זיגי 3- פרק 43

YossihNew

Well-known member
אז כיצד יגיבו למעצר של ניתאי?

מה דורי יעשה עם הידע לגבי סיוון?

איך הקריירה המקצועית של ניב ותמוז תתקדם?

ו... תגידו, יש למיקי עתיד בעבודה בבורגר ראפ?

YossihNew

Well-known member
אופס. הנה זה בא. אז דורי קלט. אני אף פעם לא חשבתי שסיוון חבר. אלמוני שכמוהו! ולגמרי מחבל! יאללה, בואו נמחק אותו מהפתיח. מכבי נתניה, אלמוני, תודה. מצרים?! למה הוא דפק אותנו עם מצרים?! כיף אבל ביד הבריאה.

או שתוריד מסכה, אלמוני מבצע בריחה (הנה, עכשיו אתם מבינים למה הוא לא בפתיח! כשנגמור איתו אפילו אנשים שזיהו אותו קודם לא יזהו אותו!)

"איזה קטע"? לא כדאי לך לתת לה לקבל הודעות, מיקי. היא תפוצץ אותן. אבל "איזה קטע"?

אה, איזה קטע על זה. אבל מה בוריס עשה שם בכלל? שמישהו ידבר עם שארל אטיאס. אבא שלו. איזה יופי. ברור שהיא לא תדבר עם אף אחד, היא ילדה סוכר. עכשיו אני צריך למצוא שירים של מוקי כדי להתייחס אליהם פה... איזה מזל שבמשטרה ולא בשב"כ... ס. זה עומר, כל דבר שהוא עושה קשור לפשע. הכול בגלל החליפה המטאפורית! תשאלי את ליאור, היא תסביר לך.

מה חשוב בכלב הזה? ריבונו של עולם, מה אלוף אולימפי מחפש עם כלב ולמה לכל האנשים בטלפון בהפקות של ADD יש קול מוזר? ולמה הוא עשה לנטע בנרו?! בנרו לא דיבר איתה! מה באמת עם השחקן של בנרו... לאן הוא נעלם?

תכף ישברו לך את היד, יהיה עוד יותר קשה. ברור שיש לו דרכון, איך עוד הוא היה אמור לברוח עם אבא שלו? טורקיה זה לא חו"ל. זה כמו בת ים. בטח, שבוע בניו יורק. האסון הכי גדול מאז אסון התאומים. דלף. מגיע לו. אני יודע שאין בכלל ג'סטין ביבר, כן? סתם שמח לאידו של סיוון שתכף יהיה אלמוני. אביעד צריך עזרה גם בלנשום, אגב. גם לאידו של אביעד אני אשמח. אני בכלל שמח לאידם של כולם. הוא באמת לא חשוב.

בן אדם, זה כלב. אה, לנדיר. כן, הוא נדיר, אבל מה אתה רוצה מהכלב הזה? מה מיוחד בו כל כך ומה הקשר לבוריס?

תשאלו את ניב כמה קשה במעצר. סתם אין לי מה להגיד על סצנות של פאולה. זה הכול. הנה! ילד של אבא! טין ניק אמרו! הם העתיקו ממני! הם כתבו באינסטגרם! הם אמרו שהוא ילד של אבא! אני לא המצאתי כלום! עילאי חי כמו מת. אה, בוריס. אוקיי.

לפחות יש סיכוי לזוגיות למיקי. זה אף מצחיקולית לא קיבלה. אוקיי, יעל אלקנה קיבלה, אבל עדיף לה לשכוח מזה ולהתמקד באביב אלושים, דניאל ליטמנים, רועי ניקים וכל מיני אנשים יותר מגניבים. מתי אתה התלמדת ואצל מי? הרשת, הרשת, כולם מדברים בשם הרשת. מעניין אם זאת הייתה אמורה להיות אלין כהן במקום עידן מי רון. איזו ספינה טובעת אתם בלי לירז, אתם פשוט גמורים. גם הקשיות.

שיקמה תספר לפאולה מה היא פספסה. והיא תראה מה היא פספסה. לא, ניב ועילאי הם האלימים! ניתאי לא הרביץ לדורי.

מה קרה בבית, תמוזי? אימא לא מבשלת פנקייקים? בוא'נה, מתי לירז עזבה? כי המקום הידרדר. אני מבין שלרשת יש מרתפים שבהם היא מוציאה אנשים כמו לירז. עושה להם חינוך מחדש. מנכ"לית. סכנה. הנה, מיקי מתחילה לחשוב. סכנה לכולנו.

יפה, יפה. דן, אתם עושים עליו קופה. הרשת לא רואה, הרשת לא רואה. בפעם האחרונה שמישהי דיברה בשם הרשת, הרשת העיפה אותה ואת הפה הגדול באופן טבעי שלה מפה ואימא שלה חטפה התקף לב! טוב, אם זה אומר שדן ישיג את מה שהוא רצה מאז ימי דריה בפלאשבק... צריכים יד מכוונת. הרשת לא תשרוד בלי זה.

תמוז, תדברי איתה את. את. אני רק אתחבא פה בשקט. מה, דורי לא מופיע? אמרת כוכבת, קלעת לטעמה.

שבע עשרה דקות. שבע עשרה דקות שאני מחכה לראות את השיער היפהפה הזה. זה לא אנושי! בסדר?! לא אנושי ואני אמליץ לתבוע אתכם בהאג לפני שמתעסקים בזוטות של פוטין! ובנוגע לשיער, אני חושב שלא סיכמנו יותר את עניין קים. אז השיער של קים היה בהיר ברמת הפלטינה, וסבתא ז'קלין, היא לא אמרה מילה על השיער, אז כאן היה אישור מטעם אישה מבינה בשיער, אבל היו לה השגות על הד... מה קרה, שוב פעם התעוררה בלי תחושה בפנים? בכל אופן... אם מישהי מבינה בנושא זאת נטע. היא מבינה בנושא אנשים שנקלעים ל... שוב האידיוט ההוא? אבל אתה לא ענית לה! מערכת יחסים רעילה, כנראה?

איזה מזל שניב פספס את ראפונזל. שיקמה מגיעה ליותר מדי מקומות הפרק. יש לו פלאשבקים. חליפות מטאפוריות וכו'. ניב אלים. ניב, גם אתה הרבצת. לא, בפעם הקודמת שהוא שיקר למשטרה... תעודות זהות... חליפות מטאפוריות... בדיחות שאני שוחק...

אני לא מבין, הוא קוצץ סלט? אה, קוראים לו יוסי אזולאי? בסדר, שיהיה. אוי ואבוי! הם נתנו לו ניצב שיחה עם קול מוזר! זה אף פעם לא נשמע טוב! בפרדס. נו. מעניין מי ישחק את ראש ארגון הפשע. נשמע כמו השר לשעבר.​

שיר m

Well-known member
דרור ממש לא מעניין

ניב זבל של חבר

ומיקי... ברצינות, של מי היה הרעיון הדבילי הזה? זה אפילו לא דבילי, זה ממש מטומטם

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי אני מודה ראפונזל הצחיקה אותי .. דיבילי דיבלי אבל עדיין
אוקיי מה כ"כ חשוב בדודו? , ומה השם של חבר של נטע?
דן ומיקי חמודים...
אוי לא דורי שוב יהיה אינטפת לתמוזי בעקבות ההצעה של תמר..
וסופית סיוון לא בפתיח , ולא כמו שאמרו לאבטובול , לא מתכוונים לתקן את זה.. אבל בר (איתמר) לא מופיע כמעט, ואלין לא באה. עעדיין ברביעי היא תבוא..
.

YossihNew

Well-known member
דרור אזולאי.

אני הקדמתי את זמני עם היחס לקווין.

למעלה