זוכרים שבעונה של מקיף מילאנו שאלתי האם ליוני מלס כתוב בחוזה על תלונות על הגזע? אז הנה החוזה של מיכאל גבעתי: פעם בסדרה ייקח מיכאל גבעתי חוב/אשמה שלא שייכים לו. אני צריך להזכיר לכם בדאנסטורי? תאמינו לי, זה גם עובר בהצגות- הוא לקח את האשמה של יואב... אז זה לא אורן ושחר אלא החוזה של מיכאל. שעצוב לראות אותו קשור גם ברגליים. היי, אבא של ניתאי. הנה הנה אתה בא. היא ילדה סוכר ממש. הוא מודה, הוא מודה בהכול! הוא לוקח כל אשמה עליו! הוא קנה מחשב בלי רשות. נגנו פה את המוזיקה של ילד של אבא. שיקמה אומרת "חברה" במובן הזוגי? שיקמה נוסעת וניתאי נשאר.
או שתוריד מסכה, גם מוקי מביא לי טרחה (אתם יודעים כמה זה קשה להביא התייחסויות גם אליו?! בכלל אני מרגיש שבמקום לתת דעות אני פשוט עושה לכם סטנדאפ וחושב כל פעם "אז איזו בדיחה נביא העונה".)
בוטלה האולימפיאדה? אוקיי. האלה. איזה הצגות של הבימה? הצגות של נעמי שמר, אולי? מקווה שהם לפחות משלמים על ההצגות האלה, כי המחזאי... אף אחד, בטח.
כל זה רק כי הוא לא מודה שהוא איתה?! ריבונו של עולם. הם התנשקו בציבור בכלל? לא, הוא סתם אוהב לקחת אשמה על עצמו.
האינטראקציה בין תמוז ובר קורעת. בר, יש שני מקומות אליהם את יכולה ללכת: אימון טניס בפנימיה וחקירה של מושחתים. אני לא עושה עוד פעם בדיחות שחקן גורר דמות, זה נגד ירון ארזי! הם רומזים לו משהו! תכנון בטבלאות אולי!
מההתחלה, מיקי, ולא מהאמצע. אה, תמוז בטוחה ש... תמוז, די, את בחורה יפה ויש רק בר חשובה אחת בחייו של עומר.
איזה כיף לעבוד! אוי, איזה כיף! איזו משימה חשובה ומהנה! כמה אני אוהב לספור מלח! כמה אני אוהב למדוד דשא! ואפילו מצחיקוליות יקבלו מזה רומנים. דן, אתה הרסת את הרשת. והרשת באה לעזור לנו ברוב טובה. תתביישי לך, מיקי.
אוי, נטע. כמה חכמה את. או שמישהו השתלט להם על הבריכה והזמין בשמם, לא?
ממתי ניב ודורי בסטיז? שאיתמר יפעיל קשרים ויגייס כסף! אגב, הוא דומה בזה לניב. תמוז, את לא חושבת שאם ניב פה אז אולי הוא לא עם בר? תראי, תמוזי, אני נורא נהנה מאחוות חודשי השנה הזאת, סיוון, תמוז, תכף בא האב וזה אלול להוות בעיה, ואפילו תכף יולי. אולי אדר יכנס ונרבה בשמחה. אבל החליטו להעיף את סיוון שהופך לאלמוני, כבדי את בקשת ירון ליכטנשטיין. וזה בדיוק הזמן להמשך ההרצאה שלי! לאחר איחוד משפחות ליכטנשטיין-מוזס, פרש ירון מסוכנות לוק והתחיל לשאוב כמו פן לשיער את כל מיוצגיה לסוכנות ADD. עיתון לאישה רעד כשיחסי הכוחות במשפחה עברו ישירות אל איפה שהשיער נמצא, וטקס... אה, זה בכלל לא קשור לזיגי. איך הסתבכת, דורי. יצא לנו לשמוע את זה בהשקה. לא ממש הבנתי את המילים.
לא ידעתי שהיא גם מבינה בלקים! היא כזאת אשת אשכולות. כזאת אהיבה ואלילה. התחבקתם! פייייייייייי, שיקמה, אני פשוט הרוס. את באת לעשות כיף אבל היא באה עם חיבוק, בחייאת, מה היא, אלומה? מאוד אפס. מאוד אפס. אבל כנראה התווסף סעיף חדש לחוזה של שירה: פעם בעונה יעזוב שחקן את שירה לוי עקב סיבוך עם העולם התחתון. נטע, תקשיבי לשיקמה. מישהו פה יצא קצת מכוער וזאת לא את. זה לא בשבילך. אבל שיער זה השטח של נטע. כן?
תמוז, מה את עושה?! אה, מבט של מישהי מאוהבת. או כמו שעומר חזן קורא לזה: מבט של בחורה. אה, לא אותה. אל תחכי לו! אמר עומר בהתחשב בסרט ההוא עם טיילור. בוא'נה, אם טיילור הייתה בר אז הם היו יכולים לשחק זוג כפול!
בוודאי שנמזוג לך תפוזים טבעי היישר מן העץ, המנהלת אושר. הוא ניסה להתנקש ברשת! התנקשות ב... לא, הוא איבד את חוש הטעם שלו, המנהלת אושר, יש כאן עניין של... אני לא אתבדח עם בדיחות מהפיג'מות, המנהלת אושר. למרות שידוע שאת לא תורעלי מזה, עם הגנים של אימא שלך את תשתי את זה כמו... לא, לא, אני לא התבדחתי בכלל! מזל שזה לא קרה לגילי! הוא היה עושה לכולם שיימינג! אני לא מתבדח, אני התבדחתי?! ברור שאת חייבת לדווח ולהטיל את האחריות על דן. מיקי? תדבר? מה פתאום?! היי. למה היא פונה אליו? לא, לא, סליחה, אליי פונים! לא, לא, פוס משחק, רק אליי פונים! ואני מרגיש פגוע! עבודות בהיסטוריה זה החלק שלי! על תקופת הבית הש... תתביישו לכם! אני הייתי משרת אותה בשמחה! זאת עילה למרד ברשת! שיסתיים כמו המרד הגדול, כמובן, אבל בואו.
מה היה רע עם גילי? פתח ת'דלת כבר, יא טמבל! (אני שוב עושה בדיחות מהפיג'מות כי המנהלת אושר לא פה) טוב, ככה. בזמנו הפנוי הוא מתנדב מד"א ומסתבר שהוא לא טיפל כמו שצריך ב...
תראו, חבר'ה. במקרה הזה עלינו לבחון את מי מעיפים. מי הכי פחות קריטי להופעה... דורי, נבחרת, אתה בחוץ. תמוז וניב, שירו. אגב, מסתבר שלשיר זוארץ אין בחוזה סעיף החפצה. טעיתי. פעם בעונה תקבל שיר זוארץ תקרית בה היא חושבת שאחיה אהוב יותר ממנה והיא מקופחת. אפילו בזירה עשיתי את זה רק כדי שהיא תוכל לשחק את הדמות. דורי, עכשיו זה בדיוק הזמן להגיד "כשאני ביקשתי ממך לא לעבוד איתו אחרי שהוא פוצץ אותי מכות, הקשבת?". דורי, אחרי עונה שלמה שהם שרו "אני אוהבת אותך, אני אוהב אותך", אתה עוד שואל?! לא האחים הכי טובים. בכלל לא.
נכון, דן, לך תעזור לה ואני אכין את העבודה וגם איהנה וגם אתחבב על המנהלת אושר, אישיות שכמותה לא הייתה מאז טיטוס קיסר! דן, ברור לי שאתה מאוד רוצה לעשות את זה. כולנו רוצים- שילוב בין שני הדברים האהובים עליי, היסטוריה ואושר. אבל עזוב. מיקי! אני בשוק ממך! לא רק שאת עושה בורות היסטורית, זה גם ממש לא צודק! סקווידוויד היה המורד במר קראב, זה היה בדיוק כשמר קראב העביד אותם (בכלל בכלל לא כמו אושר) ואמר שסקווידוויד גנב את הגרוש שלו. מאז הגרוש התגלגל לו לאילת. מיקי, את מתעללת בי. ובקלוד, אגב, הוא רגיש לבובספוג.
איזו קלאסה אצל מירי בוהדנה. איזו קלאסה. במה היא עובדת, שמרית, בעצם? אימא שלה מודאגת כי נמאס לה שהיא חוקרת הכול. אבל בסדר, זאת בר. ככה היא פועלת. ביי, בר. אבל איזו יפה מירי.
שוב פעם אתה. מדע בדיוני זה נכון. בר, את הבאת אליבי. כרגיל, בר משחררת את האנשים שהואשמו על לא עוול בכפתם. וכרגיל, דורי בכלל לא מעניין.