זיגי- פרק 118- בטיפול

YossihNew

Well-known member
|משוגע|

אז איך יהיה לתמוז בטיפול?

האם ניתאי יתנהג אחרת בגלל מה שגילה?

מה יקרה בגלל התכנונים למעבר של משפחת כחלון?

ומי יציל את בית הקפה?

YossihNew

Well-known member
גם אוכל הוא דבר פרטי. בנות, כולנו יודעים שאתן מחפופות.

פתיח ואני עדיין לא מאמין שבשביל זה מביאים את אסנת! ברצינות?! בשביל זה?!

שמעו אותך. כן, הוא מקליט אותך. אבל למה הוא צועק ליד השוטרים?

כולנו יודעים את זה, בר. זה בגלל הריצות הארורות האלה. שייסע עד חיפה, זה בסדר. אוקיי, דברים קצת משעממים. חשבתי שגילת כן תגיע לביקור קטן. מה? הוא הרגע היה. הוא עוד פעם בא? טוב... הנבואות... לא רק את, בר. כולן רוצות. כולן. תרכיבו את ה... מה שזה לא יהיה. נטע אכן צריכה מייבש שיער. בגלל זה החיוך. בגלל טיפוח השיר המושלם. הכל בגלל הריצות ההזויות האלה! בכל אופן, האם זה לא הזמן לתת לשירה קמפיין לשמפו? רוני דלומי קיבלה.

איך אני מתגעגע לימים הפשוטים בהם דיברתי עם חברה של ניתאי. כן, נו, הוא ילד של אבא.

אופס. חברה פחות שווה של ניתאי.

ברור. סגירה. איתמר נואם באמת. יש דברים גרועים מזה. טוב, מיכאל, בוא נראה אם צדקת. הו. בבקשה. לא, באמת מה אמרת? חכו עד שתשמעו מי קונה.

לפחות את הפישמן הם השאירו. חצופים. על זה מביאים אותה?! על זה מטריחים אותה?! שחקנית ברמתה?! בחייאת. בסדר, את בסדר גמור.

חוץ מאת משי. משי לוקחת אותך בהליכה. כפרה עלייך. אז בגלל זה החיוך. אז אנשים אוהבים את השתייה שלך. כן, היא תקנה דירה קטנה בחיפה, תמשיכו לחלום על יאכטה. משהו כזה.

שובו של הכדור. די עם הברבר הזה. אמרתי כבר. די, חברים, אל תאשימו אחד את השנייה. הגיע הזמן שתאשימו את מי שבאמת אשמה. הריצה.

תמוז, אני מזכיר לך שזה עולה כסף, כל דקה. בשביל זה הביאו את אסנת?! לאאאאאאאאא. תמוז לא בכיינית. בכלל לא. בכלל. מישהו רוצה למדוד כמה פרקים היא בכתה?

בסדר, עפרון. הבנו.

זה הבצל, כחלון. הבצל. היי! רווי! את לא יכולה לדבר ככה! הנה דברים טובים. אגב, מה מיכאל חושב על זה?

זאת שלי, זאת שלי. בסדר, צעקות.

חבר'ה, איך אתם לא קולטים את הטריקים של איתמר? מי קנה? חמי לוי? ברור, הוא חמי לוי, בילדותו הם היו כל כך עניים עד ש... סליחה. אני אקצר. בר מצווה. רפת. שלום, המנהלת. מנהלת העל.

ולך יש טלפון כשר? ולמה תמיד מבקשים מהקהילה שלהם להסתיר עדים?! די כבר עם זה! אבל לולו תצטרך לגזור שיער.​

למעלה