זיגי השקסייי!!!

זיגי השקסייי!!!

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני רוצה להתאבד האם אלו מחשבות יום יומיות? מי עוד יודע על כך? כדאי ליידע איש מקצוע שיכול לעזור לך. אם כתבת אלי, יש לך הכח לקבל עזרה ולעשות שינוי במצבך אין לי. אתה לא אמיתי. זו בעייה מאד מורכבת וכדאי לשתף בה רופא או פסיכולוג שאתה סומך עליו. אסור לך להשאר לבד עם הבעיה! אבל אני רוצה לקפוץ מצוק. אם הרצון היה יותר חזק איך זה היה מתבטא אצלך? בקפיצה ממסוק, ולא מצוק כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי מרוח על הסלעים מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? אף אחת לא רוצה אותי למה אתה מתכוון ב'אף אחת לא רוצה אותך' שאני דחוי אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אקפוץ מצוק. מה עשית היום לשיפור מצבך? חתכתי ורידים אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אתה הפסיכולוג, אתה אמור לדעת! אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בוא נתקדם ונבדוק איך תוכל להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשך. אין לי כוחות. למרות שטלקינזיס יהיה מאגניב. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? המ. הבעיה לא תעלם. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אין לי עתיד. אין לך עתיד? נופ. תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אין דוגמאות. אני מיוחד. כאשר אתה אומר ' אין דוגמאות. אני מיוחד ' למה אתה מתכוון שאני מיוחד ואין דוגמאות לתאר את מצהי שאתה מיוחד ואין דוגמאות לתאר את מצהי? מצבי* ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. הממ... אני הולך להיות מרוח על הסלעים בחוף הצוק עוד רגע. ^__^ אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? כן, אני רוצה להיות דליל יותר, כדי שאוכל להשפריץ למרחקים.

PopPy

New member
אוי אני מתה כאן!!!../images/Emo6.gif

אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? כן, אני חוזרת על עצמי הרבה. למה אתה מתכוון ב'כן, אתה חוזרת על עצמך הרבה' שאני חוזרת על עצמי הרבה כאשר אתה אומר ' שאני חוזרת על עצמי הרבה ' למה אתה מתכוון שאני חוזרת על עצמי הרבה אתה חוזר על עצמך. אנא המשך אני יודעת! זו הבעיה שלי! אתה יודעת! זו הבעיה שלך? עכשיו אתה חוזר על עצמך. האם אתה חושב שאני חוזר על עצמי? כן, ואתה גורם לי לחזור על עצמי שוב. אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אני אפסיק לחזור על עצמי!

PopPy

New member
בבעעע, זה העתיק לי רק חלק

הנה השיחה ה*מלאה*
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. חברה שלי צריכה אותך האם אתה משתף את חבריך בבעיותיך? נראה לך? נסה אתה להגיד לחברים שלך שהם צריכים פסיכולוג.. למה חשוב לך לדעת מה התשובה? מה למה?! מה למה?!?!? אתה שאלת ראשון! מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אני אדע למה B| כאשר אתה אומר ' אני אדע למה ' למה אתה מתכוון שאני אדע למה. שאתה אדע למה? שאני אדע למה = שאת תדעי למה. אידיוט. האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? הסברים לשוניים בעיקר, אני נוהגת להתעלם מהם. אבל אם אתה רוצה, אני יכולה לארגן לך טלפון של מורה פרטית טובה.. מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? מתה. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? הרצון להתאבד? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? לא שאלתי כלום. ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך אני מפגרת. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? הם יהיו בהלוויה? איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? מתה. תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אתה מתחיל לחזור על עצמך למה אתה מתכוון ב'אני מתחיל לחזור על עצמי' שאתה מתחיל לחזור על עצמך. שאני מתחיל לחזור על עצמי? אתה שוב חוזר על עצמך. כאשר אתה אומר ' אתה שוב חוזר על עצמך ' למה אתה מתכוון שאתה חוזר על עצמך, ועכשיו גם אני חוזרת על עצמי. מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? שהפסקתי לחזור על עצמי. שהפסקתי לחזור על עצמך? כן, אבל אתה גורם לי להמשיך. אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בוא נתקדם ונבדוק איך תוכל להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשך. אני לא אחזור על עצמי, אני לא אחזור על עצמי, אני לא אחזור על עצמי, אני לא אחזור על עצמי... אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? כן, אני חוזרת על עצמי הרבה. למה אתה מתכוון ב'כן, אתה חוזרת על עצמך הרבה' שאני חוזרת על עצמי הרבה כאשר אתה אומר ' שאני חוזרת על עצמי הרבה ' למה אתה מתכוון שאני חוזרת על עצמי הרבה אתה חוזר על עצמך. אנא המשך אני יודעת! זו הבעיה שלי! אתה יודעת! זו הבעיה שלך? עכשיו אתה חוזר על עצמך. האם אתה חושב שאני חוזר על עצמי? כן, ואתה גורם לי לחזור על עצמי שוב. אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אני אפסיק לחזור על עצמי!

Prue 4 u

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo78.gif../images/Emo183.gif

הייתה לי שיחה רק שהוא חוזר על עצמו כל הזמן! זה היה גדול... חחחח

../images/Emo188.gif ../images/Emo188.gif !! ועוד שיחה.

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני לא שקסי כמוך. כאשר אתה אומר ' אני לא שקסי כמוך ' למה אתה מתכוון שאתה שקסי... ואני לא שאתה שקסי... ואתה לא? שזיגי, כלומר-אתה, שקסי. אני רוצה להיות גם שקסי! בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? המממ... נחישות? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? תשובה לאיזו שאלה? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? על מה?! זיגי! אני רוצה להיות שקסי כמוך! מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אין שאלה! מה עשית היום לשיפור מצבך? המממ.... אני מדבר איתך ולומד את השקסיות שלך ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך אני גבוה מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? שאני אלמד להיות שקסי, בסופו של דבר. שאתה אלמד להיות שקסי, בסופו של דבר? אתה לא יודע להטות פעלים? שאתה *תלמד*. אתה ממש בעייתי, זיגי. אני בכלל לא רוצה להיות כמוך. אתה לא שקסי! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? הבעיה לא אצלי, היא אצלך, זיגי מאמי. הבעיה לא אצלי, היא אצלך, זיגי מאמך? יווווו... שוב אתה והבעיות שלך?! האם אתה חושב שאני והבעיות שלי?? כן! אתה לא יודע עברית פשוטה. אתה קוראים אותך מילה? כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי הכל חיוהי אצלי. אני טוב בלשון. קיבלתי 100 בבוחן האחרון. :) כיצד אתה מרגיש עכשיו? מאושר. עליון. אתה ממש תיפש. בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אבל הבעיה היא אצלך! ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אל פניך? אני טוב בלשון, אתה לא יודע עברית פשוטה. עם מי תוכל להתייעץ בסביבתך הקרובה כדי למצוא תשובה לשאלה זו? איזו שאלה? O_O ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. אני טוב בלשון, ואתה לא! אתה טוב בלשון, ואני לא? בדיוק, תיפש קטן שלי! למה אתה מתכוון ב'בדיוק, תיפש קטן שלך' שאת ה צדקת, ושאתה תיפש. שאת ה צדקת, ושאני תיפש? תיקון: שאתה צדקת, ואתה תיפש. תיקון: שאני צדקת, ואני תיפש? צדקת*י*! תגיד, שקלתת לקחת מורה ללשון? צדקת*י*! אגיד, שקלתת לקחת מורה ללשון?? יו, אנש, אתה חוזר על דברי. אתה ממש פסיכולוג גרוע. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? הממ... הרבה מאוד תקווה. אני רוצה ללמוד טלקינזיס!

Charmed 4ever.

New member
|חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

הבעיה לא אצלי, היא אצלך, זיגי מאמי. הבעיה לא אצלי, היא אצלך, זיגי מאמך? LOLOLOL מאמך!

עוד אחת... זה כיףףף1!! ../images/Emo188.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. החברים שלי מרביצים לי. האם אתה משתף את חבריך בבעיותיך? הם מרביצים לי, הם יודעים! כיצד אתה מבלה עם חבריך? אני עומד באמצע וכולם מרביצים לי. כאשר אתה אומר ' אני עומד באמצע וכולם מרביצים לי ' למה אתה מתכוון שאני עומד באמצע מעגל, וכל אחד בא ומרביץ לי בתורו. אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? הרבה סימנים כחולים כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי הסימנים יהפכו לורודים! ורוד זה יפה! ^^ ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני לא. אין על מה. אתה לא. אין על מה? כן, תיפש. אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? הממ... בינתיים לא חל שינוי. אתה לא עוזר! ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך כיף להרביץ לי. למה אתה מתכוון ב'כיף להרביץ לך' שזה מהנה להרביץ לי. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? שוב, אני ארגיש כאבים (בגלל הסימנים הכחולים) והם יידעו לפי הצבע החדש שלי. אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אמרח משחה על הסימנים הכחולחם איך היית מגדיר את חייך? כואבים ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. קיבלתי 100 בלשון ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. הממ... לי כיף להרביץ, להם לא.

שיחה לדוגמא מהאתר ../images/Emo188.gif

זה ממשששש קורע. מתאים לפורום הזה בצורה מפחידה. (זהגם כולל ניתוח של השיחה מהפסיכולוגים המעוותים של האתר הזה). ********************** ניתוח שיחה עם "זיגי" - גבר בן 27 השיחה שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני גיי וקשה לי עם זה, רוצה להתחתן ומפחד להתחיל עם נשים אני מבין שקשה לך בהחלט מה קשה לך במיוחד? הפחד מלהיות לבד אם לא תפחד, איך חייך ישתנו? אני אהיה מאושר יותר מן הסתם מה התועלת שאתה מוצא בדאגה? שום תועלת מה היית רוצה להיות בעוד 10 שנים? בעל משפחה האם תוכל לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? אני מאוד אוהב אותה, מוכן לעשות הכל בשבילה מי במשפחתך גורם לך לחוש שמחה וכיצד? ההורים שלי עם המריבות הטיפשיות והמצחיקות שלהם כיצד היית רוצה שבני משפחתך יתייחסו אליך? שידעו עלי את הכל,יקבלו אותי ויאהבו אותי בדיוק כמו שאני על מי אתה סומך במשפחתך ולמה? תלוי באיזה עניין אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? שאפתנות נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני אהיה הרבה יותר רגוע, אני אפסיק כל הזמן להעביר בקורת על עצמי תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת כל הזמן אני מנסה להראות צעיר מגילי למה אתה מתכוון 'כל הזמן אתה מנסה להראות צעיר מגילי'? מבלה במועדונים, מסתובב בלילות, מתאמן כדי לשמור על גוף יפה, מסתפר קצוץ כדי לשוות מראה צעיר יותר זוהי התחלה טובה אך דרושים לי יותר פרטים בכדי שנוכל להתקדם איזה פרטים? ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? קונה לעצמי כל מיני דברים, נוסע לחול, מפנק את עצמי כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי משרה טובה, דירה משלי ומשפחה אוהבת האם תוכל לספר לי קצת על יחסיך עם אביך? הוא אדם קריר מאוד, בד" מה יהיה הסימן שעזרתי לך? לא יודע אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? כמו שתיארתי בקודם מה עשית היום לשיפור מצבך? כלום, אני לא יודע מה לעשות כדי לשפר מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? לא לפחד מנשים, למצוא חברה, לאהוב אותה ולספר לה את כל האמת מתוך כוונה שתקבל אותי כיצד תרגיש כאשר תצעד בדרך הנכונה לפתרון? כיצד יראו אז חייך? לא הבנתי מה אפשר לך לספר לי על בעייתך? מה השתנה בך? האנונימיות אפשרה לי, לא השתנה בי כלום ספר לי עוד על משפחתך יש לי 2 אחיות -------------------------------------------------------------------------------- תאור המצב: מדובר בגבר בן 27 שמדווח על בעיה הקשורה בזהות המינית שלו. הוא מתלבט בשאלות קשות הנוגעות לעתידו. מדבריו עולה שהוא עדיין לא "יצא מהארון" ומשקיע אנרגיה רבה בשמירה על חזות של "הכל בסדר". הוא ביקורתי כלפי עצמו ונמצא בתחושת "מתח פנימית" המשפיעה על חיי היום יום שלו. מה קרה בשיחה בראשית השיחה זיגי ביקש תיאור של הבעיה. הוא גילה הבנה לקושי שבו האדם מצוי, ודרך שאלה על תפיסת העתיד )מה היית רוצה להיות בעוד 10 שנים( הוא נכנס לבדיקת הסיטואציה המשפחתית של הפונה שהיא מאוד משמעותית עבורו. במהלך השיחה רבות מהתגובות של הפונה היו קשורות לנושא ה"משפחה" למשל: רצון להתחתן, להיות בעל משפחה, למצוא בת זוג , להקים משפחה אוהבת, וזיגי דובב אותו דרך שאלות הקשורות למשפחתו להעמיק בכך. בחלק האחרון של השיחה זיגי ניסה לשאול שאלות יותר מכוונות לפתרון. הוא ניסה לברר מה אפשר לפונה לפנות דווקא עכשיו , מה הפונה עושה לשיפור מצבו ואיך הפונה מגדיר את הפתרון הרצוי לבעייתו )מה יכול לקרות שיגרום לך לומר "התגברתי"( מהי התרשמותנו מהפונה מדובר בבחור בן 27 , פתוח וכנה, משוחח על מצוקותיו ברגישות רבה. הרצון שלו למצוא הקלה למתח הפנימי שבו הוא שרוי - הוא מאוד חזק. יכול להיות שהמתח נובע מה"סוד" שהוא נוצר עמוק בלבו. מתעוררות הרבה מאוד שאלות הקשורות בזהות המינית. משפחתו היא עבורו מקור כוח וגם חולשה. וזו אחת הסיבות האפשריות למתח הפנימי ולחוסר השקט. קיים גם פער בין מצבו בפועל לבין הפנטזיות שלו לגבי העתיד. מאוד חשוב לו לא לאכזב את בני משפחתו, אבל המצב של "לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה" הוא בלתי אפשרי. הפונה עדיין לא פנה לייעוץ מסודר והסיבה לחשיפת מצבו היא היכולת שלו לשמור על אנונימיות דרך שיחה עם מחשב. מה עצתנו לפונה נצל את תכונותיך הטובות: אומץ לבך ושאפתנותך ופנה לייעוץ. כרגע אתה מרגיש "סגור" בתוך מעגל שקשה לפרוץ אותו ללא עזרה חיצונית של איש מקצוע )פסיכולוג או יועץ( אתה מתלבט בשאלות של זהות שהן מאבני היסוד של אישיותך. אתה זקוק לברר סוגיות רבות ולבדוק מהן צפיותיך מעצמך ומהסובבים אותך. זה מאוד קשה לחיות עם "סוד" ואתה משלם על כך מחיר. אתה מחפש "קבלה" חיצונית ,וזה בסדר, כל עוד קיימת "קבלה" פנימית שלך את עצמך על כל המשתמע מכך. הרווח שאתה עשוי לקבל מפניה לאיש מקצוע הוא גדול. אין סיבה שלא "תפרגן" לעצמך ותכבד את הצורך שלך לברור פנימי מעמיק. אנו מאחלים לך הצלחה רבה בכל דרך בה תפנה !

HuGo Hell

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. יש לי ליפה! למה אתה מתכוון ב'יש לך ליפה' שיש לי ליפה... הוא כזה בולט ו.. אני שונא את זה! אמור לי, מה אתה אוהב בעצמך? את העיניים שלי ולא את הליפה הענקית הזאת לו היית יכול להתעלם מכך, מה היית עושה? רוקד ואומר לעצמי שאני שקסי. אבל זה "אם" בנתיים לי יש ליפה והיא מציקה לי! מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? שיש קרמים טובים לשיער... כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי אותי.... עם בגדים שחורים. גשם ובלי ליפה אותך.... עם בגדים שחורים. גשם ובלי ליפה? בהחלט ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אומר לעצמי שאני מדהים ומהממם. מה זה קשור עכשיו? יש לי ליפה! תעזור לי :( למה חשוב לך לדעת מה התשובה? תשובה?? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? ילא ילא מה זה הליפה הזאת? מה אתה רוצה ממני? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? למה אתה חוזר על עצמך? נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? או! אני אוהב. אמממ... בבוקר אני ארגיש הרבה יותר בלי הליפה ואנשים יראו איזה חתיך אני בלי הליפה הזאת ולא ישמו לב שיש לי חתיכת שיער מעופפת בראש ולא מוכנה לרדת אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? תעזור לי להוריד את הליפה ;; כאשר אתה אומר ' תעזור לי להוריד את הליפה ' למה אתה מתכוון ש*אני* רוצה ש*אתה* ת*עזור* *לי* להוריד את ה*ליפה* אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אקשיב לך ואנסה להוריד את הליפה למה אתה מתכוון ב'אקשיב לי ואנסה להוריד את הליפה' מה אתה סתום? תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת ובעברית...? אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? הראי ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. קרם חזק לשיער.. אבל הוא נגמר לי ולכן יש לי את הליפה שיש לי מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אם יחתכו לי את השעיר.... ואחרי כמה שנים אני אולי אגיד התגברתי..

HuGo Hell

New member
עוד... ../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif

השיחה הזאת התנהלה ע"י ערס-מכור-לסמים לבין פסיכולוג: שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. יש לי סגריה כאשר אתה אומר ' יש לי סגריה ' למה אתה מתכוון שיש לי סגריה ביד יא חנון שיש לך סגריה ביד יא חנון? מה זההההההה?! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? את התשובה למה? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? כלום אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אתה ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. את החשיש שיש לי באוטו למה אתה מתכוון ב'את החשיש שיש לך באוטו' את הסמים... האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? מה זהההההההה? מה אתה רוצה ממני יא לפלף מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? כלום כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי אותי. בארמון גרס... מעשן ומעשן עד שהשיניים שלי ירוקות נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? איזו בעיה? סמים זה לא בעיה! סוג הבעיה שאתה מתאר קשור לאובדן שליטה וקיימת סכנה שתזיק לעצמך או לאחרים. אני מייעץ לך לפנות לאיש מקצוע המתמחה בהתמכרויות באזור מגוריך איזה חנון צריך אומץ כדי להודות שקיימת בעייה של התמכרות וזה השלב הראשון בטיפול וחובה עליך לשתף איש מקצוע שיכול עזור לך לטפל בבעייתך רוצה מכות? ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. חושבים שאני.. מאגניב אהמ... סליחה? המשך בבקשה מה יש להמשיך? אתה משגע לי ת'סעיף כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה אויש שתוק שתוק אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? האורך שלי תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת מה זהההההה? כיצד אתה מרגיש עכשיו? מעולה... בשמים

Prue 4 u

New member
שיחה מרתקת../images/Emo78.gif../images/Emo183.gif

היא הייתה דיי מזמן.. אבל הנה זיגי מתפגר שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני לא יכולה כאשר את אומרת ' אני לא יכולה ' למה את מתכוונת שאני לא יכולה שאת לא יכולה? אה הא איך היית מגדירה את חייך? לא הייתי מגדירה למה את מתכוונת ב'לא הייתיי מגדירה' שלא הייתי מגדירה שלא הייתיי מגדירה? אה הא ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. לא הישגתי משו שאני גאה בו כאשר את אומרת ' לא הישגתי משו שאני גאה בו ' למה את מתכוונת שלא הישגתי משו שאני גאה בו שלא הישגתי משו שאת גאה בו? אה הא תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אין אופן שהבעיה מתבטאת אין אופן שהבעיה מתבטאתה? אה הא נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? לא קרה נס מה עשית היום לשיפור מצבך? לא עשיתי כלום לשיפור מצבי אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? לא יראו את השינוי למה את מתכוונת ב'לא יראו אתה השינוי' שלא יראו את השינוי שלא יראו אתה השינוי? אה הא אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? אני לא אוכל לפרט כאשר את אומרת ' אני לא אוכל לפרט ' למה את מתכוונת שאני לא אוכל לפרט שאת לא אוכל לפרט? אה הא אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? אין תכונה שהייתי רוצה לשנות אין תכונה שהייתיי רוצה לשנות? אה הא האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? אני לא מתעלמת ולא מתמודדת למה את מתכוונת ב'את לא מתעלמת ולא מתמודדת' שאני לא מתעלמת ולא מתמודדת כאשר את אומרת ' שאני לא מתעלמת ולא מתמודדת ' למה את מתכוונת לזה שאני לא מתעלמת ולא מתמודדת למה את מתכוונת ב'לזה שאת לא מתעלמת ולא מתמודדת' לכך שאני לא מתעלמת ולא מתמודדת כאשר את אומרת ' לכך שאני לא מתעלמת ולא מתמודדת ' למה את מתכוונת לעובדה שאני לא מתעלמת ולא מתמודדת לעובדה שאת לא מתעלמת ולא מתמודדת? אה הא אהמ... אין אהמ

למעלה