איזה כיף לצפות בפרק חדש. שהוא בכלל לא חדש... הוא חדשות מאתמול בכלל.
זה קצת מוזר לשמוע אנשים צועקים "נדיר! נדיר!". הוא מיוחד, הוא נדיר.
בטח גם תמוז הושפעה משיקמה ולא רוצה שישלחו לה הודעות בלילה. פיינד מיי מאמי, אתה מתכוון. נכון, מר גיגי? פרק נדיר, כנראה.
או שתשים מסכה, השיער המוזהב לידך (אתמול הוא היה לידי! אתמול! הוא ועומר חזן!).
אישה אידיאלית, יש לציין. עם משקה וארוחת ערב. בסדר, אבל את העלית. תכל'ס גם נטע מקבלת לראות את אמיתי בלי חולצה. פשוט במקרה שלו מנסים לחנך אותנו. תתבייש לך, דורי. תתבייש לך! אתה רצית הופעות וריאיונות במקום לבלות עם נטע. זה כמובן גרם לה למשבר עמוק! משבר שהתבטא כמובן בשיער שלה. כידוע לכולנו, שיער=דמות, ובכלל זה נושא חשוב מאוד. הנה, בואו נמשיך. אז בקיצור, קים הייתה בסכסוך ארוך עם מיקה, שהשיער של... רגע אחד, בגללו היא הלכה לשדות פשע?! ובכלל, למה כל פעם בעונות שלישיות יש להם ענייני פשע?! אני מפחד לחשוב מה היה קורה בעונה השלישית של פלאשבק!
אוי, תמוזי. כן, היה קטע מצחיק. אגב, בר זה בטח מסר לירון ארזי. לקחו לו את הדמות משחקת הטניס של גאיה. בושה. אבל זאת בעיה רצינית! מי ששכח, זה אומר שבר היא ליאור. ליאור! לא אדר! ליאור היא המבולגנת! אדר זאת אלינור בצורה אחרת! שנאמר- משנכנסה אדר מרבין בטבלה. אני לא יודע אם בר שמעה. יכול להיות שכן.
מסכנה שיקמה. עכשיו רואים אותה בבאסה. מי עכשיו בבורגר ראפ? הו, יפה שהתקשר דווקא לניתאי. הם חברים טובים. נחמה זה שם מוזר אבל זה לא השם הכי מוזר שלהם.
עוד מישהי מאוסף הקולות של ADD. ההלווייה של תום פרץ תצא לדרך ב... אבל רגע, למה לא מביאים את חיים צינוביץ'? הוא יכול לתבוע את דורי. להגיד שהוא המציא את הקונספט. מי הדליף? אנשים מדברים. כן, תן לה שם. אלא אם השם שלו נעלם מהכותרות... נכון?
נטע לא מכירה את אזולאי? ולמה כל עונה שלישית יש מישהו ממשפחת הפשע שקשור לשירה?! בוריס. מעניין. אני מבין. חכו חכו. את זה לא קלטתי בזמן אמת, רק עכשיו בדיעבד. אני מקווה שהפעם זה לא מקרה של פושע שחוזר בתשובה. אתמול אמרת נסיכה לאביב פנקס! תתבייש לך, דו פרצופי! רק לי מותר להגיד ששירה נסיכה ושאביב נסיכה! אני היחיד שיכול לאזן בין שתיהן. עבודות עפר. הוא זורק אנשים לעפר.
אני מת על סנדרה. נוספו כתמים חדשים? אפשר לשים מישהו במקום זיגי. ניב מתנדב! דורי, One does not say לתמר גלרון שהוא לא רוצה לעבוד איתה יותר. איזה מקומות, שווידניצה?!
תמר. כן, תמר חשובה מאוד. תמר חשובה מדי. גם נטע לא עומדת בפני תמר. אני נורא מצטער, דרור שהוא לא עומר דרור.
מה שמסתבר- תמר מבינה שנטע היא זאת שמנהלת את העניינים. הבנה נהדרת. רגע- בעצם זאת פעם ראשונה שנעמי א' פוגשת את נעמי ד'! לפני כן שירה לא הייתה נעמי א'! תאמינו לי, שירה היא נעמי א' נפלאה. דורי מפסיד דברים בגלל עצמו. נטע רק יכולה לעזור לו לגדל שכל. תודה, נעמי א'.
הנה, זה בוריס. לא הבנתי בדיוק למה מעניין אותו הכלב, אבל בטח נבין יותר. ניתאי, תירגע. אל תהיה חמומוח. ומה קורה שם שהוא צריך לשמור? לא נגמר, ניתאי? חכה.
המשולש הזה. משולש נפלא. הטבלה, המוזיקה והשיער. מלאנדן! לאנדן! נטע המוזרה. כן, באבלס. החזרה של נטע הייתה מצחיקה. ונטע מבינה בבדים. מיקי, איזה סברי מרנן בראש שלך? כל כך לא יצירתי מצידך. כאילו אני הייתי אומר...
ואז ראינו את תצוגת האופנה. תמוז הייתה משגעת. מיקי סתם הפריעה.
את ונדב זה סיפור אחר. הוא לא שרד את המעבר סדרות. לא כולם חזקים כמו שירה. או כמו העובד בבורגר ראפ, מסתבר. בהתחלה נדב שרד, אחר כך פשוט הכול התפרק. אבל אולי נדב חזר לאלומה. שמעתי שהיא מחפשת ומשתקמת. בלאנדן! אבל אולי עכשיו מתפתח לבר משהו עם ניתאי. אגב, ניתאי שיחק את אח של ליהי קורנובסקי שידועה בכך שהיא הייתה בסדרה יומני החופש הגדול, שם גם הייתה... רק רגע אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (יוסי עצוב כי הסתבר לו שלא יפגוש את ליהי השנה. אולי בשנה הבאה). אף מצחיקולה בסדרות האלה לא בעניין של חבר. ואם היא כן- זה משתבש. או פדופיל, או בריון, או סתם מניאק בצפון. אפשר לדבר על שיער. בואו נדבר על שיער. מיקי, את לא תסעי לצפון בשביל חבר, נכון? ... נכון?!
חמומוח. מאוד. איך ידעתי שניתאי יקרא לנדיר "גבר שבגברים". עוד לפני שראיתי. בוא'נה, הוא באמת זרק את החולצה... זהו, אז... אתם מבינים...
היא יכולה לשיר ראפ! לא? תמוז, את רוצה להחפיץ את איתמר ולכן את לא פה. חכי, תמוז, את תשמעי את הגרסה האחרונה. את מפרקת את הלהקה?! תמוז, בחייך. את מתכוונת לניב, כן? תמוז, תודיעי לה. ותשימי אפוד מגן. וכן, אני שמעתי את הגרסה המלאה. היא יפה. במקום "איתי" הוא שר "תמוז".
ואז עשינו כולנו "אווווווווווווו". אבל זה בטח עומר. מה? מה? תמיד מאשימים אותו בזה בגלל שיש לו חליפה מטאפורית... אוקיי, אז גילי, גילי לא טיפל בבחור. אה, סליחה, איתמר לא טיפל בבחור, כי עכשיו הוא המתנדב שמפילים עליו הכול. אוקיי, אז פלאשבק עשו עונה נוספת וזה קו עלילה שלהם. לא עובד, מה? בסדר, אז ניתאי. רק לא הבנתי למה היה צריך לרצוח את בוריס. ומה הקשר לכלב?!
ואיפה נעלם האלמונ... אוי, שיט, זה חוזר אליי!