דביל, דורי, דביל! תקשיב לאימא שלך המהממת שהיא עדיין מהנשים הכי יפות בישראל. שיחת גברים עם דמעות. למרות שאבא עסוק קצת לאחרונה... הם היו מתנשקים אם הוא לא היה אידיוט ודפוק.
או שתוריד מסכה, או שתתאפס על עצמך!!!!!!!!!!!! תתאפס כבר, אידיוט!!!!!!!!!!!!!!
כן, באמת די עם הגמגום. תרשום מה אתה רוצה להגיד ותקליט. יש אדם זר בבית. אוף, זה נהיה קשה להגיד שמדובר באדם זר. אולי אתם בכלל אחים אובדים והוא לא אבא שלך. אתה דומה לאבא שלו. מה האמת ש...?! תגרש את האיש הזר מהבית, נטע בדרך!
אוי ואבוי, היא השתלטה על הכול. שיקמה. מנהיגה חזק לעם חזק. זה חזק. משפחה, משפחה. בפעם האחרונה שאמרו משהו כזה אמרו לאחיינית של המפיק... שהיא סתם מוכשרת ואהיבה ולא פרוטקציונרית...
היי, תעיפו את האיש הזר. למה האיש הזר אוכל ארטיקים ונתקע להם באמצע? הוא דפוק, אבל אתה נתקע באמצע. למה הוא... למה?! בא לי גם לא להיות בבריכה איתם. יש תקלה ב-VOD?! הרי זה בלתי אפשרי! טאקי?! תגיד, מה לג'מג'ם, מה אתה ניר?!
ניב, אתה עומד להתקשר לסמכות הכי חזקה בעולם...? קצת חזק. לא דיברת, לא דיברת.
נדב, רק רציתי להבהיר שזאת לא פיקה. אולי נדב יהיה עם מיקי...
ניב, הסיבה שזה הסתדר זה בגלל שהבנות התאהבו בך כתינוק בג'ימבורי. למה אני מרגיש שקלוד לא באמת התכוון למה שאמר? לא טוב מסיבת בריכה. לא טוב. שקט, מירב. את בכלל לא חברה טובה כמו ליאור! שקט, הדובר של שיקמה. שמעתם את הרעש אחרי שמירב אמרה לשיקמה?
אני לא מבין, לאיש הזר אין בית? או טאקט?! הייתי צריך להבין ש"מפריעים" זה רק בן אדם אחד. עפולה? טוב. רגע! היא כתבה אמיתִי או אמיתַי?! סופסוף ניצן עוזר במשהו... תלווה אותה ותסתום את הפה ותתרחק מקונפטי! תודה.
לנשום זה שיר מהפסטיגל לפני שנתיים. יופי, ניב. וגם נראה אותך בלי חולצה. אולי נדב יבוא גם כן, יפתיע ויופתע... כן, ניב, מי כמוך יודע שהיא נדבקת...
אני אהרוג את האיש האלמוני. יהיה שמח בבריכה... היא מדיום, או סתם מתקשרת...
חליפת גלישה אהיבה. זה כי היא קורנת בעצמה, האהיבה. נטע, הוא לא יעשה שום צעד, את יודעת. הוא דביל.
איזה נשר? למה תמיד נשר? לא, רבים מתבלבלים, זה עומר, לא ליטמן. אוי, הוא יופתע בעצמו. מיקי, תירגעי. בן אדם, תסיק מסקנות נורמליות. הופתע בעצמו. לא מפתיע. בן אדם, זה היה בהפוך על הפוך! אוי, דביל שכמוהו. טוב, תמוז, סדרה חדשה... אהבה חדשה...
את רק הקדמת, וזה לא חזק.
אני מעדיף שנעיף את דורי... את שיקמה... את ניב... ורק נטע ותמוז יהיו בבריכה.
ריב אחים. תמוז, את לא רעה. פשוט יהיה קצת בעייתי, כל העניין בבריכה... תמוז מזכירה לי את אחי, רק יותר יפה וחיננית.
אלמוני! מה אתה עושה כאן?! אוי, אלמוני, אל תעשה לי נדב. בעצם, עוף מפה. ודורי, אתה דביל.
היושים. תמוז נלחצה קצת. בגלל זה לא מארגנים מסיבות בלי טבלה. יש משהו שמיקי לא טובה בו?
ו... ביום ראשון... אנחנו מגיעים לפיצוץ... בטח, בטח תסתדר.