זיגי 3- פרק 53

YossihNew

Well-known member
אז לאיזה רמות מיקי תוריד את תמוז?

למה איתמר מסתתר?

האם נטע תבין שמשהו לא בסדר עם דרור (פרט לדברים הרגילים)?

ו... איזו עלילה מתחילה היום, ואיזה בדיחות חדשות יצאו לי מזה?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק נפלא.. העלילה מתקדמת .. האמירה של בר מה זה במקום...
תמוזי שמחה לאיד של מיקי ..
שיחה נורמלית עם עומר חזן העור שלי מושלם
דורי לא זווכר את עצמו , הוא פשוט אנטיפת ..
סיוון מתקשר לדורי להזהיר אותו מדרור ? סבבה , אאבל למה דורי צריך ללהתקשר לנטע? למה הוא לא התקשר ישר לשקמה ?

YossihNew

Well-known member
למה חזרנו על הסצנה הקודמת? אומר לכם, הם צריכים אירועי הפרק הקודם. לא שיש לי בעיה, סצנה עם נטע. זוגיות רעילה. ברור. בטח שהוא בבון, נטע. אגב, מי שרוצה לראות עלילת מוגבלות יותר מגניבה, יכול לבוא בין ימים חמישי-שבת, ולראות את הזירה 3! והשבוע- מה יקרה בין אודי לטוהר?! מה יקרה כשיותם יתחיל לפעול כדי להיות אלוף?! ומה נועה תעשה כדי לעזור לאודי?! קראו ותגלו, לא תקראו ותהיו שיר ורועי. אתה כלב. סליחה, זה מעליב את הכלבים. ביי, דרור. לא תחסר לי. בסדר, נטע, יותר מגניב שתהיי לבד.

או שתוריד מסכה, תן לו עכשיו את קולך (אני רק רומז לעלילה שמתחילה היום)

ניתאי, למה אתה ישן שם? די, ניתאי, אור גדול עלה מתוך החושך. אוי ואבוי, הנה הנה הוא בא. אוקיי, די צחקתי כשאיתן הוריד את השמיכה והבין מה עשה. ניתאי, אתה רוצה לוותר על מעצר בית בשביל כלא בגלל... שאתה מרגיש כלוא? בחייאת, זה סדר עדיפויות פגום. וחוץ מזה, תשאל את קרני איך היא מרגישה. קרני זאת חברה של חברה של שיקמה.

ממתי הוא "אחי"? ממתי? אה, הוא פה. תכנית פשטנית למדי, ניב. זה לא נכון, זיגי התחיל לפני תמר. סליחה, תמר, את נהדרת. נטע יכולה לנהל! אוקיי, אני מבין, אני עשיתי טעות. בר תנהל. כי היא אמורה להיות לפניה בטבלת הפוטנציאל הניהולי. באמת לא אחי. ממתי אתם אחים? ימי עיון למ... עזוב, ניב.

הצלצול הזה מעצבן. ולפחות הוא מתקשר ביום ולא שולח הודעות בלילה. חושב שהוא בדיכאון. לא ממש מחובר למציאות, מה? שיקמה, לא את אמורה לחקור! בר אמורה לעשות את זה!!!!!!!!!!!!! אחר כך את מתפלאת שהיא חודרת לך לתחום של ניתאי?!

תמוזי, מה יש? אוקיי, תמוז, את לא מגזימה. עור מושלם, יכול להיות. רק תחמיאי ככה לנטע על... וזה בדיוק הזמן לעוד חלק בהרצאה הנהדרת שלי! (אני יודע שנטע לא פה, אבל דיברתי על שיער מושלם וזה טריגרי) ובכן, המאבק של ליהי וניר תם ולא נשלם. מכונית תועה דרסה אותן, את דידי ואת בנרו, בגלל נהיגתו הפוחזת של יחזקאל, ואני חושב שגם מולי היה שם, לא משנה כל כך וכן זה בגלל אפליה על צבע עור. בכל אופן, המאבק הקשה הזה הסתיים, אולם גם במותה, השיער של ליהי נשאר לא מוכתם בדם בכלל, וכתוצאה מכך היא הוכיחה לנו שוב, ש... תגידו, תמוז יכולה להיות אקסית יותר מרוחקת? כי לא הגיוני שהיא כל הזמן נוגעת לא נוגעת והיא וניב תמיד היו קצת... אוי ואבוי. אתם מבינים, הנה דוגמה שהיא דווקא כן נכונה לעלילה. נותנים לתמוז להתעצבן על מיקי פעמיים כדי להכין את הקרקע, ובפעם השלישית מיקי עושה בושות ממש, אבל כמובן שזה קשור לעלילה של תמוז (וידוי אהבה לניב זה בדיוק מה שחשבתי שיהיה) וזה מצדיק עכשיו שתמוז תנסה לפגוע בה. אגב, ניב, היא מולך, ראית שהיא לא תייגה אותך. מתי ניב ישיר לה כבר את השיר? את כובד, תמוז, את כובד.

שלום לך תוכנת מחשב. אני חושב. כאילו, אין ראייה שתום פרץ מתקיים בחצי שנה האחרונה מעבר לסט הזה. ממתי ניב זה זיגי? אוקיי, אני מבין שההוא נעלם ולא צריך אותו יותר, אבל ניב לא זיגי.

אתם יודעים שלתמוז יצאו מלא פצעונים וזה אומר שמיקי צדקה בנוגע לפוסט הראשון? אופס. אופסי. אופסי, אופס. איך אני אוהב את המילה אופס.

אוקיי, בסדר, אני חוזר בי. הוא קיים גם מחוץ לסט. טוב? איתמר, אתה דביל? הוא חשף אותך קודם. הו, אתה מעניין מאוד. נכון. הייתי פעם ילד השדה... אף פעם לא בוכה... ורוצה הכול לשכוח...

בסוף תראו שזה השר. אתם תראו את זה. את לא יכולה להגיד "אימאל'ה" על אימא שלך. מיקרונזיה צפריר, דברי יפה. בסדר, תפנו לנימי עם העניין הזה. רגע, גלית ודפנה היו בבוסתן ספרדי ביחד? כי אז זה מוזר מאוד.

בלי שישימו לב?

הם בכוונה קראו לצלם אוראל. הם בכוונה מנסים אותי. להיא באמת קוראים חגית, אלו השמות האמיתיים שלהם. ראיתי אותם אז. גם אני עושה בדיוק את הצעקה שלך, נדיר. בדיוק. אני צועק "שיר, שיר, שיר" כשאני רואה את תמוזי או כשמישהי לא קוראת את התסריטים שלי. אופסי... אתם יודעים מה זה אומר. תום פרץ יפרסם.

נטע יודעת להכין קוסקוס יותר טעים. מניסיון. אלמוני? טוב, לפחות למשהו אתה טוב. איפה אתה בכלל? כן, הגיע הזמן. תגובה הגיונית. אפילו אני, אם הייתי רואה דבר כזה, הייתי מיד מסיים שיחה עם שירה! כלומר, אני לא, כי הלייב איתה היה כל כך יפה והיא מהממת, אבל בעקרון. די להיות רגב הוד הלא זמר!

לא הייתם בכסאח? אוקיי. זה מעניין.

גם אני זוכר כתבה על נדיר. באותו יום בדיוק שירה דיברה איתי. למה הוא היה על הגג ו... נדיר, למה רק עכשיו? נדיר, היא מנסה לשחק. בדיחה על אנה זק.

למה אתה אומר ככה, מוריס? עובדה ששיחקת בשתי סדרות בו זמנית! זיגי ובת השוטר! אני לא מאמין. שוב פעם עצבנו אותו. שוב פעם! אגב, חבר'ה, זה לא התיישן יפה, כי מאז גילינו שזלנסקי יכול להיות ראש ממשלה והרי גם אסי שיחק ראש ממשלה בסדרה, וכבר יש מפלגה בשם "הישראלים", נכון? ובתור ראש ממשלה הוא היה ממש קפריזי, תדעו לכם! מהיכרות איתו, הוא רץ לראשות הממשלה כי מישהו אמר שהוא מבין בטחינה! ממשל ומשילות? אני מבין, בן אדם, אבל... שלמה בן עמי אחד היה לנו והציבור לא ידע להעריך אותו באופן פרטיקולרי, כן? אה, זה אח שלך. עכשיו ברור מאיפה תמוז ודורי... היא נראית לגמרי כמו ליאור. אחלה, אבא של בר, רק... אתה יודע, אמנון רובינשטיין עשה את זה לפניך. אני יודע איך נקרא לתנועה- אלו שבצד. כי מה שזה שבצד אומר- קדוש! ואסי, רק דבר אחד... אתה יודע שתפקיד כזה אומר שתהיה ראש הממשלה בעתיד ואז תהיה פלישה רוסית, כן? וגם איתמר לא יאהב את זה. עכשיו ברור לי, הוא בעצם משתמש במודל טבלאתי.

נטע הייתה מנהלת, אבל איתמר, יש בעיה אחרת. כן, היא חכמה ומוכשרת ואתה צודק. אבל איתמר, בעיה אחרת! תפנה לאימא! כן, דורי, הכול נכון, אתה אידיוט ומרוכז בעצמך, אבל אימא של איתמר! לא, לא, איתמר, לא. זה ישתבש. אתם יודעים, כל הקטע הזה ממש ברברי. אה? הבנתם? בר-בר-י? מה, זה כמו שבזמנו היו גאיה ומיגל בכפולה, ואמרתי שזאת זוגיות שאני לא מוכן לקבל את הדין. עבר לך? אתם משתינים במכנסיים מהפחד מתחרות, מה?

מסכנה נטע. רגע, ממתי שיקמה לא מסננת? למה אותה, מה עם בר?! לא ביחד? הם כן ביחד, שיקמה, את לא מעודכנת! יופי, נדיר, נהדר. עכשיו אתם מבינים למה הסצנה בהתחלה. בטוח במיליון! במיליון, שמעת, שיקמה?! אני שר לי כל היום, ותראו מה פספסתם, ותראו, ותראו... סליחה. אני אסתום לי.​

שיר m

Well-known member
תסתום באמת, כל הרמזים האלה שלך וכלום לא ברור! אז שקט!

אני רק לא הבנתי למה תום צריך לצלם את איתמר, אם כבר יש לו תמונות מצילומי הקליפ. מה מונע בעדו לפרסם מה שהוא רוצה?

YossihNew

Well-known member
תסתום באמת, כל הרמזים האלה שלך וכלום לא ברור! אז שקט!

אני רק לא הבנתי למה תום צריך לצלם את איתמר, אם כבר יש לו תמונות מצילומי הקליפ. מה מונע בעדו לפרסם מה שהוא רוצה?
לא אסתום ולא אסתום! אדבר כמו שדיברתי עם שירה שלוש דקות שלמות!

ואיתמר לא הצטלם לקליפ (הייתה שנייה שראו אותו ותום זיהה, אבל זהו).

אבל לא אסתום ובכלל אין לי שום רמזים! ואם לא הבנת עד עכשיו אז אשמתך, אעבור לדיונים חכמים יותר!

ואיזה רמז יש ב"תקראי הזירה"?! זה לא רמז, זה ממש נתון!

שיר m

Well-known member
כן זו בהחלט אשמתי.
וגם זו אשמתי.
בסדר אני אשמה בהכל! בסדר! מודה! רוצה להכניס אותי לכלא? למעצר בית? לשלוח לי את אזולאי?

שיר m

Well-known member
תודה סיוון, הכנסת קצת אקשן

אנשים, תסמכו על נדיר.

מה רצית מהבית, איתמר? מה יש שם שאין לך?

YossihNew

Well-known member
יש שם בר, שיר. בר. לא בר מים, בר. אבל היא יצאה אז לא נעים לו ותכף יהיה עוד יותר לא נעים.

Roei152

Well-known member
מנהל
היא אמרה לו שהיא בת דודה של דורי ..

למעלה