נטע! זאת נטע! ברור שזאת נטע, לא? ברור. מה חשבתם? איזה חבר? אורי לייזרוביץ'? כי אכפת לה ממך?! חכה שנייה, פשוט בדיוק נכנסה בדיחת פתיח...
או שתוריד מסכה, למי כאן אכפת עוד ממך? (ראיתם? לפעמים זה כותב את עצמו)
או! תראו מי חזרה! רגע, היא מתייעצת עם... חייבים לעשות קטע שלהן שנראה שהן כמו מיקי ותמוז רק מבוגרות. באיזה בית קפה בדיו... לא, לא, כאן שביתה, אמרתי. כי זה פשוט מזכיר לי פרק מ... לא, לא, לא. אני לא אומר את זה. ממתי הן חברות? היא לא מדברת עם תמוז? חבל. מעצבת חלונות? אבא שלה, מה? חלונות ראווה באמסטרדם אול... לא, אני לא עושה את זה! כאן שביתה, שביתה, מבינים מה זה?! אני מבין אותך, מיקי. אתם רואים, אם נועה הייתה יוצאת עם צביקה זה היה בסדר, כי מיקי רואה אותו כל יום. אבל מיקרונזיה, אל תתחצפי לאימא!
כמה טוב שבאת. ביחד זה שלם. כן, היום הלב שלו חופ... לא! עכשיו גם את זה הם גנבו לי! הם מנסים להוציא לי את החשק מכתיבה?! הספיק לי שהם קראו לו ילד של אבא באינסטגרם! אגב, היום מיכאל יצא לעשות מופע לאלו"ט או משהו. אז הוא בעצם זיגי האמיתי, והוא עשה את זה עם אח של עידן שקרוקה. אתם לא תפתו אותי. לא לא. אני לא אגיד שהנה הנה הוא בא לעשות כאן מסיבה! זמר, יש את דורי. הוא בכוונה משתמש במילה "חופשי". אני מסכים איתך, ניתאי. אני מוותר. הם גנבו לי את כל הרעיונות.
יופי של מוריס. אבל שיפנק באמת את אשתו היקרה, עם כל הכבוד לאשתו היקרה בסדרה, כן? תמוז, זה בטח יפה. כמוך. זאת מחשבה יפה. דורי, מה עשית?
עוד פעם פנקייקים? היא תמיד אוכלת פנקייקים. כמה זמן אתם כבר בחופש? שבי, מיקרונזיה. איך התגעגעתי לגלית. זה נכון מאוד, נועה. נכון מאוד. יופי, מיקרונזיה. תתביישי לך.
חבר'ה, זאת לא המנגינה הנכונה! עכשיו אני מבין למה תמוז כועסת. היא לא יכולה לשבת על המכונית הזאת ושבחור אתיופי מסוקס ישטוף אותה וינופף בעלה דקל עליה, כמו המלכה שהיא, נכון? זאת הבעיה! אוקיי, וגם זה שדורי מנבל את הפה. תן לה לנסוע שם. גם אבא של שיר זוארץ אמר שכדאי להשקיע בה. מצד שני גם אבא של המנהלת אושר אמר. והצליח! נכון?! היא לא פה, כן?!
תגידו, מה, כולם קונים היום כלי רכב?! אבל רגע, בדאנסטורי הייתה העלילה של מיכאל עם הרישיון. הוא אמר "כמה טוב שבאת, ביחד זה שלם!". זה שיר! ניתאי! ניתאי, אתה חייב להפסיק לקחת אשמה של אחרים. זה קטע שלך. חלאס תגידו לתמר.
מישהו מדמיין בכלל את טיילור עושה את בר? עומר, עזוב, יש בר אחת בחיים שלך ונדבר עליה אחר כך. וחוץ מזה, היא ממש לא רוצה בתל אביב. יש שם תעלומות... אתה לא מבין, ניב, היא חסינה לזה. אתה בן אדם חתיך לגמרי, אבל היא הייתה ליד עדי, ועדי חתיך גם כן. זה מנטרל. טוב, עומר, אז לך למישהי אחרת מיומני. על ניב כבר עברת, אתה רוצה אולי לנסות את ליהי קורנובסקי?
לא אכפת לך ממנו! לאף אחד לא אכפת ממנו! תרשמי, נטע. בורקסים, בלונים, צלחות חד פעמיות, חמוצים... סליחה- בורקס, בלון, צלחת, חמוץ... ברור שאת לא מעוניינת. מי מתעניין בלא מעניין? זה מזכיר לה את השיר שלה, נטע. את מבינה? לא כועסת. אאוץ'. נטע. את יודעת לעקוץ.
למה אתם עושים את זה מול כולם? עכשיו אני מבין בעצם מאיפה תמוז ודורי קיבלו את זה.
את מה?! את מה?!
הוא לא קיים מחוץ לשם? תראו, חבר'ה, אני רוצה להגיד לכם מה אני חושב- תום פרץ מת. הכניסו את מוחו למציאות מדומה והוא חי שם. וזאת המציאות המדומה. מה קרה לתמר? לא הבנתי... מה?! תמר?! תמר שלנו?! ירדה למחתרת?! מה פתאום! הכול שמועות! מי גנב לה?! תמר לא הייתה עושה את זה! רגע, מה עם ניב?!
בר, כמה פעמים אמרנו לך לא להתערב בחקירות שהן לא עניינך? אני יודע שאת חייבת. הכול ברור. אגב, במציאות מיכאל חבר טוב של ספיר בכלל. היא כבר מסובכת עם המשטרה. עוד פעם היא בדרך לעזוב... אני כבר הגעתי למסקנה שכל הקטע פה זה ניסיון לפגוע בירון ארזי. "אוי, טיילור בנידה ולא יכולה לשחק את בר! במי נבחר שתחליף אותה, במי... גאיה גור אריה! היא תשחק טניס ותפתור תעלומות! איזה יופי, אה? גאיה! פותרת תעלומות!". בר, פני לטבלה לעזרה.
השר? זה אתה? מיקרונזיה אמרה פוקפורן. אה, אז היא המיגרנה! אני כבר אמרתי שאני מת על גלית?
אני כבר אמרתי שתמוז יפה? אני כבר... פגשתי את הבחור שדופק להם בדלת? אז סיוון ותמוז בשיחה על האב. אני צדקתי.
עוד פעם חפצי יודאיקה? זה לא השטח של דין מירושניקוב? דם. של מי? של בוריס? מה שניכם קשורים?