זיגי- פרק 4

YossihNew

Well-known member
אז מי זה ניתאי?

האם תמוז החליטה לשים את ימי התחנה מאחוריה סופית?

האם דורי יקבל עצות אלמוניות לגבי השירים שלו?

ומה יקרה כשנטע ודורי ייפגשו בסיפור נחמד ואהיב במיוחד?

YossihNew

Well-known member
מיקי, אין לך בית? למה לכל המצחיקות אין בית?! הפנתר הוורוד. יפה. נחמד. היא באמת מוזרה. אימא שלך לא נשמעת לי אישה נחמדה. נטע, המיוחדת החמודה. מוזרה לגמרי. קצת מצחיקה.

או שתוריד מסכה, או שנאכל רביכה.

אני מרגיש מוזר. כאילו פלמ"ח הגיעו לעתיד... יופי שאתה מתקין תוכנות. אחלה. הוא צריך להסיע מישהי! מישהי!!!!!!!! אנשים פה חייבים לשחרר סדרות קודמות. לא את הלפטופ, ניתאי!

שיקמה נראית כאילו המצב שלה לא חזק. איזו החיים עצמם ליאור. שיקמה, דיר בלאק להבריז.

זה לגמרי בוזי ואלה. באמת אל תגזים. היא מחפיצה אותך בהפוך על הפוך על הפוך. אל תדאג, כשהיא תחזור תוכל לשטוף לה את האוטו ולנופף עליה בענף. אלא אם... הוא יבוא וינופף עליה עם הענף... והוא ישטוף את המכונית והוא יהיה יותר חתיך ממך... והוא באמת... יותר... אוי, שיט.

זה מוזר, הוא היה בטוח שאת פיקה (מזל טוב דליה! עד מאה ועשרים ושאני אראה שוב את אימא שלך). מיקי מוזרה ברמות. ואוכלת את כל המקרר. היא מאוד חשובה. עילי לא מגניב. ניב מאוד מגניב. כוכב כל הסדרות. בין חברות. נדב, אתה בחברה טובה. הוא לוקח לכולם חברות והוא בחור חתיך.

אלמוני, למה אתה מפיץ שטויות? הוא באמת תמים, הוא מאמין לביבי, אבל בואו... וביטלס לקשרי אב ובנו זה לא כאן. קלוד יתעצבן עליכם אם ישמע. היי, אני מזהה את השיר הזה... אז האלמוני יהיה נגן הגיטרה המסתורי של...

מה קרה?! ביבי לא יכול לפרגן גם לו אולפן?! רק לאבא מותר להפיץ שקרים מהאולפן?! הוא לא מעוניין בגיטרה, ומי אתה ואיך השגת את המספר שלו?!

הוא לא עילי. הם יהיו ביחד בסוף. ותיזהר כי יש לה פה גדול, והוא טבעי לגמרי. בן אדם, זה לא עובד. איך הוא משלם? לא ב-כר-טיס אש-ראי...

רחפן מאוד אהיב. שירה שחקנית נהדרת... היי, שומעים ברקע? הכול לטובה!

כן, הנה, השיר הזה... אבל אנה לא שרה אותו, אני חושב. חכו עד שתמוז תיקח לה את הסולו. מי מינה אותו למלך העולם ולא סיפר? שיקמה... את מסתבכת איתנו. אה, אז זה לא סוד איפה השניצלים... בן אדם, עברה מאז סדרה... תשחרר... מה? היא לא מעוניינת בו? מה זה המשפט המוזר הזה? אפשר להגיד אותו בכלל? לא נראה לי שהתחביר נכון...

מי שלח? על מי מדברים? רגע, באמת הייתה תאונת רחפנים והיה גרעפס... נטע, הוא מתחיל איתך. וגם ידוע שמכסה הבטריה שלו לא אהיב כמו שלך.

הוא קנה אותו בלי רשות? חשבתי שהכסף אצלכם גדל על העצים... ניתאי, תכיר את הבורגר ראפ. איך נדיר יצטרף, זאת שאלה...

נראה לי מישהו עלה על ניב... קנו עיבוד לשיער? הלוואי... סבתא שלו, האמת שכבר נורא דאגתי.

חצ'ופים... מסתבך...

היא פשוט נורא דאגה... רגע, זה לא הקטע עם המכות... יהיה עוד קטע... שהם ממש ירביצו לו... נטע, אנחנו צריכים עזרה.​

YossihNew

Well-known member
כן, אבל להן לא היו הורים בבית. אז גם להן לא היה ממש בית.

בתכל'ס זה אותו דבר, אין הבדל מבחינתי בין מיקי שמתנחלת לתמוז בבית כי היא רוצה לברוח מהבעיות שלה, לפיקה שמזמינה את אלומה כדי שלא יהיה לה ריק בבית...

YossihNew

Well-known member
ברור, אבל הוא יהיה נגן הגיטרה שלו כנראה. יש לו אנשים שמנגנים איתו והם לובשים מסכות, מן הסתם אחד מהם יהיה בן אדם שגם כשיוריד את המסכה לא יזהו אותו.

אגב, רועי, מה הקטע באמת עם כל התכניות לאחרונה שיוצאות נגד מסכות?

ודרך אגב, הנה זיגי המקורית.

Roei152

Well-known member
מנהל
ברור שססיוון יהיה נגן הגיטררה , וגם יחשפו את זה לצופים מהתחלה , אבל נה יהיה תפקידה של האהיבה?
הפורמט של הזמר יצא לפני הקורונה בחו"ל...

Roei152

Well-known member
מנהל
זה באמת מרגיש שעלו פה רמה ביחס לנוער ..
טין ניק בכל זאת..
הסיפור של ניתאי שגונב מחשבים ניידים על חשבון אבא שלו ... זה לא היה לנו..

Roei152

Well-known member
מנהל
התכוונתי לכתוב לך בהמשך לשיחה שלננו אתמול שצדקת , זהו לא סיפורם של שניים שאהבו אחפנים , כי הרחפן הוא טכנית של ניצן ולא של נטע , אבל נזכרתי שבסצינת הבריכה נטע הטיסה את הרחפן , מה שאומר שגם היא אוהבת רחפנים...
, אז זה עדיין על חיבה משותפת לרחפנים...

YossihNew

Well-known member
לא, זה רחפן אהיב ובן אדם שאוהב את מפעילת הרחפן.

והאהיבה בכלל תהיה מאחורי הקלעים, אמרגנית כזאת. אבל כן תשיר, כמובן, ואני מקווה שבסוף הסדרה יהיה הדואט המיוחל ביניהם.

ורועי, אני לא מדבר רק על הזמר במסכה. מה עם השיר של מיכאל חזן על הורדת מסכות? אפילו יובל דיין שרה בבת השוטר "את המסכה נקרע מהפנים".

שיר m

Well-known member
טוב זה מחזיר אותי לימי התיכון ומעלה לי את העצבים... נטע את מותק אבל למה את שותקת!!!

בחזרה להתחלה- רואה את ניתאי יושב על האוטו וחושבת לעצמי- איתי? מה אתה עושה פה?
אבל לא, בסדרה הזאת הוא לא דומה לאיתי.

פרק נחמד.

YossihNew

Well-known member
חכי חכי. היא לא תשתוק. נקמה מגישים קרה.

לא חשבת "תומס? ממתי אתה חבר של אורי?".

שיר m

Well-known member
מחכה, מחכה...

לא, מכל הסדרות מבחינתי הוא תמיד אלעד.
ועכשיו איתי. לא יעזור לכם כלום רועי רשף ומיכאל גבעתי דומים כמו לא יודעת מה.

למעלה