זיגי- פרק 19

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה אחרי שזיגי שר את השיר של תמוז וניב?

איך המופע יתאושש מהפיטורין של ניב?

מה עם ההורים של מיקי?

והאדם ללא הזהות, לאן הוא הלך?

YossihNew

Well-known member
הדס כנראה תמיד חולת ניקיון. אולי זה בבני ברק! שיהיה אולר. אלמוני, די, תלמד קצת מהסדרה המתחרה. יאללה, לבני ברק. אלמוני! בחייך!

או שתוריד מסכה, ניר כבר תובעת אותך. בחייכם, אתם לא יכולים לעשות ניר בר גפן ושהיא לא תתבע אתכם.

למה היא שוב פה?! למה?! אין, אנשים בלי הבנה ניהולית, נטע. התבלבלת, ניקול, חברות שלה עושות שיק או שוק. היא לא, היא ניתקה איתן קשר, מסתבר. אגב, אורן, אין סיכוי להחזיר את נואל לאיזו... לא? לא משנה. הבבון אומרת שזה שוק? טבעית היא נראית כמו סמובר רוסי. נטע יודעת לשווק דברים, בבירור. אימא שלה לא אוהבת אותה. איפה נשמע דבר כזה?

כהנא בבידוד? לא ידעתי... וזה לא חשוד בכלל? אלמוני. אבל הוא לא יככב בסדרה "בן השוטר שעבר צד"? רגע, אבל זה רק על הפשעים, נכון? על זה שמוריס זה האבא האמיתי שלו זה נכון, כן? אה, אז אתה בן השוטר. הסמוי.

הגיע הזמן שמיקי תתן לתמוז לאכול קצת בניגוד למערכת היחסים ביניהן.

הוא באמת חולה! אוי, פאק, הם ניבאו את העתיד פה... הוא באמת חטף קורונה... מה אתה עושה כאן? היא לא ידעה שתגיע ולכן לא דאגה. אני לא בטוח שזה לא אופייני או שההתנצלות אמיתית. רגע, אבל עם הילדות של שי ושני? לא נחשבות? סבתא מפנימה. מפנימה.

ארגון הפשע זה הליכוד? לא? למה אנחל בונני מדבר בכזה שקט?

גלית אימא של נטע, זה לא בסדר שאת מפלה את הבת שלך על זה שהיא יודעת לשווק יותר טוב ממך. הרי ברור שהכישרון בעיצוב הגיע אליה. ואל בת הדודה השלישית שלה, מסתבר, ויום אחד הן וקארין קרמר יקימו ביחד עסק! נטע, אימא שלך לא יודעת לעצב. תצילי את העסק ותרוויחי לנו המון כסף. אחחחחחחח, הבחורות עם הפוטנציאל הניהולי... זיגזגים כמו זיגי?

קלוד, אתה אמור להיות בבידוד. לא, באמת. למה הוא מדבר בהודעות? לא זה לא רק צינון, קלוד, ואתה יודע את זה! תראי, גברת תמר, אני לא רוצה להאשים את הבוגד חולה הקורונה, אז אני רק אסתכל עליו ואשרוק. סתם, בצחוק. אני ממליץ לברר אם סימור היא עדיין רקדנית אצלכם במופע, לבחורה יש היסטוריה של הדלפות. סימור, אמרתי סימור, למה אתה... מה הוא מחפש... יודל? למה הזה שמדבר בשם שיקמה עוד פה? לא, הוא לא זיגי. אוי, נו, מי חולם עכשיו? אגב, הוא הדליף. טכנית.

אימא של נטע, את פשוט אישה חסרת מעוף וחסרת הבנה בסטייל אהיב.

ואחרי גיל שלוש היא החליטה לדבר כפיצוי על כל השנים האלה. דרך אגב, "המופע הגדול" זה מופע בחסות חברת "דיור ציבורי", אם מישהו זוכר. תמוז חברה טובה. לא, לא להסכים לטיסה עם האיש הזה! איפה אימפריית השמש שישירו לאימא של מיקי לא לנסוע?! מיקי, את מפחידה אותי. כל המצב מפחיד.

איפה נשמע דבר כזה?! נטע, את לא יכולה לנהל גם את הביזנס הזה בנוסף לכל הדברים שאת ממילא עושה? את גם ככה מנהלת באהיבות המון... אז אולי תפסיקו לעבוד עם ניקול ראידמן? אה... זה נראה כמו אלף ואחת שמלות שהיא לבשה כבר... בדיוק... שמלה נהדרת, אבל מסתבר שהיא לא אהיבה... כמו הקולר לדקולטה? מסתבר שיש מילה כזאת, דקולטה. די, גלית, תפרשי לגדל את ניצן, נטע תנהל. נטע תנהל אימפריית שיער, לבוש ומוזיקה. וניקול, אם את מתפרצת כמו משוגעת, אולי באמת הגיע הזמן להפסיק לבקר את הפסי-כו-לו-גית כל כך הרבה?

הם מתגרשים מתגרשים. נו, עדיף על הנישואין הרעילים שלהם.

החלומות של דורי הולכים ונהיים יותר ויותר מוזרים. אגב, זה רק אני או שדורי בכלל לא הופיע הפרק?! עמית, עמית, אני לא חושב ש... יש אנשים שנורא יתעצבנו אם תיקח מישהו כזה לא מוכח ולא תחזיר אנשים מפעם במקום. רן דנקר ותובל שפיר לא פנויים?! אוקיי, אוקיי, עמית, בסדר, קח אותו, הוא בחור מאוד מוכשר, רק אל תגיד שהוא... הוא שר את הילדים של העתיד, נכון? טוב, אני לא יכול להגן עליך. ושמישהו יבדוק את תמר, תעשו טובה.​

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקייי , יהיה בעייתי שזיגי במופע כי , זה דורי , ווהוא לא יכול לשיר עם אחותו , אלא אם כן שולחים את סיוון ...

רמזו כבר שסיוון יהיה לו קטע עם תמוז , זה כמו אז עם אלינור ואורי ...

הלווואי שקטוע השיר שלנו יהיא את נטע למופע (קלוד שומעכ אותנה ומחליט שהיא מתאימה)

שיר m

Well-known member
קלטתם את החולצה של תמוז? גדול

מסכנה מיקי.

אבא של סיוון, סוף סוף הכל מובן.

נטע נהדרת. זה ידוע.

נו זיגי, נראה אותך.

למעלה