כל הזמן אותו דבר. רכבים, פציעות, פיצוצים, יריות... למה הייתם צריכים את הכלב בכלל? בסדר, שלא יכנס לעולם ויהיה עם יסמין. טוב לכם?
או שתוריד מסכה, ירון ארזי- זה נגדך (חכו חכו ותבינו)
אבל למה גנבת כלב? מה אתה, מטומטם? שוב פעם אלה... עם מי הסתבכתם? עם סשה?
לניב יש בעיות עם... אני לא עושה את הבדיחה הזאת יותר. אני רוצה לחדש.
מכל עורכי הדין בעולם. אף אחד מהם לא עוזר. חקירה מייגעת. למה ניתאי התקלח... אוי, ניתאי. בחייאת. עורך הדין צריך לחלץ אותך מהבלוף הזה?
דורי, אל תשחק בגורל ותתחיל לענות לתמר! ובנוגע להצעה הראשונה תסכים. בנוגע להצעה השנייה גם לסיוון לא מגיע לחטוף מתמר.
ותגדילו את התפקיד של אוראל, שחקן מוכשר וטוב.
לפעמים תמוז קצת ילדותית. מיקי עושה את השיחה הזאת ב... לא משנה. בר באימון, בטח. תגידו, חבר'ה, יש דברים שהרשת רואה בעין יפה? אולי שהרשת תבדוק את העין שלה.
תמוז נשמעת ילדותית. ניב ותמוז במצב מאוד קשה. מאוד קשה. נקווה שלא יגמרו כמו בוזי ואלומה.
כמה זמן שיקמה יושבת שם? היא שם מתחילת הפרק! לדוד של נטע יש המון קשרים. וזה בדיוק פותח את השלב הבא בהרצאה שלי! ובכן, חברים, האיש, האגדה, ירון ליכטנשטיין. ירון אולי נראה לכם כמו אדם שנולד עם הג'ל ביד, אבל לאדם שהביא לשידור את השיער של שירה החיים לא היו בדיוק כפית של... שירה נראית יפה ועושה פרצופי נטע יפים גם עם השיער הרגיל. עכשיו מיקי שמעה. נהדר. עכשיו כולם ידברו על זה.
בן אדם, למה אתה מסנן אותה?! אתה בכוח רוצה למות?! לניב. לניב תדאגי. עוד פעם מעבירים את המסכה... ניב, בוא בבקשה... אבל למה אתה חושב סיוון?! לא יתנו לו כלום עכשיו! כן, דורי, ניב. מי חשבת? הוא כבר רגיל להתחזות אליך.
למה אנחנו במונטאז'? מה היה קשור עכשיו יורים מילים? נכון, ניתאי. אבל ביום חמישי- מזימת הפשע האמיתית! הזירה 3! עם אנשים שבאמת ממשפחת פשע!
אני ממליץ לא לשלוח לשיקמה. מנסיבות מובנות. שהיא לא אוהבת ששולחים לה הודעות.
מי כמוך יודע. סליחה. חליפה מטאפורית, אפשר להגיד. די! סליחה. אתה מכיר אותה. מיקי, תיכנסי לדמות. מי השחקנית של הילדה? היא מוכרת לי.
אלישר ואמה צופים להם בכיף בטניס. כמה נפלא. מה זה המאבקי מלכות האלה? אתם לא סמכתם על סיוון בכלל... אחיו התאום? אחיו בפנימיה בכלל... בכפר? איזה כפר? הנה החקירות מגיעות. הנה אמה שלנו. אני יודע, אני אמרתי שלא אעשה את זה יותר, אבל כאן הם בסך הכול מנסים להתייחס לירון ארזי. נקמות זה כואב. היא לא חברה שלו והיא רוצה להחפיץ אחרים. ביי, אמה. בר. ליאור. מישהי.
ותחשבו שזאת הייתה צריכה להיות טיילור. מסכנה תמוזי.
אוקיי, אבל זה שהוא עם בר זה מעצבן אותי. מסיבות אחרות. כן, מי כמוהו יו... שקט. חקירות נהדרות. הילדה מוכרת לי... ככה עומר במציאות. איזו תמונה פושטית יצאה לכם.
מאיפה מגיע כל המידע הזה לתום פרץ, תגידו לי? יש לו המון מה להפסיד.
תמוז א. חרטוטים בע"מ. לא אני המצאתי אלא שיר זוארץ. קטע נפלא, אגב. ריכול קטן ותמוז ממש נדלקת.
תכף הבלשית מספר אחת תבוא ותעזור לך. אמרתי לכם שהעורך דין הזה גרוע.