לא יפה לחבל לתמוז בקריירת השירה היפה שלה. הם לא מתעניינים בה כאילו היא האלמוני. היי, היי, יש לך חברה אחת שנשמעת כמו כמה וזה שרוצה להיות חבר שלך הוא חתיך שאין דברים כאלה. אז לא... לא ממש מקופחת, תמוז. נכון, תעשי רק מה שאת אוהבת. זה מהשיר הזה... צעיפים בקיץ...
עשרת אלפים! זה מגיע רק לניב. היא לא סיפרה להם בדיוק את כל האמת... עכשיו גם דורי ישנא את השיר הזה. מצד שני דורי עדיף על נימי. לא?
או שתוריד מסכה, תמוז נתנה בהפוכה. (שזה כאילו הפוך על הפוך אבל בעוד הפוך)
גם אתה עכשיו? בחייך. הדורון מדלי הזה פשוט לקח את הזודיאק. כן, זה לא נגמר השיר הזה. תמשיכי לשיר! תמשיכי לשיר! מהממת!
רגע, תמוז, את עושה לו בהפוך על הפוך על הפוך? זה קצת לא יפה.
משהו נראה לי לא בסדר. אני לא אתפלא אם דני היפנט את נועה. זה לא מצב טבעי. מיקי, את בטוחה ש... לא יודע, לא מרגיש לי טוב כמו שצריך. כן, מיקי, אני מאוד מפחד. מיקי, תברחי!!!!!!!!!!!!!!
כן, השתגעתם? אה, חוגגים את הפרידה שלו... זה כבר באמת סיבה לחגיגה. לא, אין. לא רצינו להשקיע בך כל כך הרבה. אתה לא ראוי אפילו למסיבה הזאת. לא לא לא לא לא... הוא עושה לה... הוא... לא...
ותכירו את תום פרץ. להתעלם מהם כאילו הם האלמוני. קלוד סתם משחק אותה בשביל המצלמה. תראו, חברים, אני חושב שיש וירוס בקרב בוגרי השמינייה. קודם דני, עכשיו קלוד... הם מפחידים אותי...
אתה עושה לה ניר בר גפן?! אתה לא מתבייש?! היא הייתה הזמרת המקורית במסכה שביצעה שיר כדי לפגוע במישהי! מישהי אהיבה, אני לא אומר, אבל ניר עצמה הייתה אהיבה מאוד ככה שהיה מאבק אהיבות שנהניתי ממנו כי תמכתי בשני הצדדים ומכרתי לכל צד נשק. נטע, זה לא נראה לך מוכר קצת, הקטע? סבתא של ניב לא תאהב את זה. האמת שהביצוע של זיגי קצת שונה. לא פופי אלא מלודי.
קלוד, תכף תתפוצץ ממש. תכבו את המצלמות ותראו איך הוא כועס. הוא מתעלל בהם! תביאו את התקשורת! קלוד, לא מסרבים לתמר.
מי רוצה מאוד לדבר איתו? איך הגיעו אליו? תגיד, נמלה... מאיזה חשבון אתה העלית את הסרטון? הבנתי. הבנתי, ברור, הכול ממש ברור... דורי, תביא לי רגע את הגיטרה...
*הולך עם האלמוני אל מחוץ לעיני הפורום הבוחנות*
יא חתיכת אפס! *בום* אתה מטומטם?! *בום* אתה עוד מדמם?! ליטמן דימם פה, אתה לא ראוי לדמם במקום שהוא דימם בו! *בום, טראח, ספלאש, קראנץ'* איך את החשבון שלך מכירים יותר ממך?!
*חוזר עם האלמוני אל עיני הפורום הבוחנות*
כן, הייתה שיחה קשה. אוי, תודה, אהיבה שלי, באמת, את קרן האור בהפקה הזאת ומה הייתי עושה בלעדייך... תרשמי לעצמך העלאה של חמישים אחוזים במשכורת. ותוסיפי עוד עשרה אחוזים להוצאות עיצוב השיער שלך, כשמגיע מגיע.
העמית הזה לא במאי, הוא מוהל. שיקמה כועסת. זה יהפוך את המופע ללא חזק. כן, הוא מרגיש מאוים ממך ממש. את לא רוצה להיכנס לפה של סבתא תמר. אני יודע, לא רואים שהוא קשור לסבתא תמר בגלל ההבדל בגוון העור. אה, יש לה כישרון ענק. רקדנית לא הכי טובה אבל זמרת מצוינת.
אתה סתום כבר, הכול באשמתך. אולי נביא לך מסכה של שפירית... יופי, לך. ואני לא מתכוון לצפות בסדרה "בן השוטר האלמוני שעבר צד". לא הבנתי איך עומדים להביא לו זהות חדשה. צריך בשביל זה זהות קיימת...
חצי מהסדרה תמוז רוצה ללכת...
זוג מוזר. תכירו את תום. שעומד להיות ממש מפריע במחצית השנייה.
אה, היא עוד שרה... רגע, מי מפיק את המופע על קבלת האחר? כי יש כבר סדרה כזאת. ורגע, מה עם השיר? כאילו, זה שניב מרביץ, הגיוני שזה יצוץ... אבל מתי יגנבו לו גם את השיר?
מי המראיין? מתלהב מדי. לא, זה לא השיר שלנו, דורי. אולי תעשה שת"פ עם חיים צינוביץ'. אה, יש עוד שעה... אוקיי... לא יום טוב לניב...
האמת שזה צץ בדיוק כשהפרשה של אלימלך קשתי צצה... אז כן, גם זה קיים. ניב, אנשים מדברים. והיא נורא דואגת. הלך על ניב. אבל אני חושב שזה לא הסוף שלו... או של המופע... ניב הפך לפוליטיקלי קורקט. אוקיי, אתם יודעים מי מחליף... תודה, תמר. הגייה נהדרת של המילים, דרך אגב.