מיקי, אין לך בית? למה לכל המצחיקות אין בית?! הפנתר הוורוד. יפה. נחמד. היא באמת מוזרה. אימא שלך לא נשמעת לי אישה נחמדה. נטע, המיוחדת החמודה. מוזרה לגמרי. קצת מצחיקה.
או שתוריד מסכה, או שנאכל רביכה.
אני מרגיש מוזר. כאילו פלמ"ח הגיעו לעתיד... יופי שאתה מתקין תוכנות. אחלה. הוא צריך להסיע מישהי! מישהי!!!!!!!! אנשים פה חייבים לשחרר סדרות קודמות. לא את הלפטופ, ניתאי!
שיקמה נראית כאילו המצב שלה לא חזק. איזו החיים עצמם ליאור. שיקמה, דיר בלאק להבריז.
זה לגמרי בוזי ואלה. באמת אל תגזים. היא מחפיצה אותך בהפוך על הפוך על הפוך. אל תדאג, כשהיא תחזור תוכל לשטוף לה את האוטו ולנופף עליה בענף. אלא אם... הוא יבוא וינופף עליה עם הענף... והוא ישטוף את המכונית והוא יהיה יותר חתיך ממך... והוא באמת... יותר... אוי, שיט.
זה מוזר, הוא היה בטוח שאת פיקה (מזל טוב דליה! עד מאה ועשרים ושאני אראה שוב את אימא שלך). מיקי מוזרה ברמות. ואוכלת את כל המקרר. היא מאוד חשובה. עילי לא מגניב. ניב מאוד מגניב. כוכב כל הסדרות. בין חברות. נדב, אתה בחברה טובה. הוא לוקח לכולם חברות והוא בחור חתיך.
אלמוני, למה אתה מפיץ שטויות? הוא באמת תמים, הוא מאמין לביבי, אבל בואו... וביטלס לקשרי אב ובנו זה לא כאן. קלוד יתעצבן עליכם אם ישמע. היי, אני מזהה את השיר הזה... אז האלמוני יהיה נגן הגיטרה המסתורי של...
מה קרה?! ביבי לא יכול לפרגן גם לו אולפן?! רק לאבא מותר להפיץ שקרים מהאולפן?! הוא לא מעוניין בגיטרה, ומי אתה ואיך השגת את המספר שלו?!
הוא לא עילי. הם יהיו ביחד בסוף. ותיזהר כי יש לה פה גדול, והוא טבעי לגמרי. בן אדם, זה לא עובד. איך הוא משלם? לא ב-כר-טיס אש-ראי...
רחפן מאוד אהיב. שירה שחקנית נהדרת... היי, שומעים ברקע? הכול לטובה!
כן, הנה, השיר הזה... אבל אנה לא שרה אותו, אני חושב. חכו עד שתמוז תיקח לה את הסולו. מי מינה אותו למלך העולם ולא סיפר? שיקמה... את מסתבכת איתנו. אה, אז זה לא סוד איפה השניצלים... בן אדם, עברה מאז סדרה... תשחרר... מה? היא לא מעוניינת בו? מה זה המשפט המוזר הזה? אפשר להגיד אותו בכלל? לא נראה לי שהתחביר נכון...
מי שלח? על מי מדברים? רגע, באמת הייתה תאונת רחפנים והיה גרעפס... נטע, הוא מתחיל איתך. וגם ידוע שמכסה הבטריה שלו לא אהיב כמו שלך.
הוא קנה אותו בלי רשות? חשבתי שהכסף אצלכם גדל על העצים... ניתאי, תכיר את הבורגר ראפ. איך נדיר יצטרף, זאת שאלה...
נראה לי מישהו עלה על ניב... קנו עיבוד לשיער? הלוואי... סבתא שלו, האמת שכבר נורא דאגתי.
חצ'ופים... מסתבך...
היא פשוט נורא דאגה... רגע, זה לא הקטע עם המכות... יהיה עוד קטע... שהם ממש ירביצו לו... נטע, אנחנו צריכים עזרה.