התשובה היא כן. בטח, בטח עילי... זה קצת צבוע, ניב. קצת צבוע. חבל.
או שתוריד מסכה, סיטואציה ממש מביכה.
הם גם יסגרו את התיק בגלל חוסר עניין לציבור. אביעד! חזית את העתיד, זה יותר טוב מהפרשנויות הפוליטיות שלך! אה, הדס, אמרנו להכיל, לא להיכנס בו, להיות רכה... חייב להגיד שצחקתי מזה. אביעד, אתה יכול להגיד משהו חוץ מהדס? משפחה הזויה.
כסף! מה קורה? יש לך חור בשן? מה הקשר? רגע, למה הוא בחוץ בכלל? מסתבר שכסף צודק. ואל תדאג, היא לא תפריד ביניכם.
החתיך הלך, המסיבה כבר לא מעניינת. בטח באלגנטיות, ברור, היא נראית לך לא... אוקיי, אלגנטיות של שוטרת. לכי, מירב.
עצוב. יצאת צדיק, סאנשיין. אימא ואבא סתם מעצבנים, תמוזי. אגב, ידעתם שפגשתי היום תלמידה בשם תמוז? אה, אבל דורי, תזכור מי אמרה לך להגיד את זה. האהיבה. בטח תמוז. בטח. מאמין לך. עוד לא נולדה הבחורה שעומר חזן לא יכבוש.
צריכה כן, ממך לא. תקשיב רגע, שרון לביא... אה, רגע, זה לא שרון בכלל... רואים? זאת עלילה.
למה להוריד, אלמוני? הוא בטח ירש את זה מאביו המאמץ. "הדס, הדס"... כן, גם אני לא הבנתי, נטע. מי יזהה אותו? מי זה? ושירה עושה את נטע נהדר. אה, הרכב... זה משנה הכול. נטע, את פשוט מעיין בלתי נדלה של רעיונות אהיבים.
אין, הקלוד הזה פשוט בוגד בדם. שיקמה, שבי. אוקיי, הבנתי. עכשיו את נגד הבמאי. מי מביא לי לבן לשפוך על קלוד? כולה לבן... תפעיל קצת את הראש, בן אדם.
אה, בשבילה אנחנו מתאמצים?! לא אכפת לי. איפה נשמע דבר כזה?! לניקול יש התנהגות של בבון. גברת, מה חזרה? מה חזרה?! בשביל מה?! שמעתם את השירים שלה?! האלמוני כבר עדיף עליה! וחוץ מזה, מה השמלה קשורה, את תיראי באירוע עם שרה! ש-ר-ה! ובזה את לא מתביישת?! נטע, זה בשבילך.
שיקמה אוכלת! מעניין. היא אמרה, היא אמרה, היא הכי חכמה והרשג"דית מספר אחת והחיים עצמם! אבל שיקמה לא הכוכבת, זאת תמוז.
אני לא חושב שתמוז תעשה לשיקמה את החיים קלים. היא מאוד טובה בזה בלי קשר.
איך אתה יכול להגיד לה שיש בעיה עם מה שהיא תפרה?! איך?! למה אתה מסבך אותה?! למה?! למה אתה מאמין לאלמוני ומעדיף לדבר איתו במקומה?!
רק אותי הצחיקו הרקדניות ברקע? אה, תמוז, את שרה בסוף. ודווקא נהנית מאוד. וגם הבמאי נהנה. יום מושלם גם בשביל דורי לרוץ לים? פעם ראשונה ששמענו את השיר מלא, אני חושב. יופי שקלוד מאמין שתמוז אוהבת את ניב למרות שבא לה להרוג אותו. מה קרה לרקדניות? למה הן על הרצפה? חשבת, חשבת. מקצועית מאוד.
אלמוני, זה נראה גועל נפש. ואתה יודע, את דורי מכירים, זה לא כמוך. נטע להצלות. היא מושלמת, מצוינת, נהדרת, אהיבה, תכניס מה שאתה רוצה לפה. הם לא יזהו, לא יזהו. תכל'ס מגיע לו. הכול מגיע לו.
אני מעדיף את הגרסה הנשית. למרות שאמיתי נהדר. מעניין איך יקראו לאלמוני. או שלא יקראו לו, גם טוב. נטע מבינה בסרטונים.
מזל טוב לכלה של בבו קובו. שמיר ופטרוזיליה נפגשים באפלה לפתור את המצב הנוכחי. זה נכון, יניב. זה קטע כזה עכשיו, מסתבר. מסכות, תכניות על מסכות, שירים על מסכות... מי זה?! מי זה?! מי זה?! אה... בעצם... לא ממש... זורניצר, לא זולינצר. הכול תלוי ברמזים, היו רמזים לפני? איפה צדי צרפתי שיפענח?
אמרת לה שהיא אהיבה? לא אמרת. עם קשר, עם קשר. יניב! אני ארצח אותך ותאמין לי שאני לא אפליל אף אחד בנושא! מגיע לך לשבת בכלא! למה אין לנו צדי צרפתי שיפענח במקומו?! איש מעצבן. זה בסדר, דורי, אני מבין אותך, גם אני הייתי רוצח אותו.
אני לא מאמין. ניקול ראידמן הזאת! הרסה את ה... תשמעי, זה שאת חתיכת מעצבנת, על זה אני מוכן להבליג, אבל לאהיבה שלי את לא תתאכזרי!