איזו מתוקה נטע. היא מאוד אוהבת שמדברים איתה בבוקר, תראו את ההבעות הנהדרות שלה. אני לא צוחק, היא מוכשרת כל כך! ניב מטריף, זה ידוע. מי שששששששמו? מי ששששששששמו? עזבי, מיקי, לכי לדן. אני לא מבין איך זה עינוי לשמוע את קולה הערב של נטע. אני יודע, אתם מצפים להרצאה. אולי אחר כך.
או שתוריד מסכה, נטע בכלל לא דוחה (זאת המחמאה היחידה שאפשר להגיע אליה בחריזה פה... רציתי להחמיא לה... אתם יודעים שאני אוהב אותה, נו!!!!!!!!!!!)
תמוז, מה זה החלוק הזה? אה, הם לא פינו אותו. למה?! למה כולם יוצאים על צ'ומפי?! תראו כמה שווה להיות בובת פרווה. רגע, אבל היא לא חלמה גם על ניב? לא, כי חלומות על ניב זה יותר מקובל. אני מבין שתמוז במרדף אחרי צ'ומפי. וזה יצא רע עכשיו. למה היא קוראת לה בובה? אבל שיר זוארץ נהדרת.
מי מינה אותו לעורך דין?! ניתאי, אני מקווה שפה לא תקבור את עצמך כמו עם שיקמה. הפרקליטות קיבלה החלטה?! אל תאמינו להם, מנדלבליט הזה מנקה שולחנות! אני אומר לכם, זה המנדלבליט הזה. זה לא טוב, אם זה היה לינדנשטראוס ניתאי היה יוצא זכאי מזמן ועוד משחק את עורך הדין של עצמו! חיסכון כפול! אני אומר לכם, בסוף בוריס ימות וניתאי יסתבך.
פופי?! בחייאת. אגב, זיגי זה מלשון זיגפריד- שזה הנסיך מאגם הברבורים. לא יודע אם ידעתם אבל זה בעצם הפירוש של השם... תמוז כל כך מקסימה. פשפשון?! חבר'ה, תפסיקו עם השמות ההזויים. ניבי ותמוזי זה מספיק טוב, בואו נלך לפי שיטות מוכחות. סבתא ובר. ברור שנטע. איך הוא לא יהיה בעניין שלה? נטע לא בוחרת להתנהג ככה, נטע חכמה ויודעת איך לתכנן תחבולות. לא, באמת! אם תגיד לה שהכול בסדר אולי היא תזנח אותו! זה מוכח וידוע! כי הוא בעניין שלה. אח, שיר זוארץ. לזה נולדת.
כמה זמן לקח לנטע למצוא משהו? היי, החבר של דידי, עזוב אותה! ובכלל, היא עוד חייבת לך על מה שעשית לאחיה! אגב, ידעתם שעידן משחק גם בהצגת ילדים סטנדאפיסט נכה? וזה קצת מוזר לעשות סטנדאפ כשאתה לא יכול לעמוד. וזה בדיוק הזמן להמשך ההרצאה שלי! כן, בגלל נכים! בפסטיגל 2018, שירה פיתחה רומן עם שי ברביבי, קפטן נכה. רומני הנכים של שירה הגיעו לרמות אחרות, אני לא מזכיר את עצמי כי גם אני נחשב נכה ואתם יודעים לאן אני חותר, אבל ב-2018 שירה עשתה את הופעת חייה בפסטיגל, כשאפילו נועה... אוי, דן, אל תדבר בשם הרשת! ואני מאוד אוהב את מה שמיקי עושה עם דן. מעניין היום, עם שחף...
בסוף היא תקרא לו צ'ומפי. אני נשבע. תמוז תרים אותו באופן... כן, לזה התכוונתי. תמוז אוהבת לראות גברים רטובים. אולי גם את אחיה. אל תגיד את זה בצחוק אפילו! לפעמים תמוז צריכה להיות בת יחידה. ושיר זוארץ נהדרת. באיזה רגע מהחיים של דורי משהו יעשה לו טוב? אני לא יכול עם החיוכים של שיר. היא הורגת אותי. גם דורי לא הכי... תמוז נהדרת. יש לה פה כמו שהיא יודעת לשיר והיא יודעת לשיר. ברור, ברור. ככה אמרת לנימי. עוד אח לא אהיב שלך שהיה עם שירה.
חרטיטה בטטה? את יודעת מה נכון ויודעת מה לעשות! את האדם הכי חכם ביקום של זיגי! מיקי לא מתה על השיחה הזאת. אני לא מבין למה דרור צריך כלבים. אולי הוא בלבל אותו עם עומר דרור! אה, אז נטע בדקה. מיקי שיקרה להורים שלה. בסדר, בעינויים. אני ממש מאמין. היא כובד? תמוז כובד. לפני שאתם צועקים, נטע כיבתה את הספיקר! פרויד לא מעניין.
לפעמים זה קצת סיוט, לפעמים זה קצת חלום, הנה ויקי מגיעה, תעבור מיד ל... סליחה. יצא לי. מצוין, איתמר, מצוין! מי חוקר?! אימא של בוזי?! עזוב, תמוז תסגור לך את הפינה. אבא של שקד?! עזוב, עוד שנייה הוא עף... עוד פעם בר העיפה מישהו לחקירה, לא... יופי, איתמר. נורא מצחיק. ד"ש לפיקה. רגע... איתמר, אתה לא שמת קקי של כלבים בכניסה לתחנה כדי להסיח את דעתם, כן? לא, זה דברים שאסור לעשות! חכו חכו, ביניהם זה יסתבך. בסוף המחצית. לא מסתדר בטבלה, מה? אל תשלח לשיקמה. לא בלילה, לפחות.
מנסה להבין במה מיקי צופה. תכל'ס מיקי באמת שכחה. או או. השר!!!!!!!!! אני אמרתי לכם!!!!!!!!!!!!! אבל גילי רחוק מאיתנו אז כל מיני בעיות כבר לא משנות. מצד שני אתמול פגשתי את בן, ניסינו יחד להבין איך פותרים את זה. בן היה עסוק קצת, מסתבר שהאבובים בשמורת יפה נוף גומרים לו את הפרנסה וגם ככה הוא חייב מלא כסף על טרקטורון. שחר?! חבר'ה, יש לאנשים שם חוש הומור מאוד מוזר.
הפרידו את צ'ומפי?! לא יפה! והנה הפח הכתום מתגלה במערומיו! כי לזה נולדת, שיר זוארץ. בדיוק בשביל הדברים האלה. אה, אתה תישן איתה בלילה. לזה אתה חותר. תחמן שכמוך וכובש נשים. חכו לעונה הבאה של כראמל, הלנה ואל-אל ממציאים אחד לשנייה כינויים.
היא לא יודעת את השם שלו? זה מוזר. מאוד. אלא אם הוא עובד על מיקי, בצורה קצת הזויה. תראו, זה בעייתי, כי אז השאלה זה אם אנחנו צופים ב"השחף" עם ג'וי ריגר/אגם רודברג/מיה לנדסמן, או ב"השחר" של ימית סול. זה דברים מאוד חשובים. גלית גיאת נהדרת. נהדרת. אבל זה מוזר.
אמרתי לכם ששיקמה לא תאהב את ההודעות האלה. מי קיבלה את השיחה? זאת לא פיקה! חבר'ה, עם ADD, זה יכול להיות כל אחד שם. אתם יודעים איזה קולות הזויים הם מוצאים? כן, זה לא אתה! די כל הזמן לקחת אשמות של אחרים! שיקמה, חכי.
אופסי. נטע... נטע, תיזהרי... אח שלו. שהוא היוסי הפחות אהוב עליה. אני היוסי האהוב עליה.