זיגי- פרק 13

YossihNew

Well-known member
אז האם מיקי תצליח בעצותיה הזוגיות?

מתי דורי יבין כבר שנטע מתה עליו?

איך ניב יחלץ את תמוז מהחרם?

והאם שיקמה שמנהלת את החזרות זה חזק?

נערך לאחרונה ב:

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב מנהל מתחשב , ומוחק את השרשור שלו לפרק....

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי דורי , התקדמת שלב , מפחד להיות עם נטע לבד , התקדמת לזה שאתה ונטע נכנסים לבריכה .. יפה דורי ..
גם לתמוז יש בעעיות , לא רק לדורי ..
ניב מגיע לבית של הארזים לפגוש לראשוה את דורי מאז שנודע לו על הקשר בינו לתמוז .. איך דורי יגיב?

YossihNew

Well-known member
דביל, דורי, דביל! תקשיב לאימא שלך המהממת שהיא עדיין מהנשים הכי יפות בישראל. שיחת גברים עם דמעות. למרות שאבא עסוק קצת לאחרונה... הם היו מתנשקים אם הוא לא היה אידיוט ודפוק.

או שתוריד מסכה, או שתתאפס על עצמך!!!!!!!!!!!! תתאפס כבר, אידיוט!!!!!!!!!!!!!!

כן, באמת די עם הגמגום. תרשום מה אתה רוצה להגיד ותקליט. יש אדם זר בבית. אוף, זה נהיה קשה להגיד שמדובר באדם זר. אולי אתם בכלל אחים אובדים והוא לא אבא שלך. אתה דומה לאבא שלו. מה האמת ש...?! תגרש את האיש הזר מהבית, נטע בדרך!

אוי ואבוי, היא השתלטה על הכול. שיקמה. מנהיגה חזק לעם חזק. זה חזק. משפחה, משפחה. בפעם האחרונה שאמרו משהו כזה אמרו לאחיינית של המפיק... שהיא סתם מוכשרת ואהיבה ולא פרוטקציונרית...

היי, תעיפו את האיש הזר. למה האיש הזר אוכל ארטיקים ונתקע להם באמצע? הוא דפוק, אבל אתה נתקע באמצע. למה הוא... למה?! בא לי גם לא להיות בבריכה איתם. יש תקלה ב-VOD?! הרי זה בלתי אפשרי! טאקי?! תגיד, מה לג'מג'ם, מה אתה ניר?!

ניב, אתה עומד להתקשר לסמכות הכי חזקה בעולם...? קצת חזק. לא דיברת, לא דיברת.

נדב, רק רציתי להבהיר שזאת לא פיקה. אולי נדב יהיה עם מיקי...

ניב, הסיבה שזה הסתדר זה בגלל שהבנות התאהבו בך כתינוק בג'ימבורי. למה אני מרגיש שקלוד לא באמת התכוון למה שאמר? לא טוב מסיבת בריכה. לא טוב. שקט, מירב. את בכלל לא חברה טובה כמו ליאור! שקט, הדובר של שיקמה. שמעתם את הרעש אחרי שמירב אמרה לשיקמה?

אני לא מבין, לאיש הזר אין בית? או טאקט?! הייתי צריך להבין ש"מפריעים" זה רק בן אדם אחד. עפולה? טוב. רגע! היא כתבה אמיתִי או אמיתַי?! סופסוף ניצן עוזר במשהו... תלווה אותה ותסתום את הפה ותתרחק מקונפטי! תודה.

לנשום זה שיר מהפסטיגל לפני שנתיים. יופי, ניב. וגם נראה אותך בלי חולצה. אולי נדב יבוא גם כן, יפתיע ויופתע... כן, ניב, מי כמוך יודע שהיא נדבקת...

אני אהרוג את האיש האלמוני. יהיה שמח בבריכה... היא מדיום, או סתם מתקשרת...

חליפת גלישה אהיבה. זה כי היא קורנת בעצמה, האהיבה. נטע, הוא לא יעשה שום צעד, את יודעת. הוא דביל.

איזה נשר? למה תמיד נשר? לא, רבים מתבלבלים, זה עומר, לא ליטמן. אוי, הוא יופתע בעצמו. מיקי, תירגעי. בן אדם, תסיק מסקנות נורמליות. הופתע בעצמו. לא מפתיע. בן אדם, זה היה בהפוך על הפוך! אוי, דביל שכמוהו. טוב, תמוז, סדרה חדשה... אהבה חדשה...

את רק הקדמת, וזה לא חזק.

אני מעדיף שנעיף את דורי... את שיקמה... את ניב... ורק נטע ותמוז יהיו בבריכה.

ריב אחים. תמוז, את לא רעה. פשוט יהיה קצת בעייתי, כל העניין בבריכה... תמוז מזכירה לי את אחי, רק יותר יפה וחיננית.

אלמוני! מה אתה עושה כאן?! אוי, אלמוני, אל תעשה לי נדב. בעצם, עוף מפה. ודורי, אתה דביל.

היושים. תמוז נלחצה קצת. בגלל זה לא מארגנים מסיבות בלי טבלה. יש משהו שמיקי לא טובה בו?

ו... ביום ראשון... אנחנו מגיעים לפיצוץ... בטח, בטח תסתדר.​

YossihNew

Well-known member
אתה מדבר על שיער כתום חלודה, רועי, ועור לבן סיד וכריזמה לא קיימת.

תלמד להבדיל בין גווני שיער! תלמד משירה! היא מבינה בשיער! נגעתי לה בשיער.

שיר m

Well-known member
אההההההה הסוף שכולנו חיכינו לו!!!

מסכן סיוון. דורי לא הבנת שהסיפור שלו יותר חשוב ממך? איזה מן חבר אתה? איך אנחנו אמורים לחבב אותך אם אתה כזה חבר אפס?

נטע את מהממת.

ההתחלה עם אמא של דורי היתה קורעת

מיקי עם כוונות טובות

שיר m

Well-known member
להיות חבר זה חשוב מאוד. נטע מהממת היא היתה יכולה להבין אם הוא רק היה מסביר.

שיר m

Well-known member
עצוב לו! הוא צריך את החברים שלו! והם מתנהגים כמו זבל!

YossihNew

Well-known member
רוצים להתנשק, שיר!

מה חשוב יותר?!

האלמוני?!

או השיער של שירה?!

YossihNew

Well-known member
לא, שיר, היא במצב מאוד רגיש, כאילו?! ואח שלה, ואימא שלה, וניקול ראידמן?!

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה באמת משווה ביון זה שאבא שלך , הבמנאדם הכי קרוב אליך עמד להשתחרר, לבין זזה שההורים עסוקים ואת צריכה טיפלה לשמור על אח שלך? וניקול ראידמן , כנראה הבוסית , עומדת לרדוף אותךך

YossihNew

Well-known member
בטח שכן?

אתה משווה בין השיער של נטע לשיער של האלמוני?!

לא מבין בשיער שכמוך.

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי תמשיך לעצבן , אבל זו לא הנקודה .
סיוון אין לו מיישהו אמיתי לבכות לו עעל אבא , ואילו שהכי קרובים אליו מגרשים אותו|? כי הם רוצים להיות לבד?

YossihNew

Well-known member
יש כאן זוגיות בדרך, שיבכה להורים המאמצים שלו!

אתה רואה שדורי מוגבל, נכון? אתה מבין שהוא צריך כמה שיותר אינטימיות!

Roei152

Well-known member
מנהל
דורי לא מוגבל , הוא פשט כמו רוני בזמנו , לא מצליח להגיד לה שהוא מרגיש אליה דברים...

למעלה