זיגי 3- פרק 54

YossihNew

Well-known member
אז לאן יובילו את שיקמה החשדות בדרור ולמה בר לא חוקרת?

האם דורי יצטרף ויעזור?

איך מיקי תתמודד עם זה שנועה התקדמה?

ולמה הסרט "זרים מושלמים" מתאים לפרק ומה יצא מזה?

YossihNew

Well-known member
אני מבין שבר החליטה לקחת צעד לאחור בנושא. חבר'ה, תראו, זה לא עובד ככה. עם כמה שהם רוצים לרדת על ירון ארזי, זה לא אמין שבר לא תרוץ לחקור. את תשימי לב למיקי, תמוזי. אנחנו נשים לב לנטע. תמוזי והשמחה לאיד הנהדרת שלה. שיקמה, תפוצצי את ההודעות, בשביל מה את פה? ניב, אתה מחלטר! אה. סבתא. זה אחרת לגמרי. ניב- אם אתה מעדיף את שיקמה על סבתא אתה מטומטם מאוד. הנה זה מגיע. אתם יודעים מה זה אומר. ולא לשלוח לה הודעות בלילה. לא היה כיבוד. הנה, את ורועי ראיתם!

או שתוריד מסכה, ראש ממשלה עבורך (ההכרזה של אסי לא יכלה לבוא בתזמון טוב יותר! קדימה אסי, תיבחר ותשנה את הרעות החולות בשיטה. לא, לא אמרתי שאתה מבין בטחינה. אחר כך, אסי. תן לי לסיים את הבדיחה!)

אולי בר העבירה את הלוח לניתאי? לא יודע, ניתאי מכיר את דריה, אולי היא שמרה אצלו את הבריסטול שלה. כאילו, אתם מבינים שזה מסר ברור! ולא על מחשב, שיקמה. לא על מחשב, את סתם מפרה מסורת ארוכת שנים. דורי מכיר את זה. הוא מטנף גם כשאנשים לא נפרדים ואז מגלה שהם בחדר. מה זה כאילו, תגידי שנדיר סיפר לך.

תמוז זרה מושלמת. אוקיי, אז תום פרץ לא תוכנת מחשב אבל באמת רק בטלפון. עוד פעם כל השמות האלה שהיו אמורים לשיר עם דורי אבל לא? עדן מאירי יגיע בחלום. הבנתם?! יגיע בחלום! לא, באמת, שדורי יפתור את זה, שלא יראה אותו ויתחיל לחפש את נטע ויתפשט לי. תמוז לא רוצה להחפיץ אותו. סבתא של ניב זה בעצם דוד של שירה? מגניב, ניב. מצוין, אני יודע מי תנהל את המופע! זהבה בן! מי כמוה מבינה בזה! למה אתם מאחרים, בר הייתה מוצאת לוח ובריסטול תוך דקה. אגב, אתם יודעים מי הראשונים שהשתמשו בבריסטול כדרך חקירה- רוניני. עורך הדין שלו לא הכי מקצועי, חבר'ה. עילאי לא חלק מהקטע. אבל למה לא בר?! ניב יכול לספר, כן. המון יכול לספר. נגמר לא טוב והיו המון שלא הבינו בכלל מי זה עילאי. צודק, דורי. ברור שהיא חולה על זה. אבל זה הפגם הגדול בה. וזה בדיוק הזמן לחלק נוסף בהרצאה הנהדרת שלי! ובכן, מה היה על שיערה היפה של שירה לאחר מותה של ליהי? אני יודע מה תגידו, אבל לאו דווקא- אנחנו עוברים לפסטיגל! גם בפסטיגל הראשון שלה, בתור כוכבית, הפגינה שירה כישרון בפני אלפים, אם לא מאות, אם לא עשרות של מעריצים. מיד השפילה את אליאנה, בניסיון לקחת כתר מלכות שראוי לשיער יפה כמו... שתיכן, שתיכן. אבל את יותר יפה. שתיכן מוזרות, האחיות לוי.

נטע כזאת משתלטת על המצב. מצוינת. מה עם האימא שלה באמת? מה עם אח שלה בכלל? בנות, מה זה אם את מבינה אם היא מבינה?! דברו נורמלי!

גלית גוטמן?! אתה נורמלי?! זה התחום של נטע! די, כולם פולשים לתחומים של מלכות! גאיה לא חוקרת, שירה לא עם גלית, ומפה לשם רוני דלומי במאנקיז ואז מי צריך להחליט בין מלכות ולהגיע לפשרות?! אה?! אוקיי, אולי אימא של האלמוני או המנהלת אושר היו יכולות לעשות את זה, עדיף המנהלת אושר. בסוף שירן תנחה, אני בטוח.

שיקמה, אבל למה להרוג את דורי בדרך? אוקיי, ואז דורי דורש שתייה וזה סתם מעצבן.

מי רוצה לדבר איתו אבל דחוף? בחייאת. זה עילאי. אני יודע, נטע, גם אני התפלאתי שהאלמוני מביא רעיונות, אבל זה נכון. עבודות עפר זה... הגדרה מעניינת. יש שחקנית טובה יותר משירה? יש לה הבעות נהדרות. ולתמוזי. למה שההורים של נטע יצטרכו עבודות עפר?! הם תופרים! לא, לא, שירה לא תגיד "בר" בלי שזה הזירה! והשבוע בזירה, באמת בר מתחילה להתניע. אבל נטע, למה הם צריכים... עזבו. הוי, שירה וההבעות הנהדרות שלה והמשחק הנהדר שלה. אני לא יודע איך דורי יכול לכעוס על נטע. עם פנים יפים כאלו... לאלמוני יש, אבל האלמוני חוסל בידי דוד שלך. מיקי צודקת.

"אבל אתה בן"?! בחייאת, ניב. הוי, שירה היפה. לא, מיקי. מיקי, הם לא היו זוג יפה, לאף אחד לא אכפת מעילאי. חכמה נטע. לא, מיקי, ציר הזמן! בר רוצה! אנשים לא קלטו את זה ממש. אבל בר מבינה במערכות יחסים מרחוק. לכן היא ניסתה להסביר ומיקי קטעה אותה. איכס, יא מגעילים, בא למיקי גם. אבל לה יש רק את דן.

שיקמה, את בטוחה? אף אחד לא... הם מנסים אותי. אני נשבע. בר, את יודעת מה העניין. הוא לא אחד כזה, הוא לא אחד כזה. אופס. היי, נטע. אבל עכשיו היא נבוכה מאוד. מסכנה. אוי. נטע חכמה. חכמה מאוד. הנה, בר מנהלת את החקירה כמו שצריך. אוי, נו. למה כל החקירות מסתבכות ככה מבחינה רומנטית... רגע, איזה סיפור אהבה חדש אמור להיות?

נטע חוקרת יותר טוב. ועם הבעות נהדרות.​

שיר m

Well-known member
לא יודעת להסביר אבל שקמה גם נחמדה וגם מעצבנת

יאללה נטע את הכי פה מכולם, תפתרי לנו הכל.

Roei152

Well-known member
מנהל
נטע וההבעות שלה שהיא מנסה להביא את דורי לקיצון קורעים אותי ...
ציר זמן? זה חדש בסוגי החקירות שלנו ..
בר סיפרה עדות אצת , אבל לא זוכר שראינו סצינה כזאת , אני זוכר שהם נפגשו בבריכה של דורי , לא זוכר שבר הלכה לניתאי ואמרה לו מה שהיא מרגישה..

YossihNew

Well-known member
בר סיפרה עדות אצת , אבל לא זוכר שראינו סצינה כזאת , אני זוכר שהם נפגשו בבריכה של דורי , לא זוכר שבר הלכה לניתאי ואמרה לו מה שהיא מרגישה..
לא ראינו, אבל כל הזמן ניתאי התלבט אם לספר איפה היה באותו הזמן והיה ברור שעם בר. בגלל זה היא העידה והוא השתחרר. גם לא ראינו מה קרה אחרי, ראינו את בוריס מעולף ואז השוטרים באו לניתאי למחרת.

שיר m

Well-known member
מה שהפתיע אותי זה שניב ידע שניתאי השתחרר בעקבות העדות של בר...

Roei152

Well-known member
מנהל
אז מה שהיליץ את ניתאי זה ששיקמה תדע שהוא היה עם בר בזמן ההפלה של בוריס?
אם זה באמת זה, אז הוא סתם יוצא טיפש ... מה זה מעניין שהחבברה שלך תדע שהיית עם האקביסת שרוצה לבדוק מה קורה, לעומת זה שמפלילים אותך ברצח?

YossihNew

Well-known member
כן רועי, התלוננו על זה כשזה קרה. פספסת אותנו.

למעלה