדבר זה בדיוק לחברה צוחקת ואינה מצחיקה. אגב, מיקי זה ממיכל או בעצם ממיקרוב? מיקי! מיקי, זאת לא הסדרה הזאת! לא כאן רצים! מיקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם זוג מוזר.

איך אסי לא היה בפרמיירה? תרגיל מבריק. חבל, תראה, רל"שים הם לא אותו הדבר בזמן האחרון. מני: סליחה שהאשמתי את איתמר! מני מחר: קמפיין נגד איתמר.

אוי שיט. איתמר לא פוליטיקאי טוב, הוא נופל בבורות.

אני אומר לכם, בסוף איתמר יפיל את אימא שלו בגלל התקציב של ניב. איתמר, תגיד, חשבת להביא את מושיק גלאמין שיצלם אותך ויראה כמה בעיות יש פה?

כמו דורי ונטע? אתם לא דורי ונט... בדיוק. לא יודע, חבר'ה, אתם לא תיפרדו? ניתאי, איזו אשמה לקחת כדי להתקבל? רגע... מה הקשר בין אבא של ניתאי ואבא של המנהלת אושר? לא, זה... אמורים להיות קווים מקבילים...

בר כל כך מוכשרת. אה... מני! אמרנו לא לעצור את הסיפור רק כדי להסביר את המובן מאליו! אמרתי את זה גם על נטע וגם על חברה של בר, המהממת.

היא מסננת אותך כי היא נתנה לך מספר אחר. והמשחק המהמם של שירה הוא הזמן להמשך ההרצאה המהממת שלי! בקיצור, מה שאמרתי על נטע. נטע הגיעה בצורה ממש מוזרה, כיאה לה, היא תקעה גרעפס. זה לא נשמע כמוה, אני יודע, אבל מסתבר שכל זה בתזונה שלה, תזונה, שכמו בשיער... הגולגולים שלהן פשוט מפחידים. אבל המבטים של נטע נפלאים עוד יותר. שמעתם ששירה לוהקה להצגה חדשה? איך אני מקווה שיצא לי לראות... אני מדמיין את זה. זאת הבעיה.

ניתאי?​

Roei152

Well-known member
מנהל
נטע חוזרת להיות רומי .. שירן מוציאה משירה את זה ..
מסכים עם איתמרר ודורי .. ההורים לא צריכים להתערב בכל מה שקורה איתם .. כל הורה לא חושב באופן שמבחין בין היחיד לקבוצה ..
בר למדה מתמר גולן להתנצל עם מתוקי , את הקאפייקס לקחה ממאיה גנר.

למעלה