זיגי - נעים להכיר

YossihNew

Well-known member
ברור, תמוז וניב ונטע ודורי זה ה-זוגות, אבל אני אומר שלא יפתיע אותי אם אחת מהן תהיה עם הניצב שהתפרץ לסדרה ומשום מה מצלמים אותו.

ובנושא שיקמה, אולי יהיה לה משהו עם ניתאי (מיכאל). אולי, כי אולי ניתאי יהיה עם לירז, שבטוח תהיה מעורבת עם הדמות של דורון ביטון.

Roei152

Well-known member
מנהל
נו.. באמת .. זה לא הגיוני שנטע תהיה עם סיוון ... כי היא , דורי סיוון בשלישיית גאליס - החולמים ...
הבת שהופכת להיות בת הזוג , הגיבור והחבר הכי טוב....

YossihNew

Well-known member
אה, ואמה ודריה לא רבו על אותו בחור?

חסרים חברים טובים שרבים על בחורה?!

אלא אם אתה אומר שיהיה לנו זוגיות חודשי השנה ואז זה הגיוני כי תהיה בדיחה כזאת בטוח!

Roei152

Well-known member
מנהל
ה, ואמה ודריה לא רבו על אותו בחור?
אמה ודריה???? נו באמת.... להזכר לך שהן "לא" היו חברות שעידו ואמה התאהבו במהלך התקופה שדריה נעלמה ?
אח"כ זה הסתדר ... והן נהיו חברות , רוצה דוגמה למקקרה ששתי בנות חברות טובות התאהבו באותו בחור עם אותה שחקנית? אלינור ותמר בגור ...
אבל זה לא המקרה עם דורי , סיוון ונטע ... , נו באמת".. קווין אמר שהוא ונטע עוזרים לדורי עם הקטע של זיגי...

Roei152

Well-known member
מנהל
הסיפור החברתי של סיוון מתמקד בדורי ונטע ..
שלושת הדחחויים מנצחים את העולם.... ...

YossihNew

Well-known member
אתה תראה שיקרה שם איזה זוג לא ראוי, אתה תראה...

לפחות חודשי השנה יקרו. בטוח. ואז יהיה לך פרצוף תשעה באב.

שיר m

Well-known member
לא מכחישה פשוט לא זוכרת...
אני לא אוהבת את קווין בכללי אבל פה הדמות שלו בינתיים אחלה...

Roei152

Well-known member
מנהל
קווין רובין
מאיפה אתה מוכר ? -
הוא מספיק מוכר , שיחק בשווברי גלים תפקיד קטן, אינסטה בייב דמות גאה , משפחה בהנפקה והתחנה ... הוא גם כוכב רשת .. נו יוסי ופיקה מתחיל להיות לכם מוכר?
נעים להכיר- סיוון , נער מאומץ שאבא שלו בכלא , כתוצאה מהרקע הזה גם הוא מנודה חברתית ומתחבר לדורי - והופך לחבר הכי טוב שלו - ולנטע , ויחד הם ממציאים את זיגי ...
הוא ממש מזכיר לי את טןוב לא צריך להסס , זה נראה שהדמות נתפרה ע"פי ליעם בן בסט, רקע פשפחתי מעורב בפלילים , הופך לחבר הכי טוב של הגיבור וכנראה מתאהב בשקמה - יולי ..
💓 פרפרים בבטן בגלל שיקמה כנראה...
1605178170542.png

Roei152

Well-known member
מנהל
שירלי לוי
מאיפה את מוכרת ?
--כוכבת רשת שבנתה לעצמה דמות של נואשת לאהבה , היא משתתפת קבועה בקומה האחרונה שם משתתפים גם עומר , שירה ,וקווין..
נעים להכיר מיקי הדמות הקומית , של הסדרה שנתתנחלת אצל הארזים וגם היא מסתירה סיפור משפחתי קשה...
היא ממש מזכירה לי את פיקה בקטע שגם היא מאוחרי החזית הקורעת שלה רוצה בסופו של דבר לחזור למשפחה חמה...
💓 פרפרים בבטן בגלל אולי ניתאי ...
1605179122132.png

Roei152

Well-known member
מנהל
אנה זק
מאיפה את מוכרת?
-פרצה בבנים והבנות התוכנית שהביאה לנו כוכבים רבים כמו קים אור , יהודה בוחבוט ועעוד... היום מנחה את התוכנית בעצמה...
נעים להכיר - שקמה נערת צופים עם חזות ביצ'ית קצת היא כוכבת , ומתנהגת כמו כוכבת והיא לא כ"כ מודעת לכך , אבל סה"כ היא רוצה לאהוב ולהיות נאהבת ..
היא ממש מזכירה לי את -ניצה מאליפים , שמתתנהגת כמו ביצ'ית ושהיא מוצאת אהבה נכונה(גדי) היא נהיית יותר רכה..
💓 פרפרים בבטן בגלל סיוון ....
1605179701288.png

YossihNew

Well-known member
אמה ודריה???? נו באמת.... להזכר לך שהן "לא" היו חברות שעידו ואמה התאהבו במהלך התקופה שדריה נעלמה ?
אח"כ זה הסתדר ... והן נהיו חברות , רוצה דוגמה למקקרה ששתי בנות חברות טובות התאהבו באותו בחור עם אותה שחקנית? אלינור ותמר בגור ...
אבל זה לא המקרה עם דורי , סיוון ונטע ... , נו באמת".. קווין אמר שהוא ונטע עוזרים לדורי עם הקטע של זיגי...
והן כן היו החברות, אחר כך זה הסתבך.

זה שרק ליעם בראש שלך לא אומר כלום...

אפילו אתה חשבת שקירקי תתאהב בשחר! וזה באמת לא קרה!

Roei152

Well-known member
מנהל
אכן זה לא קרה , אבל רוצה דוגמה למקרה ? ליבי מתאהבת בשחר בזמן שללילה עדיין יש רגשות אליו ... זה הוכח בתחילת עונה 2 ... לילה אמרה משהו להלנה על שחר...
בכל ממקרה אנחנו מדברים על מקרה שסיוון יפתח רגשות לנטע , זה לא יקרה!!! החבר הכי טוב לא יתאהב בבחורה של הגיבור.

למעלה