זיגי 3- פרק 41

YossihNew

Well-known member
אז איפה נדיר?

האם נטע עזבה את דורי לתמיד?

מה יהיו ההשלכות של ההלשנה של סיוון?

ו... איך ניתאי יסתבך היום?

מי שהיה אתמול יודע ולא יופתע. מי שעזב מוקדם מדי שוב לא נגע בשיערה הזהוב של שירה. ויש לי הרצאה בנושא. השיער של שירה...

 
נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אתה משווה?!

אתה משווה בין השיער של שירה שבזכותו זכינו בכרטיסים- לשיער של שיר שהוא בכלל לא ממשפחת אצולה?!

העיקר אמרת שאתה תשיג כרטיסים לפגישה עם האהיבה. בסוף גם אני השגתי וגם רק אני פגשתי אותה ואת מלך הסדרות הבלתי מעורער.

וחוץ מזה, מה זה "איזה חמוד" לעומת "היה לי כיף לדבר איתך בלייב שלוש דקות"?!
 

Roei152

Well-known member
מנהל
העיקר אמרת שאתה תשיג כרטיסים לפגישה עם האהיבה. בסוף גם אני השגתי וגם רק אני פגשתי אותה ואת מלך הסדרות הבלתי מעורער.

וחוץ מזה, מה זה "איזה חמוד" לעומת "היה לי כיף לדבר איתך בלייב שלו
בניגוד למה שסיפרת אתמול , אני ביטלתי את הכניסות שלנו , לא ביטלו לי , אני ביטלתי .. אמרתי לבחורה שדיברתי איתה שאני מבטל .. אז יש הבדל .. הבחורה היתה מכונה להתאמץ כדי שנכנס מטעם בלוגרים , ולא זוכים פשוט היה אמור להיות לי יום משוגע עם ההשקה .. טבל שזכית , אמרתי לא נורא אתאמץ ואבוא ..
 

YossihNew

Well-known member
זה לא משנה שאני זכיתי בזכות השיער של שירה ונגעתי בו ודיברתי בלייב!
 

YossihNew

Well-known member
אני מנסה להרצות!

כל פעם ההרצאה נקטעת בגלל משהו שקורה. למשל מיקי שנוגעת לה בשיער.

ובכלל מה שעשיתי אתמול היה מחקרי לחלוטין.
 

YossihNew

Well-known member
אני יודע, השיער של שירה הוא נושא חשוב מאין כמוהו והגיע הזמן שתכירו בזה.

בגלל השיער זכיתי בכרטיסים, אגב!
 

YossihNew

Well-known member
איזה כיף לצפות בפרק חדש. שהוא בכלל לא חדש... הוא חדשות מאתמול בכלל.

זה קצת מוזר לשמוע אנשים צועקים "נדיר! נדיר!". הוא מיוחד, הוא נדיר.

בטח גם תמוז הושפעה משיקמה ולא רוצה שישלחו לה הודעות בלילה. פיינד מיי מאמי, אתה מתכוון. נכון, מר גיגי? פרק נדיר, כנראה.

או שתשים מסכה, השיער המוזהב לידך (אתמול הוא היה לידי! אתמול! הוא ועומר חזן!).

אישה אידיאלית, יש לציין. עם משקה וארוחת ערב. בסדר, אבל את העלית. תכל'ס גם נטע מקבלת לראות את אמיתי בלי חולצה. פשוט במקרה שלו מנסים לחנך אותנו. תתבייש לך, דורי. תתבייש לך! אתה רצית הופעות וריאיונות במקום לבלות עם נטע. זה כמובן גרם לה למשבר עמוק! משבר שהתבטא כמובן בשיער שלה. כידוע לכולנו, שיער=דמות, ובכלל זה נושא חשוב מאוד. הנה, בואו נמשיך. אז בקיצור, קים הייתה בסכסוך ארוך עם מיקה, שהשיער של... רגע אחד, בגללו היא הלכה לשדות פשע?! ובכלל, למה כל פעם בעונות שלישיות יש להם ענייני פשע?! אני מפחד לחשוב מה היה קורה בעונה השלישית של פלאשבק!

אוי, תמוזי. כן, היה קטע מצחיק. אגב, בר זה בטח מסר לירון ארזי. לקחו לו את הדמות משחקת הטניס של גאיה. בושה. אבל זאת בעיה רצינית! מי ששכח, זה אומר שבר היא ליאור. ליאור! לא אדר! ליאור היא המבולגנת! אדר זאת אלינור בצורה אחרת! שנאמר- משנכנסה אדר מרבין בטבלה. אני לא יודע אם בר שמעה. יכול להיות שכן.

מסכנה שיקמה. עכשיו רואים אותה בבאסה. מי עכשיו בבורגר ראפ? הו, יפה שהתקשר דווקא לניתאי. הם חברים טובים. נחמה זה שם מוזר אבל זה לא השם הכי מוזר שלהם.

עוד מישהי מאוסף הקולות של ADD. ההלווייה של תום פרץ תצא לדרך ב... אבל רגע, למה לא מביאים את חיים צינוביץ'? הוא יכול לתבוע את דורי. להגיד שהוא המציא את הקונספט. מי הדליף? אנשים מדברים. כן, תן לה שם. אלא אם השם שלו נעלם מהכותרות... נכון?

נטע לא מכירה את אזולאי? ולמה כל עונה שלישית יש מישהו ממשפחת הפשע שקשור לשירה?! בוריס. מעניין. אני מבין. חכו חכו. את זה לא קלטתי בזמן אמת, רק עכשיו בדיעבד. אני מקווה שהפעם זה לא מקרה של פושע שחוזר בתשובה. אתמול אמרת נסיכה לאביב פנקס! תתבייש לך, דו פרצופי! רק לי מותר להגיד ששירה נסיכה ושאביב נסיכה! אני היחיד שיכול לאזן בין שתיהן. עבודות עפר. הוא זורק אנשים לעפר.

אני מת על סנדרה. נוספו כתמים חדשים? אפשר לשים מישהו במקום זיגי. ניב מתנדב! דורי, One does not say לתמר גלרון שהוא לא רוצה לעבוד איתה יותר. איזה מקומות, שווידניצה?!

תמר. כן, תמר חשובה מאוד. תמר חשובה מדי. גם נטע לא עומדת בפני תמר. אני נורא מצטער, דרור שהוא לא עומר דרור.

מה שמסתבר- תמר מבינה שנטע היא זאת שמנהלת את העניינים. הבנה נהדרת. רגע- בעצם זאת פעם ראשונה שנעמי א' פוגשת את נעמי ד'! לפני כן שירה לא הייתה נעמי א'! תאמינו לי, שירה היא נעמי א' נפלאה. דורי מפסיד דברים בגלל עצמו. נטע רק יכולה לעזור לו לגדל שכל. תודה, נעמי א'.

הנה, זה בוריס. לא הבנתי בדיוק למה מעניין אותו הכלב, אבל בטח נבין יותר. ניתאי, תירגע. אל תהיה חמומוח. ומה קורה שם שהוא צריך לשמור? לא נגמר, ניתאי? חכה.

המשולש הזה. משולש נפלא. הטבלה, המוזיקה והשיער. מלאנדן! לאנדן! נטע המוזרה. כן, באבלס. החזרה של נטע הייתה מצחיקה. ונטע מבינה בבדים. מיקי, איזה סברי מרנן בראש שלך? כל כך לא יצירתי מצידך. כאילו אני הייתי אומר...

ואז ראינו את תצוגת האופנה. תמוז הייתה משגעת. מיקי סתם הפריעה.

את ונדב זה סיפור אחר. הוא לא שרד את המעבר סדרות. לא כולם חזקים כמו שירה. או כמו העובד בבורגר ראפ, מסתבר. בהתחלה נדב שרד, אחר כך פשוט הכול התפרק. אבל אולי נדב חזר לאלומה. שמעתי שהיא מחפשת ומשתקמת. בלאנדן! אבל אולי עכשיו מתפתח לבר משהו עם ניתאי. אגב, ניתאי שיחק את אח של ליהי קורנובסקי שידועה בכך שהיא הייתה בסדרה יומני החופש הגדול, שם גם הייתה... רק רגע אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (יוסי עצוב כי הסתבר לו שלא יפגוש את ליהי השנה. אולי בשנה הבאה). אף מצחיקולה בסדרות האלה לא בעניין של חבר. ואם היא כן- זה משתבש. או פדופיל, או בריון, או סתם מניאק בצפון. אפשר לדבר על שיער. בואו נדבר על שיער. מיקי, את לא תסעי לצפון בשביל חבר, נכון? ... נכון?!

חמומוח. מאוד. איך ידעתי שניתאי יקרא לנדיר "גבר שבגברים". עוד לפני שראיתי. בוא'נה, הוא באמת זרק את החולצה... זהו, אז... אתם מבינים...

היא יכולה לשיר ראפ! לא? תמוז, את רוצה להחפיץ את איתמר ולכן את לא פה. חכי, תמוז, את תשמעי את הגרסה האחרונה. את מפרקת את הלהקה?! תמוז, בחייך. את מתכוונת לניב, כן? תמוז, תודיעי לה. ותשימי אפוד מגן. וכן, אני שמעתי את הגרסה המלאה. היא יפה. במקום "איתי" הוא שר "תמוז".

ואז עשינו כולנו "אווווווווווווו". אבל זה בטח עומר. מה? מה? תמיד מאשימים אותו בזה בגלל שיש לו חליפה מטאפורית... אוקיי, אז גילי, גילי לא טיפל בבחור. אה, סליחה, איתמר לא טיפל בבחור, כי עכשיו הוא המתנדב שמפילים עליו הכול. אוקיי, אז פלאשבק עשו עונה נוספת וזה קו עלילה שלהם. לא עובד, מה? בסדר, אז ניתאי. רק לא הבנתי למה היה צריך לרצוח את בוריס. ומה הקשר לכלב?!

ואיפה נעלם האלמונ... אוי, שיט, זה חוזר אליי!​
 

שיר m

Well-known member
אוקיי! אז ניתאי מסתבך פה.

לדרור אין שום הבעות אבל אני מניחה שזה בכוונה.

נטע, את חוזרת לזירת הפשע... ומסתבכת שוב. ראי הוזהרת. מצד שני גם עם דרור את מסובכת. המצב לא משהו.

תמוז, זה היה כואב! ממש.
 

Roei152

Well-known member
מנהל
ניתטאי הוא גילי של זיגי.. רק שלא ברור במה הוא הסתבך .. מישהו רצח את בוריס , ויש שמירה מאוד גדוולה סביב דודו .
רק אני לא מבין מה קורה פה?
 

שיר m

Well-known member
לא רק אתה, יש באלגן שלם שלא מסבירים לנו, רק אומרים תראו יש באלגן!
 

YossihNew

Well-known member
יכול להיות שאני מבין מה קורה פה, אבל אני מחכה לראות אם אני צודק.

מעניין איך תיכנס לזה עלילת ראשות הממשלה.
 

YossihNew

Well-known member
אני אספר כשתקראו הזירה.

(חה חה חה!!!!!!!!!!!!!)

(אבל אני רק אגיד שאם אני צודק- אז יהיה מוזר מאוד. אבל רק מזכיר לכם שגם לא ממש קיבלנו סיבה למה חן ואסי גנבו ציוד רפואי, כן?)
 

Roei152

Well-known member
מנהל
נכון , הם עושים את זה הרבה שחר ואורן , עושים דברים בשביל המתח ומבטלים אתת המתח..
 
למעלה