זיגי 3- פרק 57

YossihNew

Well-known member
פרק אחד לפני הפסקה!

אז מה תעשה ההקלטה שבר ואיתמר השיגו?

איך דורי יסתבך היום?

איזה גברים חתיכים (שאחד הצטלם איתי והשני עם רועי) יהיו בבריכה של משפחת ארזי המורחבת?

ו... מי מגיע היום לסבך את העניינים?

YossihNew

Well-known member
שוב פעם חוזרים על הסצנה... לפחות נטע פה, במקרה שלה אין שום בעיה לראות אותה כמה שאפשר. תחשבי עליי, נטע. תחשבי על יוסי שאת אוהבת ולא על יוסי הרע. אח, שירה ומשחקה המשובח.

או שתוריד מסכה, שני חתיכים בבריכה (לאחד יש תמונה איתי, לשני יש תמונה עם רועי. לפעמים זה מסתדר)

יניב מזכיר כל כך איך שסבא שלי נהג להתנהג לסבתא שלי ז"ל. תמיד רצה לראות חדשות. עכשיו היא מתה והוא לא רואה כלום (מי מאשים אותו, מאז שהיא מתה התחילה הקורונה והכול הפך למשעמם). עם המזל שלכם, הוא פה. מר... מני... קקון? זה כל כך לא שם מתאים למשפחה כזאת. כאילו... בר קקון? זה נראה לכם עובד?! ולמה הם לא נועלים, הם ביישוב של כוכב הצפון?! סליחה רגע, אחותך לא צריכה לדאוג לגבי מה שנכנס לגוף המושלם שלה. יפה כמו באמצע שנות האלפיים, כשהיא רק פרצה. לא השתנתה בכלל! אבל מני, רק שתדע, אתה חייב להתרגל לחברה הישראלית. אומרים "לאנדן". הוא גם לקח את כל ההתנהגות של איימי. השתכנז. אגב, תדעו לכם שאתמול ראיתי "פשע לא מאורגן" ומוריס שיחק שם דמות בשם ארזי. אז יניב הסתבך עם העולם התחתון. דורי יישן עם תמוז זה בעייתי. ו... אין את הבית שלו?! זה מהעונה הראשונה?! מה נסגר?! הם בכלל עברו דירה?!

יניב כבש אותם. לא נשמע טוב. כשאני רציתי שאלינור וקסלר תהיה ראש ממשלה בקואליציית טבלה עם שירן, עמית, מוריה ועוד מבינות טבלה, לא התכוונתי לזה. לא יודע, אולי החותן של דוד של שירה ירצה לשחד גם אותו, אגב... זה בסדר, שמרית, את מושלמת גם אם את אלרגית ללקטוז. כן, אני מכיר את זה. אתה יודע מה אמרו על שמעון? "יש לו כוכב צפון זוהר... בדרום". הוא גם טעם יותר מדי סקרים. עכשיו הכול ברור לי. ברור לי היחסים בין דורי ותמוז. לא, אל תגידי לו, את לא יודעת שמדברים כאלה הוא מתחיל מלחמות?! גם לו הייתה קדנציה כראש ממשלה. צודקת, תמוזי. צדקת לגמרי.

זוכרים שפעם ניתאי כתב בשגיאות כתיב?

למה דורי לא היה בארוחה? בסדרות כאלה מתקשרים למד"א. הוא בטח בנה על זה שגילי יענה לו, ואז אולי יהיה שיתוף פעולה עם סשה. נטע מבינה במד"א! מבינה מאוד... וזה בדיוק הזמן לחלק הלפני אחרון למחצית של ההרצאה שלי! 2019 הייתה כולה בסימן מד"א, התחנה עלתה במרץ (עוד על זה אחר כך בהרצאה) וכתוצאה מכך קיבלה שירה תפקיד נפלא בפסטיגל, אולם נאלצה לשחק בת זוג של רודף הבלונדיניות הידוע, אחיה המוזר, גפן ברקאי. למרות סלסולים נהדרים עם עדן בן זקן, דווקא את הופעה זאת הייתי מגדיר... יופי, עכשיו נטע לא תשמע. למרות שזה בדיוק הקול שצריך לשמוע.

לא קיבלת אישור, פאולה! לא קיבלת אישור, לא? או, סופסוף הוא עושה את העבודה! כן, מדהים שהיא לא עשתה את זה.

אח, נטע. מסכנה. אחרי הבגידה של חן, לא מפתיע אותי כלום. אימא של נטע עסוקה עם אחיה המעצבן.

רועי צריך להכניס בדיחות עכשיו על החברות שלו ושל איתמר. אני אמנם לא הכנסתי בדיחות עליי ועל עומר, אבל כן הכנסתי על שירה! או הו. אז איתמר ירוץ לשם, ואז יגלה מי עוד רץ ותהיה לו בעיה.

ארוחה לכן ולכבוד השף? אה... שר? גם אני מתבלבל לפעמים. חוקרת משטרה וכור אטומי? אגב, רק עכשיו קלטתי שמין הסתם הוא נקרא על שם שחר סגל. לפחות על רומי עליתי בזמן. פיצה זה נהדר. קלעת בול, מר שחף. אה... שחר.

אוייייי... איזה חמודים ניב ותמוז, צ'ומפי וצ'ומפי. למרות שזה גועלי שזוג קורא לעצמם באותו שם חיבה ולא עושה אחד לבן ואחד לבת. מה זה פה, החיים זה לא הכול? ההבעות של שיר זוארץ... מלכת ההבעות. אתה לא צריך בגד ים, נכון, איתמר? פשוט תוריד חולצה. אני מבין עכשיו שבר ותמוז בנות דודות. רואים את זה. תמוזי... לא. לא. אסור! של בר! אסור! לא להחפיץ! אוקיי, מילאנו את תנאי החוזה, אבל לא להחפיץ! תמוזי, מה אמרנו על להחפיץ זרים?! אל תהיי גרידית! אני עומד על זה שהיה נחמד אם זה היה הפוך בין הזוגות לקצת זמן, אבל אורן ושחר לא עושים כאלה דברים.

אזולאי, למה אתה צריך כלבים? משהו לא נראה בנטע?! אני אסלח לחילול השם הזה הפעם הזאת, אבל זאת הפעם האחרונה, אזולאי.

עומר, אתה יכול להפסיק להגיד בר?! ואם כבר בר- רק בהפקה של הזירה?! הזירה! פרקים 16-18, והפעם- תרגיל מבריק של יותם! שיר שמסביר את ההיאבקות! מה קרה לטוהר! וגם הפשע מתערב! בימים חמישי-שבת, רק בפורום סדרות ישראליות! וכן, בר. תפסיקו עם זה, זה מוזר. גם ניתאי ובר בגלל בר האמיתית, וגם בר עם בר. אז די להתברבר באופן ברברי ותפסיקו לברבר לי בשכל. ותנגנו את השיר פתיחה שמבוסס על אגם הברברים. אה... ברבורים. חכה חכה, איתמר. תכף תכיר את בר ותבין שיש בעיה גדולה. למה?! רק לתמוז מותר לנעוץ?! אני גם מוכן לדבר על כמה שהיא מהממת. היי, היי! דביקות עם בחורים חתיכים ממד"א זה בסדר! שכחת כבר את הדביקיות של אכילת הגלידה עם אדם?! אופס. לא, עכשיו ברור לי לגבי דורי. עכשיו הכול ברור. פירמידה הפוכה זה בורוכוב. אבל זה מעניין.

אני פראייר אם לא יהיה כאן משהו חינוכי בעלילה הזאת. הוא ראה את הפוסט ולא חשבת לבדוק בפרופיל מה השם שלו? גלית גיאת נולדה לעשות דברים יותר מצחיקים. אה... עכשיו הבנתי מה יצא מזה. דווקא רעיון טוב. וככה שירלי במציאות. אבל היא מחקה את ה"מצחיקה" למען חכמה... "בשלנית מעולה"?! נראה לך, את לא סתם אוכלת אצל הארזים את כל המקרר! בסוף דן יקבל את זה.

הכול מצוין! מצוין! "הייתי פעם ילד השדה..." סתם, סתם. גאיה במראה הרטוב. אח. תדעו לכם שבר מזכירה את אמה מהימים הטובים. טוב, בעצם זה מסר מובהק. הו! אימא! מעניין! איזה קטע. רומיאו ויוליה שכמוכם. היא חושבת שזה מקסים כי אמרת "כל שלישי", כלומר זה לו"ז, וזה קדוש. את לא יכולה לסרב לאבא, בר. אבא יושב בצד, ומה שזה שבצד אומר... קדוש!

כן, דורי, כבר שכחנו שאתה הדמות הראשית. ואתה עשית החלטה מה זה מטומטמת.

היא יודעת הכול. אסור לך לפקפק בה... לעולם, שמעתם?! לעולם לא לפקפק בנטע!!!!!!!!!!​

Roei152

Well-known member
מנהל
למרות שזה גועלי שזוג קורא לעצמם באותו שם חיבה ולא עושה אחד לבן ואחד לבת.
גם הההורים שלי קוראים אחד לשני באותו כינוי - פשה ..
וחשבתי דווקא על איך שמיכל אמרה לעומר " הו דישי אתה כל כך רומנטישי" כל פעם שהם קראו זה לזה בכינוי

YossihNew

Well-known member
וחשבתי דווקא על איך שמיכל אמרה לעומר " הו דישי אתה כל כך רומנטישי" כל פעם שהם קראו זה לזה בכינוי
זה היה רק בדמיון של מייכל! שזה הכינוי שלה (לפחות ככה היא חושבת, לא הוא).

YossihNew

Well-known member
מחר פרק אחרון ואז הפסקה לפני העונה הרביעית.

שיר m

Well-known member
מי יותר טמבל דורי או נטע? אתם לא זהירים ילדים, בכלל לא.

מסכנה בר, איך אפשר ככה עם אבא.

למעלה