לגמרי, לשמוע שאלה כזאת מאדם זר. איזו תאונת דרכים?! פה לא פלאשבק! שירה סיכמה כרגע את פלאשבק בצורה נהדרת. הייתי יכול להמציא בדיחות על משהו שעומד לקרות ואתה רוצה לעצור אבל אין לי כוח. מה קשור תאונת דרכים, זאת לא הסדרה הזאת. דביל. תמוז באה. לא עניינה? אז היא לא בעניין? מי בעניין של מי? מי בכלל הבחור שעם נטע בחדר? כן, אני רוצה שהאלמוני ימות! נטע מאיימת. צודקת, תמוז.
או שתוריד מסכה, פלאשבק חזרה בשבילך.
גם לא חוקי לגנוב, תמוז. רק אומר, לא ניסיתי להגיד שאת רעה, פשוט שיש מקרים... קרה שהפוך על הפוך על הפוך התהפך עליה, האפס. זה נכון. חוץ מאלומה, היא דבר ממש טוב שקרה לו. לפעמים הוא בן אדם ממש בסדר. אימא שלה... איפה נשמע דבר כזה... לפחות סיימתי את ראש גדול אז לא יהיו תסביכים.
די עם זה! בן אדם! תחלום חלומות רגילים על בנות! ולמה תמיד עדן באמצע?! שילך לריף ויעזוב אותה בשקט! נראה לי דורי צריך לגעת בעצמו יותר לפני השינה. זה מצטבר לו...
לבוא-

. לצאת-

. בקיצור כן. למה אני לא פגשתי את שירה בסינמה? טוב, זה רק בגלל שאת אביה, איאן ומיכל פגשתי שם... אוקיי, ואת יוני...
מיקמיק? הכול בסדר שאת שרה שלונסקי על הבוקר? תדעו שהיא מומחית לזוגיות. באמת. לא שהייתה לה... אה... את מתכוונת שהוא שלח לה בהפוך על הפוך על הפוך על הפוך... לא ממש הבנתי... ראש הממשלה לא היה מסכים איתך.
מה שמי כתב? זה שמשחררים את פניני בלי לדעת שרודפים אחריו זה מטופש.
להגיד? אתה לא יכול לקחת כמו תמוז, מה... בסינמה! השטח הקדוש! הסינמה!
בושה. בושו. זה לא חזק. אמרה זאת ששתתה גוגל מוגל... תמוז, מה את עונה לה? מי זאת מירב? כן, ניב, בריונות זה מה זה רע. בא לי שניב ינאם להם נגד בריונות למרות שזה יצא ממש צבוע מצידו. יש לנו את זה ביותר בוגד! קלוד עוד לא הגיע בכלל, שיקמה, על מה את מדברת? יפצ'וק, שקט. זאת כולה אנה זק.
ההה... הזיכרונות... הנה, שם, שם בדיוק דיברתי עם איאן... וכאן הילדים התנפלו על ירון... וכאן רדפתי אחרי יוני... ילדה עם עיניים ירוקות יושבת בדד. ההתחלה של הפופקורן, שיט... חלק טוב.
בוגד, לפני שנייה עפת עליהם! אוי, סבתא של ניב, איפה היית, כבר נורא דאגתי... קשורה לנורית גלרון? תודה, גברת סבתא של ניב. את נהדרת. תשתיקי אותו.
אני לא מאמין, אפילו אבא שלהם... אה, רגע... עילי גנב מניתאי את הטלפון? יואו, לירז חיה בסרט! פשוט חיה בסרט!!!!!! אף לקנוס? קל לו לשכוח את מקומו כמו שאני שוכח את זהותו... מתי יבואו השאר לעלילה הזאת? דורון ואליהו... נכון, אלמוני! לאחרונה יש המון בדבריך!
לא נראה לי, סאנשיין. אתה היית ממש בריון. אקס או חבר ובהפוך על הפוך? נראה לי שלניב יש סיבה אחרת שהוא לא רוצה... לא קשוחה, רכה כמו מרגרינה.
אף פעם לא הבנתי למה יש בכלא משקולות וחדר כושר. מה זה נותן? אוי. שיט. הוא יודע. לא טוב. אוקיי, הוא נשאר שם. עם האבא של תום וקרני.
פאק, שמעתם מה מנגנים ברקע?! רמז: "עכשיו רצים קדימה, קדימה"... זה רק אני? הסרט זה שם. אבל אם תרצחי אותו הרסת את ההפתעה של העלילה! דורי, אני חושב שאני ארצח אותך במקום נטע והיא תישאר אהיבה. כן, הגיוני.
ברור שבגלל ניב. אוי, שיקמה שומעת... מתכון לצרות. פרוטקציות! תכף תגידו לי שהכותב של המופע הוא בעל של אחת מהרעים...
אולי היא תפתיע ותופתע. יכול להיות? איך אפשר לסרב לפרצוף ה... יש לו פה ג'ורה, לבחור.
נכון, ניב. נכון. שורף להם.
את המוזיקה הזאת אנשים מכירים. עצוב לי על אדם שאני לא מכיר. אתה סיפרת לו, אבא של קרני ותום. תתבייש לך. גם ניב כועס עליך.