או או או... אכן. המטבח פתוח, יופי. לא יודע, לא עשה לי את זה. אולי אם אח שלו... כן, למה לא לקחת הקלטה שלו? דורי פעם היה מעריץ שרוף של עצמו כי הוא היה שרוף. הוא מכיר את יורים מילים, ככה שמעתי.
פתיח ופתאום חשבתי! הכתם הזה הוא בכלל כתם של ניקלודיאון!
בר, אולי תחקרי את? אין לי עצבים שתמוז תעשה עוד חקירה. השחקנית של זהבה מוכרת לי, ומשום מה אני חש שאצא טיפש ממש אם לא אזהה. אני יותר העדפתי כשדנית הלוי הרגיעה את ניר. וסיפרה לה על השיחה עם עופרה ויינברג. לפני הפגישה עם בץ. אח, דנית. בסדר, גם אילן רצה לעזוב הכל וללכת הביתה. לא, לא, לא צריך שגם תמוז תחלום. חלומות אצל המשפחה הזאת זה... ולאן בר נעלמה? היא הפכה למתלה מעילים?
אל תשירי כשאת מבשלת. זה משי עושה. נראה לי שאני אפגוש אותה בשבוע הבא. בואי, כפרה, בואי. ברור, היא תבוא מוכנה, זמינה, ומתקתקת.
אל תתערב לה, ניב. זאת לא השיטה שלה. היה לתמר? ככה היא צילמה את המשפחה שלה כל יום שישי? אתם קולטים שבר הייתה אמורה להיות טיילור?! ואז לא היינו רואים את גאיה?! היא אהיבה, לא מאוהבת.
אבל רווי, בחייאת... משום מה הקול יותר לינור. זה נשמע כמו לינור עושה קול גרוע. או קול של ADD. אבל לרווי יש את המפתח למשרד של עופר וזה תמיד צעק שזאת היא...
מי זאת זהבה שושני? בסדר, גם לי יש קשרי מעריץ מוערצת. איזה שם דבילי זה באבלס, אני חייב להגיד. לינור מכירה את השיר יפה. קצת התגעגעתי אליו. חוץ מה... אני אוהבת ואני אוהב... גם לינור מסכימה איתי... גם היא אוהבת אותו...
אה, את לא שוטפת י... אה, לא משנה. כן, אם אמא שלך הייתה גרה פה... ואם זיגי היה נכנס? עם מסכה? מה עם החקירה של אושר אגב? ולולו לסבית בסוף או שזה סתם היה חברות?
ואז מה תמוז תראה? היא תראה משהו? אופסי נופסי. נטע, בחייך. אה, לינור צילמה. אבל לא אמין שנטע לא מצלמת. זה יותר קטע של האלמוני.
בר פותרת את הבעיה. הבעיה היא שהיא רוצה את מיקי. גם בר מכירה פריצות והטרדות. כן כן. אגב הטרדות, רווי... הוא במילואים? אולי במג"ב. אופס. זאת ממש לא תכנית אפילו...
אז מה, ניתאי? רגע, ניתאי, לפני שאתה מדבר, אני רוצה לחשוף קונספירציה חשובה. הברית המלוכלכת בין ניתאי לאושר! כן כן, חברים. אבא של ניתאי הבטיח לתמוך באבא של המנהלת אושר כמאמן בגולסטאר! בתמורה, המנהלת אושר הבטיחה להפוך את ניתאי למנהל של הרשת! זאת קונספירציה! מה לא חשיפה חשובה כמו בדרך כלל? סליחה, ועל הקונספירציה של הכדורגל בין תמוז לאושר אני דיב... דיברתי. ועל היריבות בין קוף להדס אני... גם? רווי והמלצרות? בר והפשע? נטע והשיער? חשפתי יותר מדי דברים, מה? מה?! ניתאי חולה ב... אל תדאג, אדר קם מנכות. כן, אור גדול יעלה מתוך ה... תגיד, אתה מעתיק מהסדרה שפרצת בה? לא יפה.
לא זזים! לא זזים! לא? יופי, לולו. אבל תוודאי שאף אחד מהם לא כולל טבעת או משהו.
רק זהבה. דורי, באמת, זה לא יפה ככה. מה, בר? אה. זה. למה המוזיקה המאיימת? מה הפחד? אז דורי הוא המחזר של נטע, בחייאת...
וזה רק היה במרחק חיפוש... או שזה מה שקרה?
חוץ מרווי.
מה לא חשוב?
בדיוק.