מי כמוך יו... עזוב, לא משנה. אל תשאלי אותו, שיקמה, הוא יציע לניתאי לברוח משם בעצמו. ואל תשלח לה הודעות בלילה. במקום, אפשר לשאול את בר. שמשום מה לא מקפיצה כדורי טניס מצד לצד... המממ... כן, ברור לכולנו. צאי לחקור מיד, אמה, צאי לחקור ואל תשאירי אבן הפוכה! וזה מסר לירון ארזי! היא נשמעת יותר מדי כמו אמה. לא, תמוז, הוא לא עם בר. רק אצלי הוא עם בר. בר שהיא שירה. זאת ועוד בזירה 3- פרקים שאף אחד לא קורא! אבל גם את תהיי שם, תמוז.
או שתוריד מסכה, שובתים אז אגיד רק סליחה (אני בשביתה, לא רוצה להביא לכם את בדיחות "שחקן מעביר דמות לסדרה אחרת". זה מביך כבר). ולמרות זאת, עוד יום- עוד פתיח בלי קווין.
אבל השם של דוד של שירה כן מוזכר שם. מי כמוך מכיר גבס ביד, ניב. לא, אני מדבר על ניב- איך גילו שהוא התחזה לזיגי? בגלל הגבס ביד... אגב, מתי ניב ממש יתנצל בפני דורי? אוי ואבוי. תמוז מאוד עצבנית. מאוד. ביי, תמוז. ביי. לכי להחפיץ מישהו. ניב, יש לך אהבה בלתי מוסברת למסכות של דורי.
הגב-גבר? לפני שנייה אמרת כמה הוא דפק אותך. איפה פורר, אגב? חבר'ה, למה הכלב? ומה אזולאי עושה למחייתו?
מסכנה תמוזי. אבל הקטעים שלה עם מיקי ממש מצחיקים. ניב ונטע יהיו זוג יותר יפה. הם יהיו זוג. אבל לעומר מותר הכול. תמוז צריכה גוף חדש להחפצה. מתי איתמר מוריד חולצה? אוי, תמוזי. אבל זה נכון, מצחיקולות לא מקבלות בני זוג נורמליים בדרך כלל. זה נע בין דורסים לבוגדים מהצפון.
לא דיברתם כמעט יומיים?! איש רע המדליסט הזה. לא מגיע לו כלום! לא מגיע לו אותה! אה, כולם מכירים את נטע. לכי מפה מיד, נטע. חייבים להגן על שיערך הזהוב. הבנתי. תייגו מישהו שלא יכול להיות איתה יותר בגלל ארגון פשע ומישהו שלא יכול להיות איתה יותר בגלל ארגון פשע ואל תספרו להם מי זכה באולימפיאדה ומי בנינג'ה. אבל דרור, בדקת רק שזאת לא המאפייה אלא המאפיה? אנשים מתבלבלים. טוב, זה חדשות טובות לגילי.
הם מעוותים את הקולות גם כשלא צריך! הם הורגים אותי! אתה לא אשם בכלום, איתן. אין כאן צדק במשפט שלו. כי כולם מדברים על שלום, אף אחד לא מדבר על צדק. וואו, קשה לעשות רפרנסים למוקי.
אז תקליט! מה יש לך?! תראו, חברים, דורי היה בדילמה. מצד אחד תמר, מצד שני נטע. אנשים לא יכולים לעמוד בדילמה כזאת! אני מבין שגם נטע הבינה שדורי מאוד לא אהיב ולא למעמדה להיות עם בחור לא אהיב. וזה בדיוק מוביל אותי לחלק 7 בהרצאה הידועה שלי על השיער של נטע! איפה עזבנו את ירון ליכטנשטיין? כן, אז לאחר שעזב את הצבא, אדריכל פרסום השיער של שירה עבד כעובד פשוט במספרה של הסבא והסבתא שלה. מיד התחיל לייחצן את גזיזת הזהב, והלך לכל המפורסמי... אוקיי, בסדר, אגואיסט. נטע צודקת גם בירי המילים. תדברו עם הבחור ותכירו אותו לתמוז.
מה זה פה?! הבית של הרב רבינוביץ'?! לך תעזור לה! איזו יפה מירי בוהדנה, מהנשים היפות בארץ. תמוז, את שואלת שאלות חשובות. אה, בגלל זה את... רגע. הסצנה הזאת לא הייתה צריכה להיות אתמול, כשבגלל זה תמוז רוצה אוכל נורמלי? מה זה פה, הבית של הארי פוטר?! תמוז בטח ממש לא אוהבת את בר. אל תשימי לב אליו, הוא אוהב את בר בלי קשר. תמוז, אל תדאגי, תמשיכי להחפיץ גברים.
אבא של ניתאי? ככה היא קוראת לו? כי היא חוקרת, אבא של ניתאי. נכון? מעניין אם בסוף העונה היא תיסע וניתאי יישאר. אל תאשימו אותי על משחקי המילים האלה.
מי זה? הוא לא בפתיח... אוי. טוב, היה נחמד לראות את האלמוני. גמרו עליו. מה? מי שלח לו את זה? זה אבא שלו?
מיקי, זה קצת מוזר. וזה לא עובד בלי המבטא. הרשת לא רואה בעין יפה את הקטע הזה. מיקי, תפסיקי. אה, זה הרשת! הוא לא רואה דברים בעין יפה! ברור. עכשיו אפשר להבין את זה.
איתמר עוזר לקדם זמר. נחמד. מה? אמרתי נחמד, רציתם שאני ארמוז למשהו? מיכאלי, בוודאי שמיכאלי. מה? מה ציפיתם שאני אגיד? מתנדב במד"א זה פושטי, זה מה זה 2019. אתה יודע מה זה הוסטל, דורי. אה, נחמה הזאת. המדינה עוזרת?! דורי, אתה קרעת אותי עכשיו. תצטרף למיקי. מופעי התרמה... אוקיי. אני לא אומר כלום. עניין משפחתי? עניינים משפחתיים של איתמר זה מאוד חשוב, ואני רציני לגמרי. בעצם... זה שהמדינה לא עוזרת, זה... זה קצת אירוני בהתחשב שזה איתמר. הנה, אמרתי לכם. עניין משפחתי...
אז תמוז ניצחה? דן, נו, תתעשת על עצמך! תהיה גבר ותעשה משהו ותשיג כבר רומן בסדרות האלה! אף אחד ממילא לא זוכר אותך, זה הצ'אנס שלך! רק למנכ"ל אין קול מוזר. זה ממש הרשת. יופי שמיקי קיבלה בחור. נשארת לבד? הביקורת נרשמה והרשת תיקח לתשומת ליבה. ומחר יהיה לכולנו אושר גדול. אושר גדול. היד המכוונת תחזור ולא נצטרך את הפה הגדול באופן טבעי של לירז. אגב, זה קצת דבילי שבהתחלה הוא כזה "נפטר את מיקי! היא הביכה את הרשת!" ואז דן אומר משפט והמנכ"ל עובר ל"האמת שהיא ממש מצחיקה, ראיתי טיקטוק שלה, ניתן לה הזדמנות שנייה". מיקי לא העליבה את האוכל... דן לא יהיה המנהל פה. לעולם. אבל מחר לכל העובדים יהיה אושר גדול! אושר גדול במיוחד!
אל תדאג, ניתאי. הדרך ארוכה ומפותלת, אתה נופל וקם, נופל וקם, נופ... לא, הוא לא עשה את זה! הוא רצח רק במלכות.
אז תירו במשפחת אזולאי ולא בנטע!
נו, ניתאי! בחייאת! אבל העריכה נחמדה.