אוי, סיוון, כמה דביל אתה יכול להיות... נתפס בסצנה שלא ראו... בעיטה לחצ'וף, תודה.
או שתוריד מסכה, סיוון, ליבי לא איתך (לעולם לא).
הוא לא יגנוב לו את השיר, אין מצב. הוא יידע. וואו, שיר יפה...
איפה השקופית הפעם?! אה?! מכות לפורר יותר קשה ממכות לסיוון! אגב, פורר אמר "התהפכת" וכולנו יודעים מה זה אומר כשהוא אומר "התהפכת". לא, גם אני מופתע, אבל הוא חנק אותו. טוב, אני ממליץ לבזבז את סיוון. לא כל כך אכפת לי ממנו. מה? ממתי מחליפים את פורר בסיוון?! זה לא טוב. אה, לא, שניהם... הוא זז! ראיתי!
למה. אנשים. לא. מתייחסים. לתמוז?! ועוד כדי לוודא שתמר תיכנס באימ-אימא של תום פרץ?! כאילו, תמר תיכנס בו יופי, תאמינו לי. מסתבר שהמונח "מעניין לי ת'סבתא" קיבל כאן שינוי מעניין, היא מדברת על ניב והם מתעניינים בסבתא שלו. אנשים לא שמים לב לתמוז. יוסי כועס.
אבל מתי הרשת תקבל קצת עלילה נורמלית? חוץ מזה שהיא קולטת אנשים עם תסמונת דאון? בן אדם מאוד מאוד נחמד עם פה גדול באופן טבעי לגמרי.
נכון, תמוז. נכון. אין לך אחים מוצלחים. אני רואה אותך, תמוזי. המספר של זיגי, נו... מעניין אם בסוף כולם יבינו מי זה. האמת שמיקי סיכמה יפה את העלילות של תמוזי.
האמת שאזולאי צודק. וישראל שחקן נפלא. בסדר, ואנחנו לא התקשרנו וביררנו על חן לייבוביץ', אנחנו פיטים. יותר מדי אנשים נעלמים פה. הוא גם עבד עם משפחת הנדריקס.
מבחינת החוק, כמובן. אבל את מעליו ויכולה לטפל בו ממש ממש... אתם? היא... איזה קמפיין? כן, הוא דוגמן. לא יודע מי יזכור שהיה זיגי... חבל... לילד שלכם!!!!!!!!!! כן, תום פרץ יתחרט על היום הזה...
חברים עוזרים לנקות.
טוב, בעצם תמוז ומיקי פיטיות עכשיו. תמוז, נו, איזה בת דודה חשבת... חוץ מזה, איזה מופרך זה, כל הבנות דודה על שם אותה סבתא... זה כאילו אבא שלי והאחיות שלו היו קוראים לכל ילד שלהם "יוסי" על שם אבא שלהם... אה, זה באמת מה שהיה...
כן, היא תקפיא את העוגה הזאת ותפשיר. עור של פיל מ... רגע, דורי, אתה לא גונב לי בדיחות!!!!!!!!!!!!!! שיר אהבה לנערה אהיבה, זה שיר יפה. כן, כן, בטח, דורי. פתיתי שלג, כמובן. צריך להוציא קליפ עם המון כפילי זיגי. מספר אחת רק כשפרדי במקרה בחו"ל.
אבל למה הרשת לא מתערבת? זה לא חזק, שיקמה. לא אוהב את כסף 1. כסף 2 עדיף עליו אבל זה כאילו רק אחד מהם נמצא כל מחצית.
לא צריך להתנצל שהחלטת לא להקליט! למה להקליט בכלל?! למה?! חולה מאוד או חולה עליו? לא משנה.
לא העומר הזה, תמוז. תמוז, אין להם בת דודה. תמוז, מה חשבת?
איך הזמן עובר. מה? מה הקשר לקש והפינגווינים? ובכלל שיקמה בקטע של דולפינים... המון אנשים שפוגעים אחד בשני.
בבוקר זה לא עניין אתכם. אנשים יוצאים מפרופורציות בגלל זיגי. עובדה שבפסטיגל... אני מאוד מתעניין במוזיקה של תמוז. למה הם תמיד מגזימים עם הקמפיינים וההופעות שאנשים מקבלים אצלם?! הספיק לי שניר הופיעה עם נינט תקופה...
מוטי סיגלוביץ' קשור לאלה סיגלוביץ' של צחי מאילת? אמיר פורר? איזה מין שם זה אמיר פורר?! ... מעכשיו נקרא לו אמיר, נכון? אנחנו נתחיל לקרוא לו אמיר... זה לעולם לא היה קורה בנעלמים!!!!!!!!!!!!