אל תדאגו, היא מתעכבת בכוונה כדי שהיא תוכל לחקור את כל הבעיה. שוב חקירות. כל הזמן היא נכנסת ויוצאת מחקירות. כן, וצאי מהחלון. את יודעת שיוצאים מהחלון. אמה אף פעם לא הייתה בכלא, זה מעניין. הכול יהיה בסדר בסוף, את תראי.
או שתוריד מסכה, אינסטגרם עם מבוכה (בשביל תמוזי. אני לא שמח לאיד)
אני נשבע לכם שתמיד זה אותם בתים בהפקות שלהם. נשבע. לבר יש איזה משהו נגד ניב. נכון, ממש לא! לניב יש בר אחת בחיים. בזירה! הזירה 3, השבוע פרקים 13-15, רק בפורום סדרות ישראליות!
ניתאי מחכה לבר שתציל אותו או לסימן שגם הפעם הוא צריך לקחת את האשמה. מתי בוריס מתעורר? מקווה שזאת לא השופטת אז, מהתחנה. כמה טוב שבאת, ביחד זה שלם... אני חייב להיגמל מהבדיחות האלה. חייב. ותזכור ניתאי- לא חייבים תמיד להודות באשמה.
אבל מה היא סתם חוזרת?! ולמה מירי בוהדנה כזאת יפה?! אמרתי לכם שתמר לא תעשה דברים כאלה. אנשים מדברים, חבר'ה. היי, תמר. זה לא כאילו נעדרת מלא זמן (או שלא?). איך עקצו אותה?! אותה! איזו בושה, אנשים דיברו ואני ידעתי שהם סתם מדברים! את?! טעית?! את לא. ניב, חכה.
היא לא נחטפה למקום חשוך ומפחיד, היא מדברת מטאפורית. משרד ההפקות? תפוח? תמר לא אשמה בכלל! ניב לא חונך כל כך. בהתחשב בעונה הראשונה. במציאות סנדרה מחבקת מאוד. בניגוד לתדמית שהיא קיבלה- מדובר במחבקת. אני יודע.
ניתאי, תענה לדלת. אה, זאת את. אה, זה. ניתאי, אתה לא התקלחת? "אני סליחה"? זה בכלל משפט הגיוני תחבירית? לא, זה לא משחק. אבל בר יכולה לעשות את זה. בדיוק בשביל זה בר קיימת. וחוץ מזה, כמו שהוא יודע (חבר טוב של ספיר): תמיד המשטרה לא מוצאת והילדים כן. זה משהו שרק ילדים יכולים לעשות!
או הו, את לא יודעת עד כמה, תמוזי. בזירה, למשל... לא, אני לא אפסיק! אני אקדם את הזירה 3! מיקי מריחה, מריחה. רגע! את סיננת את מיקי בשביל בר, זה... זה אומר שהתקיים מה שמיקי אמרה בתחילת העונה!!!!!!!!!!! לא, זה לא דחוף. הממממ. חוף, נוף, סוף, טוב... אל תסתכלו עליי, זה סטטיק ובן אל אמרו. לפעמים?! לפעמים?!
העיקר שלא שולחים לה הודעות בלילה.
מעברון הזוי. אני לא אגיב לזה שניב אמר שאם היו עוצרים אותו... לא. אוקיי, אבל למה את?! למה לא בר?! אוקיי, ניב אולי! נטע גם. אבל את, שיקמה?! במה את תעזרי?!
אתם ידעתם שהשחקן של דן יהיה בבת השוטר? אגב, איפה היד המכוונת של הרשת, אני מתגעגע... איתמר, אל תתערב, היא עושה שיקולי טבלה. אגב, במציאות גאיה לא אוכלת בשר. אני מנסה לחשוב איפה כבר ראיתי את זה קורה, שככה מתחיל זוג. בטוח בסדרה של אורן ושחר. נועם ויאיר? אבל הם רק קצת בערך אולי בזווית מסוימת חמודים וגם זה בעיקר רעות. בגלל זה עושים טבלה לפני. איתמר, סתום. בטח שיש סטנדאפיסטים במד"א! ודן יודע את זה ממקור ראשון, נכון, דן?! אה?! מה נסגר איתך ועם אדר, באמת? סטנדאפיסטיות בבורגר זה מיקי. בר, עזבי, תזמיני טוסט. גם ככה התרגלת לזה. היא עושה בכוונה. לא, דן, אתה לא למדת את הקטע כשסקווידוויד מוכר לפטריק?! שיט. היא בטח סתם מנסה להפיל אותם בשביל הטוסטר והמילקשייק.
היא קורעת. נשבע לכם. ונשמעת מדוכאת מהחיים, לא רגועה. טוב, זה מתחרז. לא כל יום בא לה לחפוף? חבר'ה, זה בדיוק הזמן להמשך ההרצאה שלי! כן, אני יודע ששירה לא פה, אבל אם אני אחכה שהם יבינו אז תיגמר התכנית. אז כפי שאמרתי, מאבקי ליהי-ניר חרכו את העולם, אולם פרק אחד מונח נטבע. איפה אתם הייתם כשנקבעו דברים לדורות? כי אני זוכר היטב איפה הייתי כשליהי סלע טבעה את הביטוי "אהיבה", זה היה בדיוק ב... תראו, חבר'ה, תמוז הייתה עושה את זה בחרוזים יותר טובים. לא, היא לא שפויה. גם תמוז לא כל כך. זה מה שטוב. המדיטציה עובדת, זאת מיקי שמקלקלת.
או או. אתם יודעים מה בא עכשיו... כן, גילי, תודה. תעשה לו את השיימינג אחר כך. אחרי הפרק, גילי. תודה, גילי. תיזהר מהמאפיה, גילי. לא מהמאפייה, גילי. המד"א האלה... בכל מקום שהם הולכים יש אלרגיות ובסוף עסקים פושטים רגל. בר את בר. ואני רציתי שתמוז תחפיץ אותו. בואו נבחן את רשימת החברים של גאיה. המממ... יונתן, עדי, בר, עמית... עונג? דניאל גרנט? אורי בלופרב? נועם כרמלי? יואב זה בסדר, יואב מיוחד. בכל אופן, עונג קצת בולט לרעה ואת אורי ונועם לא נחשיב בגלל שהסרט של מועדון החנונים לא נחשב והתרגילי שכל של אמה ואורי בעונה 3 לא עבדו עליי. אה, קצת קשה לך... זה בר ברימר, זה הכול בסדר.
תמוזי, אני חושב שפתחתנו במלחמה קשה ביותר. אבל סך הכול את שפויה לגמרי. לגמרי! נכון, חבר'ה? היא נראית שפויה. היא לא, נכון?
היא עברה, היא עברה. רק בחקירות היא עברה. אגב, למה איתמר מתנדב במד"א והוא בבית נחמה? איך זה מסתדר? בכל אופן, חוג טניס זה אחותה התאומה. אני חושב. לפני כמה שנים? חשבתי שהם עברו לא מזמן. אתה עושה לה אלינור? ככה אלינור עושה, היא חוקרת לפני. יש, גיגלת... אני, גוגל... אין לי מושג מה... המלכה הלבנה?! איפה בוזי שימחה על אי הצדק?! אה, כבר היינו בזה. אה, כן, איתמר וגיגולים. "הייתי פעם ילד השדה, אף פעם לא בוכה"... והמבין יבין. אוקיי, אולי גם יהיה משהו על אגם בוחבוט... ומשהו על זה ששיחק ביסקסואל...
חבר'ה. אני לא מחכה עשרים דקות בשביל נטע... רק כדי לראות אותה עם דרור! הבנתם?! לא עושים דברים כאלה! שמעתם?! אורן ושחר, תכתבו על הלוח אלף פעם- "לעולם לא נחכה עשרים דקות עם שירה ואז נראה אותה עם דרור". מעניין. מעניין. פעם ראשונה שמשהו בדרור מעניין. למה אתה גונב כלבים?