מה זה? פרק חדש? אני צריך לראות פרקים עם פשוטי העם הרגילים? מה זאת החוצפה הזאת, רועי? אתה שמעת על החוצפה הזאת?
בבקשה שזה אותו השוטר של הסדרות. בבקשה בבקשה. עילאי וניתאי אשכנזי? בכל אופן, ניתאי, אתה מוזמן לחקירה עקב האונס של דבורי מכ... מה? סליחה, טעות בטקסט, זה נשמור ליואב בצד... אוקיי, הנה: אתה מוזמן לחקירה עקב גניבת כתב"מ מחיל האוויר בידי נינה מלכ... גם לא? רק חבלה?! הייתם עושים רצח, יותר טוב. אז זה ה"גורביץ'" שאזולאי דיבר איתו. אני הייתי חושד בניב. היי. טוב, חברים, אתם יודעים מה יהיה הפסקול כשהם יתאחדו סופסוף, נכון? "ילד של אבא, על מה אתה חולם"... אבא שלו באמת איזה משהו בתחום ה... לא? מה זה היה אז כשהוא לקח לו את המחשב? משטרה, אם לא תיזהרו יביאו לכם את השב"כ! ס. ניתאי לא היה עושה כלום לבוריס. מקסימום היה פותר את העניין בקרב ריקודים.
או שתוריד מסכה, רצח על פני חבלה (למה רק עומר יכול להיות מואשם ברצח?! אה?! לכו עד הסוף!)
נטע פה די הרבה. וזה נפלא. גם תמר וגם נטע. לא יעבוד. אני דורש שתביאו תגבורת- דפנה דקל! ולא נעצור עד שכל הנעמי שמר יופיעו בסדרה! היו לה סיבות וחשוב מאוד להקשיב לסיבותיה. ושירה כרגיל נהדרת במשחק שלה. נעמי א' משובחת! הנה, בבקשה, גם נטע וגם תמר, מי יכול עליהן?! תמר צדקה כשהיא ידעה מי מנהלת את הכול באמת. חבר'ה, אני הקדמתי את זמני עם סיוון. כל מה שנאמר פה זה טקסטים חדים שירון ליכטנשטיין הכניס רק כדי לפגוע בקווין. הוא יחזיר אותו לאלמוניות. ומעניין אם גם אוראל חלק מהסכסוך הזה... מישהו שמחבלים לו בקריירה אז הוא מחבל בחזרה. הוא יחשוד בתמוז? אל תגידו מחבל.
בר? למה את עם משקולות? חשבתי שפנימיית פריש כבר לא... אה, אז זה הפירוש של הסצנות האלה. לקחו השראה ממשחקי הכס. טיריון מצא שם מי מדליף לאחותו כשהוא נתן לכל אחד גרסה אחרת וראה מה הגיע אליה. תמר חכמה כהרגלה. מעניין מה גאיה אומרת שם. וזאת הייתה צריכה להיות טיילור בכלל... רגע, אם גאיה חושבת שאמיתי מלך, ואמיתי חושב שרועי מלך, למה זה הופך את גאיה ורועי?
לא נטע! לא נטע! אלטון ג'ון?! ברצינות, חבר'ה?! קצת מופרך. מי ישחק את דורי? יש שחקנים עם ויטליגו?
כפי שאמרתי, כל אחד קיבל את מי שמתאים לו. תמוז קיבלה את בילי אייליש כי היא מגניבה כמוה.
ומיקי את פארל כי היא כל הזמן HAPPY.
וניב ילמד לקבל את המוזרות של ליידי גאגא. וכמו שיש לו סבתא רבא עם ויטליגו, הוא ילמד לקבל שגם במשפחה שלו יש דברים מוזרים. אני לא רמזתי כלום, תמר.
שיקמה קיבלה את מיילי כי לאנה יש קליפים הזויים כמוה. ושתיהן קשורות לפשוטע.
ומי קיבל את האופציה המעליבה מכולם?! בוודאי.
ורק נטע מעל כל הסכסוכים. רואים? ושירה נהדרת. וטיילור סוויפט כי... תגיעו לזה לבד, אני סתם עובד בשבילכם לחינם. אגב, למה הם תמיד מנגנים ברקע "אני אוהב אותך"? ועד כמה שירה שחקנית טובה?
זה כמו אלומה ופיקה רק הפוך. (אבל את כועסת עליי? את? כועסת עליי?) ובר תהיה אלה. וניב בתפקיד של בוזי. אני בצד של תמוז. אוי ואבוי. מיקי באינסטגרם בלי השגחה?! תמוז, תמוז, תחליפי סיסמה!
יש לו סכסוך כולל, דורי. תירגע. אמרתי! אמרתי לכם שזה יקרה, עד שאנשים חשבו שהכתמים לא כואבים! גבר תגיד לתום פרץ. ממתי הוא לא עובד שם, אגב?
לא הבנתי מה הולך שם ומה אזולאי עשה מאז שברח... ולמה הוא אוכל... ולמה בוריס היה חייל ושל מי ולמה הוא היה בבית נחמה? מה עדיף? סדרה על חרדים?
זהו, אז הוא יהיה החבר של מיקי, ככה אני משער. למרות שלכו תדעו. או שהוא יגנוב לה בדיחות, או שהוא יפיץ סרטון מאוד מעליב עליה מול כולם. רק לאחרונה קלטתי שגם הוא היה בכל הסדרות באורך מלא של אורן ושחר. ולקח לי זמן להבין שהוא בעצם היה בפלאשבק. אני יודע מה אתם שואלים- איפה לעזאזל לירז? והתשובה- הרשת לא ראתה בעין יפה שהיא ביקשה יותר סמכויות. וכשאני אומר "רשת" אני מדבר על הרשת של המשפחה של שירה. עכשיו גם קווין ניסה להתעמת איתם ותראו מה קרה לו. ובנושא המשפחה של שירה, שוב, בואו נדבר על שיער. אז ככה, גוון השיער של קים, שהיה שיער מאוד יפה, עורר תגובות שונות בקרב המשפחה. מצד אחד סבתא ז'קלין... מיקי, לא, נו, אל תיגעי לעצמך בעיניים! אל תשימי לב אליו, מיקי. הבחור גנב בדיחות.
אבל חשבתי שזיגי משתמשת במכבי אש! לא במשטרה! משטרה זה של מאנקיז! טוב, נו, אז מכבי האש עדיין נשארו מיותמים מכל סדרה של אורן ושחר. הם רק מתארחים בתחנה ובזיגי. שלום, פאולה. את השוטרת הטובה? אז השוטר של הסדרות הוא השוטר הרע? אני חושב שיהיה משהו בין פאולה ליועד. פשוט ראיתי משהו באינסטגרם של אמיל... יכול להיות שזאת בדיחה, כן? אבל תזכרו. לא שמתי לב יותר מדי לתקווה גדעון לפני כן. ניתאי, דבר בצורה קוהרנטית בבקשה. בטיפול נמרץ, בטח אצל איתמר. תדעו לכם שבהפקות מתקדמות יותר, מיכאל משחק את העורך דין של עצמו. אבל למה תמיד את כל העלילות השוות הם נותנים לאנשים מדמויות המשנה? ואחר כך הם לא מבינים איפה דורי נעלם.
שיקמה, תראי מה פספסת. שיקמי?! מיקי, תספרי גם חודשים בעברית. תמוז. אגב, רק לאחרונה הבנתי למה טעיתי בנושא חודשי השנה... שיר כבר שיחקה את סיוון באילת, אז היא עברה מסיוון לתמוז. ובאמצע היה אלה, כאילו, כי שמות החודשים העבריים זה על שם אלים בבליים. אז מתי בא האב וזה אלול להוות בעיה? ולמה היא לא פוגשת את המקבילה שלה- יולי?! היא רק פוגשת את בת הדודה השלישית שלה! אה, הם תאומים. מסכנה שיקמה. אבל למה לדפוק את ניתאי בדרך?!
אז אני רוצה להבין, בבית נחמה כל אחד שם מיוחד? רגע, איך נדיר בכלל הגיע לגג והאם דרור היה שם ובגלל זה בוריס הגיע? אוי, נו...
כי את סירבת ל... את לא יכולה לעשות קליפ שלם נגד זה שישלחו לך הודעות וישאלו אותך אם את רוצה לצאת, ואז לבקש בדיוק את זה! תתקשרי למשטרה, זה יעזור. או לשב"כ. ס. אני רק מבקש שתזכרו שאני שמתי מצחיקולית במסעדה הסדרתית לפני כולם. אין לו אליבי. זה הקטע.
מי זה השחקן שליד דורי? אני לא מזהה כי הוא לא בפתיח... אוי, שיט, זה הצליח לירון ליכטנשטיין. אני נשבע לכם, העונה אני אעבור תהליך הפוך. אני אעבור מלזהות את קווין ללהגיד שהוא אלמוני. ג'סטין ביבר?! חתיכת נבלה. תמר, כנסי בו!
עם עורך דין כזה (סטנדאפיסט רשת) אני מציע שניתאי ישחק שוב את עורך הדין של עצמו. ניתאי כזה ילד של אבא. אין, זה מתבקש שהם יקבלו את השיר הזה. כן, אבא מאוד צעיר, אבל התמונה נראית מגוחכת. ניתאי, לזה אתה מאמין?! ונצלול. אתם יודעים מה זה אומר. על זה נדבר בספוילרים. רק שיקמה יודעת שהוא הלך לשם. דחפו אותו מהגג?! תשמעו, יש דברים שהם גונבים מהסדרה החדשה שלי. כן, יש סדרה חדשה שמתבשלת. ואותה אני מקווה שתקראו כי היא תהיה בנושא שכולנו נאהב! ניתאי, היית עם שיקמה? מה זה פה, הילדים מגבעת נפוליאון?! בסוף בוריס ימות ואתם יודעים מה יקרה. התסריט הכי גרוע. אני יכול לעשות מזה בדיחה ואני בוחר שלא.
אז לסיכום- שיר קיבלה סיבה לצפות בזיגי. תראו מי הפך לדמות ראשית. לא שאני נגד, אני מת עליו... אבל... נו, זה שיבוש בתסריט.